Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
9673
View
129
Reply

Nad Zainal Kecam Hos Sekarang Banyak Merapu, Suka Potong Tetamu Bercakap

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-11-2020 03:34 PM | Show all posts |Read mode
Tindakan Nad Zainal memuji Azwan Ali yang membuat kemunculan semula di program Lagu Cinta Kita musim kedua mendapat perhatian pengacara senior itu.




Kredit foto: IG Azwan & Nad




Azwan yang lebih mesra disapa Diva AA mengucapkan penghargaan kepada Nad Zainal di samping tangkap layar IG Story aktres itu.

So sweet of you. Diva Nad Zainal. Miss you my cucu tercute Tok Wan Diva like crazy. Be good my hot diva. Kirim salam semua, tulisnya.




Kredit foto: IG Azwan




Nad turut meninggalkan komen di bawah hantaran itu dengan membandingkan trend pengacara zaman 90-an dengan generasi kini.


Dakwanya, hos sekarang banyak merapu dan suka memotong percakapan tetamu.




Kredit foto: IG Azwan



Ya host sekarang banyak yang merapu dan suka potong tetamu bercakap. Rindu host 90s, 90s tv shows even news presenter semua nampak classy. #90skids, katanya.




  



Azwan pada episod lepas mengumumkan hanya mengacarakan program berkenaan selama dua minggu saja. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 19-11-2020 03:40 PM | Show all posts
mmg betul pun.. kalau kat meletop tu nabil penah kena sound ngan Faizal Tahir n Shamsul Yusof sebab tak bagi peluang theyols cakap .. pastu rancangan apa tah kat astro ria malam2 tu yang hos dia Siti Elizad n Sissy Iman tu.. bingit gila dua host ni cakap terjerit2 gelak macam pontianak..  
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 03:47 PM | Show all posts
Betul, melawak pun x kira masa now.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
hajjah pun sama tapi zaman mengacara dia dh RIP dh lah......
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai suka cheryl samad bila host..diva aa ni pun bagus..tp my all time fevret tu arwah mahadzir tu..{:love
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tasha at 19-11-2020 04:15 PM
mesmerize replied at 19-11-2020 03:40 PM
mmg betul pun.. kalau kat meletop tu nabil penah kena sound ngan Faizal Tahir n Shamsul Yusof sebab  ...


Puncanya sbb semua job nak beri kat artis...padahalnya bakat pengacarasn tak sama dgn bakat lakonan atau nyanyian, pengacara sekarang majoriti hancus sbb semuanya artis...pengacara dulu2 semua best2 berckp pun nmpk bijak...pengacara sekarang dh lah bercakap mcm org bodoh pastu mengelijat atas pentas mcm monyet
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengacara sekarang tak kreatif. Tak habis2 body shaming. Gelak kuat2. Kelakar ke?
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Diva Nad Zainal??
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:27 PM | Show all posts
mmg dah dikhaskan pengacara bodol akal kurang utk penonton2 yg sama level akal pemikiran
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:29 PM | Show all posts
aku setuju sgt yg ni.. azwan bila mengacara mmg beradab, nampak pro dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:29 PM | Show all posts

semua yg mengampu n memuja die mmg automatically akan dpt title diva okeh
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:31 PM | Show all posts
Diva AA tu kalau jd watak profesional n jantan die tu je la nmpak helok n sopan mcm dlm LCK2 tu.
kalau jd watak bapok die tu mmg hauk jgk mcm nabil

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:32 PM | Show all posts
electricopop replied at 19-11-2020 07:47 AM
Betul, melawak pun x kira masa now.

dah melawak, double meaning pulak tu...
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:32 PM | Show all posts
Contohnya begini, bukan pengacara pon sibuk jadi pengacara sampai mic pon ntah kemana

https://twitter.com/FiqSaid/status/1327981672785088513
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
gummygummy replied at 19-11-2020 04:32 PM
Contohnya begini, bukan pengacara pon sibuk jadi pengacara sampai mic pon ntah kemana

https://twi ...

Oh myyyyyy..... lawak giler.. hahaha tak rugi klik link u bg ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:46 PM | Show all posts
RumiMenari replied at 19-11-2020 04:37 PM
Oh myyyyyy..... lawak giler.. hahaha tak rugi klik link u bg ni..

Im glad u like it! so please guys gi klik ye kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 04:53 PM | Show all posts
rasanya di kalangan artis pun mesti kat belakang mengumpat kebodohan nabil
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
gummygummy replied at 19-11-2020 04:32 PM
Contohnya begini, bukan pengacara pon sibuk jadi pengacara sampai mic pon ntah kemana

https://twi ...

Ni mesti bila bercakap, tangan pon bergerak sama.. Masalah besar ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 19-11-2020 03:13 PM
Puncanya sbb semua job nak beri kat artis...padahalnya bakat pengacarasn tak sama dgn bakat lako ...

Betul juga. Sama macam my parents dok bebel. Kalau dulu, newscaster is newscaster and some jd pengacara. Pelawak is pelawaklah. Pelakon fokus jd pelakon. Tp dah semua nak jd multi-talented konon. Semua pun disapunya. Apatah lg pelakon, main tibai je bakat entah kemana.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 19-11-2020 03:51 PM
hajjah pun sama tapi zaman mengacara dia dh RIP dh lah......

Yg itu mengacara all about her.. cite pasal lain tetap nk menyelit cite ttg diri dia.. mcm Next to Neelofa tu la.. uhuksss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list