Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
4052
View
65
Reply

Menjerit Risteena Dapat Sekotak 'Lipas' Sempena Kejutan Hari Jadi

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-11-2020 12:53 PM | Show all posts |Read mode
Kuat menyakat rupanya Ruhainies apabila memberi kejutan kek berbentuk lipas kepada Risteena Munim sempena ulang tahun kelahirannya yang ke-31.




Kredit foto:





Katanya di Instagram, kakaknya itu sememangnya takut dengan lipas sejak dari kecil.

"unya takut lipas, kalau jerit boleh gegar bangunan.

"Korang rasa dia makan tak kek tu?" tulisnya.




  



Menerusi video yang dimuat naik, kelihatan Risteena beberapa kali menjerit apabila kek berkenaan disuakan di hadapan wajahnya.


Bagaimanapun, menurut Gempak, Risteena mendapat sebiji lagi kek berwarna putih dan sejambak bunga ros.  - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-11-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh join keksup kejar2 lipas
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tungggu dan lihat jer dulu.simpan segala hencapan.{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dua2 ni feveret retis kurex...hahahahahahah...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain dr yg lain..luar je nmpk buruk tp dlmnya pasti sedap ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 21-11-2020 12:56 PM
dua2 ni feveret retis kurex...hahahahahahah...

Siap jp lg dia masuk ngn carutan berjela... Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ruhainis tu dah breakup dgn pakwe dia ke? Dah tak pernah tunjuk dah sweet2 dgn pakwe dia. Ke sebab covid pakwe dia kat london dia kat sini jd tak dapat jumpa
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahai... Gediknya si muka tua ni. Dari kakak sampai ke adik muka tua sebelum usia. Takde bakat, takde gred. Keluar cerita pun sampah dari reputs palat yg sama sampahnya.

Artis yg bakatnya tak relevan tapi dipuja oleh peminat yg bodoh, tak reti nilai bakat seseorang, yg sama2 muka tua & pprt. Artis takde gred je yg cerita pasal jantan sampai kesudah. Macam kemut & kakak yg berwajah tua, melvins pprt, intan jalang, bella sangap, joy, nekda, mira basic muka sembam. Semua ni memang sampah! Takde bakat yg boleh dijual, sesuai korang jadi cashier dekat mydin je, jadi promoter dekat giant. Bodoh punya artis takde bakat!  Layak diludah! Puihhhhh puihhhhh puihhhhh

Orang nak tau cerita hasil lakonan, sumbangan, pengorbanan, bukan cerita bodoh sampah palat macam ni la bodoh! Takat kek, jantan, semua ni tak majukan ekonomi la palat! Bodoh! Tapi faham, nak keluarkan cerita yg menarik pasal artis sangkak ni bukan ada pun  sebab drama pun drama sampah. Elok tak payah keluar tv terus korang ni. Puihhhhh dekat muka korang yg basic & boleh didapati dekat kampung indon paling hulu. Puihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
nmpk makin tembun dah..and 31 dah???. tua dah,
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Yekk...gelilah
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2020 01:28 PM
Alahai... Gediknya si muka tua ni. Dari kakak sampai ke adik muka tua sebelum usia. Takde bakat, tak ...

Hahahahahahahahahahahhaahahahaha berdekahh iols baca komen kurex
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 01:51 PM | Show all posts
Yay, dah ade thread birah dua beradik membijik pasal jantan.
Bgs2...
Wartawan cari mmg bagus stalk IG retis2 ubi kentang ni, termasuk la lilrose yang nama xde CARI-LILROSE.
Bgs2, kipidap. Pasni jgn lupe kemut utama, Ruhainies. Cari pulak cerita membirah die.
Jgn lupe ye

- CARUT
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau tak psl laki, psl kek birthday
Ulang sampai ajm
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2020 01:28 PM
Alahai... Gediknya si muka tua ni. Dari kakak sampai ke adik muka tua sebelum usia. Takde bakat, tak ...

Aahahahahhaahhahahhahahahahah terpelanting ke dinding meolls baca laharan mahayam
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols suke betul baca komen kurex...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah dah 31 ke?? Tua dah. Tp ok la muka dlm ni nmpk late 20s, xnmpk sgt 31
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 21-11-2020 01:28 PM
Alahai... Gediknya si muka tua ni. Dari kakak sampai ke adik muka tua sebelum usia. Takde bakat, tak ...

WahahahhahahahhHHHAaaaaaaaaa tetelan gula2 aku woii!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 21-11-2020 02:28 PM
Iols suke betul baca komen kurex...

Best sangat ke laharan pondan berkerak tak laku tu? Yang aku nampak try hard sangat nak kecam walaupun semua retis yang dia lahar tu pun aku tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 21-11-2020 03:07 PM
Best sangat ke laharan pondan berkerak tak laku tu? Yang aku nampak try hard sangat nak kecam wala ...

Best sbb ada kebenaran dlm laharan dia. Dia merealisasikan impian ramai utk melahar tapi tak mau atas sbb masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2020 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa mcm penah bace je retis dapat kek lipas sblm ni..sape eh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list