Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
24960
View
310
Reply

TAHNIAH! Emma Maembong dah bersalin Anak Lelaki minggu lepas. 8/11/2020. Dah buat doa selamat dan aqiqah.

[Copy link]

Author: lolipopbiru    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-11-2020 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 17-11-2020 12:56 PM

Kuala Lumpur: Pelakon, Emma Maembong selamat bersalin anak lelaki, baru-baru ini.

Difahamkan, Emma dan suami, Muhammad Shazli Azhar sudah mengadakan majlis doa selamat dan aqiqah bayi mereka.


Namun, baik Emma, suami atau pun adik beradik Emma tidak berkongsi mengenai perkara itu di laman sosial masing-masing.

Hantaran terkini yang dimuat naik di Instagram Emma hanya berkaitan majlis mengumumkan jantina bayi mereka yang boleh ditonton di saluran YouTube Emma Maembong.

Sementara itu, usaha Harian Metro untuk mendapatkan komen dan butiran lanjut mengenai berita gembira itu gagal apabila mesej yang dihantar tidak dibalas.

Apa pun, Harian Metro mendoakan semoga Emma dan bayi yang baru dilahirkan dalam keadaan sihat. Selamat berpantang Emma!

Emma dan suami selamat bernikah pada 20 Februari lalu.

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 17-11-2020 02:35 AM | Show all posts
edisi kalkulator... sila pilih kalkulator anda

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh asal aku rsa kejap je dia preggie
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:36 AM | Show all posts
meols punya pilihan

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:36 AM | Show all posts
apa2 pun tahniah emma, semoga baby membesar dengan sihat
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Mana rotigol..haritu eksaited nk tgk baby mix katenyerr
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 03:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosmahisham at 17-11-2020 02:25 PM

Edisi culculator ke uols?? perut heshe besar betul..pdhal sblm kawen body kecik ye.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah...congrats Emma n hubby.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 04:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhmdulillah..dpt baby mesti comel sbb mak bpk comel2.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 04:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah. Kawen sama zahirah. Bunting pelamin dan baby keluar kurang 40 minggu kot. Biasa jarang org skg lahir baby 40 minggu, selalunya 36 weeks ke atas dah lahir

Kalau pasha bunting lama, sheols ni rasa bunting sekejap plak
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 17-11-2020 02:36 AM
meols punya pilihan

Hehehe... you ni memang kelakar lah
I pilih calculator yg paling kan Tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
i husnuzon baby lahir xcukup bulan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kawin bulan 2 sekarang bulan 11 cukup la tu .bawah 40 weeks. .
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 06:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 17-11-2020 06:02 AM
doubleA replied at 17-11-2020 04:04 AM
Tahniah. Kawen sama zahirah. Bunting pelamin dan baby keluar kurang 40 minggu kot. Biasa jarang org  ...


aiols 3 anak tak pernah cecah 40 minggu.hikhikhik.
Tapi betul la artis paling lama bunting Pasah.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 06:07 AM From the mobile phone | Show all posts
eh calculator ke? aku kira takde edisi calculator pun.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehh betul ke tt ni. I tengok ig ema belum deliver pon lg. I tengok yt dia cuma buat gender reveal je mana ada akikah nye. Baik you check betul2. I takde lah suka ema ni tp sebelum nak sebar sesuatu baik kita pastikan betul2
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Beribear replied at 17-11-2020 06:48 AM
Ehh betul ke tt ni. I tengok ig ema belum deliver pon lg. I tengok yt dia cuma buat gender reveal je ...

Berita kat metro tu yg tulis.
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 07:50 AM | Show all posts
jap nya sheols preggy! anyway congrats!
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 07:56 AM | Show all posts
uish....tau2 dah siap buat aqiqah doa selamat bagai. selalunya geng2 dia ni kaki show off, tang ni senyap pulak

anyway, congrats emma, mesti comey gebu gebasss
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2020 07:59 AM | Show all posts
ai rasa emma ni bunting pelamin, mgkn timing ngam tgh subur time nikah tu, so trus lekat la...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list