Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11774
View
136
Reply

COVID19- SENARAI ARTIS yang melanggar SOP dan tidak patuh arahan PKPB.

[Copy link]

Author: lolipopbiru       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-11-2020 05:38 PM | Show all posts |Read mode
Edited by lolipopbiru at 24-11-2020 05:39 PM

Hai semua!

Jom senaraikan artis artis Malaysia yang melanggar SOP dan tidak mematuhi arahan di musim PKPB.

Korang senaraikan berdasarkan yang korang tahu sama ada di ig, fb atau media sosial yang lain.



"Artis kena jadi contoh pada masyrakat & pihak kerajaan jangan pilih kasih"


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-11-2020 05:48 PM | Show all posts
artis depa cerdik skit la loli...post kat IGs...susah nak cari bukti

mcm kes baru ni mak kepada artis tersohor balik kelantan hanya utk menziarahi kubur dan buat majlis tahlil

kebal la sbb leh rentas negeri bukan sebab kecemasan. nak jugak tau alasan apa dia guna tu

loli ada simpan IGs story mamazat tu tak?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 24-11-2020 05:48 PM
artis depa cerdik skit la loli...post kat IGs...susah nak cari bukti

mcm kes baru ni mak kepada a ...

Tu lah mentang2 lea orka bleh blik suka2 hati..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 24-11-2020 05:48 PM
artis depa cerdik skit la loli...post kat IGs...susah nak cari bukti

mcm kes baru ni mak kepada a ...

Mungkin reason kuat..
Beliau mungkin perlu ada utk berdoa dan berzikir.
Doa dan zikir beliau bkn level biase biase. So penting utk hadir ya.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 24-11-2020 05:48 PM
artis depa cerdik skit la loli...post kat IGs...susah nak cari bukti

mcm kes baru ni mak kepada a ...

Sapetu sis..tp utk merentas negeri dibenarkan kan kalau mtk kat polis..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Antara artis yg jaga SOP adalah Amar Bahrin. Bawa kemah sendiri. Tgk artis lain kt set mmg mcm takde covid kesahnya. Pastu acah2 risau dgn statistik covid. Pastu ko tyg life kau gaythering sane sini. X rasa dosa ke kt marhaen yg gigih dok rumah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatutnya TT buat poll menteri mana yg langgar sop
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
zizi kirana : lepas swab pi beli vitamin kat farmasi

bella alip aziz : johor photoshoot

artis dan b***h berpisah tiada
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:57 PM | Show all posts
TomyamPuteh replied at 24-11-2020 06:41 PM
Sepatutnya TT buat poll menteri mana yg langgar sop

lagi senang kalau buat menteri mana Tak langgar SOP

boleh kira dgn sebelah tangan kot
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:00 PM | Show all posts
ada somebody buat resepsi kawin ( macam mana boleh lepas aku tak tahu) tapi pengantin bukan retis

Aaron Aziz dgn Elfira Loy hadir, ambil gambar dekat dekat dgn peminat tak pakai mask
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:02 PM | Show all posts
hajjah punya majlis merisik pun ramai juga

takde sapa pakai mask pun

kan TT

tapi dah selamat lah...takde kes lepas 14 hari
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:06 PM | Show all posts
Piramida replied at 24-11-2020 05:56 PM
Mungkin reason kuat..
Beliau mungkin perlu ada utk berdoa dan berzikir.
Doa dan zikir beliau bk ...

hahahahhahahaha.....

mampu ketawa je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
imrb replied at 24-11-2020 06:54 PM
zizi kirana : lepas swab pi beli vitamin kat farmasi

bella alip aziz : johor photoshoot

noki pn sama cm zizi
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 24-11-2020 05:48 PM
artis depa cerdik skit la loli...post kat IGs...susah nak cari bukti

mcm kes baru ni mak kepada a ...

Iols pun tertanya benda yng Sama..mcm mana boleh lepas eh..org kl Selangor pkpb mcm takder pkpb, rilek cycling Sana sini, gathering Sana sini..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
alah dpn kamera masing2 jaga sop la kita jaga kita la.. bila off kamera masing2 sop ke mana tok nenek ke mana siap berlaga pipi bertepuk tampar.. propa jah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 24-11-2020 07:02 PM
hajjah punya majlis merisik pun ramai juga

takde sapa pakai mask pun

PURIZ pakai doa apa agaknya kheunz? Everyone seems to be ok....

Bampatah musti belajar dari puriz.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by MsCinderella at 24-11-2020 07:34 PM
salmon-suki replied at 24-11-2020 06:24 PM
Sapetu sis..tp utk merentas negeri dibenarkan kan kalau mtk kat polis..


Negeri pkpb boleh rentas negeri ker bukan atas sebab2 kecemasan? Klu mcm tu nak gak apply balik kampung just bg alasan sebab dah lama x balik kampung dan mak kat kampung tak sihat bla bla bla.

Sbb tu nak tau apa alasan dia balik kelantan sbb dr IGs dia dan anak dia hanya melawat kubur arwah ayah dan buat majlis tahlil.

Kalau ada sedara sakit tenat atau meninggal awat semua sskjp tu tak ikut sama?
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:39 PM | Show all posts
nmi replied at 24-11-2020 07:09 PM
Iols pun tertanya benda yng Sama..mcm mana boleh lepas eh..org kl Selangor pkpb mcm takder pkpb, r ...

mmg talde halangan pun nak cycling ke apa time pkpn ni. aktiviti masih mcm biasa cuma kena follow sop je. yang tak bole rentas negeri je
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenek sate alor gajah

Edit:nenek sate melah alor gajah frontliner kiriman salam setiap minggu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
ada designer tu tu hantar anak cucuk..x pakai mask...kasik plak clinic org masuk x pakai mask....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list