Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
663
View
7
Reply

Susahnya dakwah betina ni

 Close [Copy link]

Author: abcdotcom    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-11-2020 08:46 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kenal dia dlm borak .Janda asal Kedah.Mengaku perempuan simpanan kpd laki ada isteri .Soal kenp tak jadi isteri kedua???

Comments

TT - tolong jgn jadikan board agama tempat untuk buka thread thread yg bersifat sebegini - unsur gossip, unsur kasar dan tak sopan. Lagi satu , kalau boleh thread yg dibuka biarlah berkualiti.  Post time 21-11-2020 03:44 PM
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Author
 Author| Post time 21-11-2020 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku gagal ......jk korg mampu dakwah dia spy tingggalkan perkara keji,pm aku.aku bg nama dia.dia jrg on9 skrg .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2020 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Byk aku x faham ....lahir muslimah .Knp pilih jd perempuan simpanan?Adkh itu cara kehidupan moden????
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya sngt ke jantan keparat yg simpan dia tu...
Dah ada bini simpan sundal lagi..elok dua2 kena covid
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-11-2020 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
jerukkedondong replied at 21-11-2020 09:00 AM
Kaya sngt ke jantan keparat yg simpan dia tu...
Dah ada bini simpan sundal lagi..elok dua2 kena cov ...

tu la aku x paham ..........
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa pula ni...forumer ke apa...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:42 PM | Show all posts
Kat  sini bukan tempat lampias kemarahan dan gossip.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list