Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11132
View
155
Reply

Dah Macam Model Antarabangsa, Penampilan Rambung Kerinting Cik B Raih Pujian

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 18-11-2020 01:02 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon dan usahawan muda terkenal Cik B mencuri perhatian wargamaya apabila tampil cantik dan bergaya bak bintang Hollywood dalam sebuah sesi fotografi terbaru.


Menerusi laman sosial Instagram, Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin, 15, berkongsi dua video dirinya ketika menjalani sesi fotografi tersebut untuk tatapan umum.


Yooo suppp, tulis Cik B ringkas sebagai kapsyen video.


  



Menerusi perkongsian itu, Cik B kelihatan cukup menawan selepas ditatarias dengan rambut kerinting kembang sambil memberikan aksi berwajah seksi.


Hasil tinjauan Gempak di ruangan komen, rata-rata rakan selebriti dan wargamaya teruja melihat hasil transformasi Cik B dalam sesi forografi kali ini.


Foto: IG




Malah, penampilan Cik B itu mengingatkan mereka pada pengacara Sherry Alhadad serta penyanyi rap kulit hitam terkenal dunia, Cardi B.


Cantiknyaaaaaaa Cik B! komen pelakon Mimi Lana.


Perghhh Cik B! tulis penyanyi Raja Syahiran


Yass Queen! Rambut kerinting macam ni sesuai la dengan Cik B, kata seorang wargamaya.


Dah macam Sherry Alhadad pulak, meletoppp, puji seorang wargamaya.




  



  



Cik B ni akan cantik one day, percayalah. Tak payah tunggu one day sekarang pun dah cantik wei. Pastu ramai la peminat lelaki nak try, usik seorang wargamaya.


Pergh ni bukan Cik B dah ni Cardi B! ujar seorang wargamaya.




  



  





Girllll, Im fallin in loveeee, komen seorang wargamaya lagi.


Sehingga kini, perkongsian itu telah menerima hampir 88,000 tanda suka dan 4,000 komen daripada warga Instagram. -CARI


Sumber:Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 18-11-2020 01:05 PM | Show all posts
uish gambar last terbukak mata daku sat.. hahahha.. lupe maknya ada kedai emaih kan.. tros nyandor balik..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
makin besar makin cantik la budak ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:13 PM | Show all posts
puberty hit.......
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cik b boleh slow2 start jaga makan dan eksesais ye..jangan terlalu selesa dengan body tersebut..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
iols nmpk smlm kat ig.. cntik gak la..
Tp ntah la bg i dia budak lg.. maknye xhabis2 nk gunakan anak dia demi duit..
Let her be normal kid..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tlg laaaa... Acik bwg ni mata dh kero ke.. Mcm ni dah serupa xxxx(bkn nk body shaming) tp tlgla.. Klu xlawa.. Dont hv to puji too high.. Mmg biasa je.. Nothing fancy.. Koser la acah lawa. Acah cantik. Walhal?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut kerinting baju hitam tu mcm muka Wincha ke ape nama pelawak perempuan yg dari Indonesia tu.. version malam la pun..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:40 PM | Show all posts
bergaya la macam mane pon tapi aku tetap rasa mak dia yang sedaya upaya nak bentuk dia jadi pompuan.. tapi hati dia tetap nak jadi jantan2 yo!! wassap nigga!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-11-2020 01:24 PM
Tlg laaaa... Acik bwg ni mata dh kero ke.. Mcm ni dah serupa xxxx(bkn nk body shaming) tp tlgla.. Kl ...

Fans mengipas gila babeng. Kipas la byk mna pun bkn dpt apa. Makin menjadikan mak budak ni perasan je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian... hidup bersandarkan duit2 baru dpt pujian
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Brp agaknya  haslinda bayar ke reputz cari
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ternampak lakonan Cik B ni dekat mana ntah, dah lupa. Not bad, lakonan dia tak kayu. Surprise la jugak sbb x sangka dia boleh berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Brp agaknya  haslinda bayar Dr letak filler sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak haslinda ni mmg kena repair muka... drip bagi melepak2 macam adira... mak kaya apedehal
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Gmbr last tu uban ke?xkan x perasan
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
RumiMenari replied at 18-11-2020 01:28 PM
Rambut kerinting baju hitam tu mcm muka Wincha ke ape nama pelawak perempuan yg dari Indonesia tu..  ...

vicha saywho je chuols? yang baru jah keluar thread heshe kat sini haritu tak dapat balik indon jumpa anak?
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tiram replied at 18-11-2020 01:59 PM
Anak haslinda ni mmg kena repair muka... drip bagi melepak2 macam adira... mak kaya apedehal

haslinda mana ni chuols? hasmiza ke
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 02:24 PM | Show all posts
kulit cik B cantik lah.makin besar jaga kulit baik2..lg mampu.senang lah
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2020 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 18-11-2020 12:24 PM
Tlg laaaa... Acik bwg ni mata dh kero ke.. Mcm ni dah serupa xxxx(bkn nk body shaming) tp tlgla.. Kl ...

Khenzsssss celah bedah mana lawanya? Just coz makeup? Dia ni pon budak lagi, eloklah dinasihatkan lose weight. Bukan glorifykan kegemukan. Dia patut focus belajar. Habiskan sekolah dulu patutnya.
Sikit2 lawa international level. Sugu estet pun dipuji camtu dulu. Lol.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list