Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
4823
View
100
Reply

Nabila Razali Harap Dapat Menyanyi Semula

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-11-2020 05:39 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi Nabila Razali, 28, bersedia menyanyikan sendiri lagu Peluang Kedua di Separuh Akhir Muzik-Muzik 35 (SFMM35) selepas saingan hari ketiga yang sepatutnya berlangsung Ahad lalu ditunda berikutan salah-seorang pesertanya, Alif Satar disahkan positif Covid-19.


Pengurusnya Mohd Asrul Abdul Talib berkata, keputusan itu hanya akan dibuat sekiranya tahap kesihatannya pulih sepenuhnya pada tarikh program itu dilangsungkan nanti.


"Kita akan melihat keadaan kesihatannya pada masa itu. Jika pulih sepenuhnya, besar kemungkinan Nabila akan buat persembahan itu.


"Sejak awal lagi, dia mahu menyanyikan sendiri lagu itu, tapi masalah kesihatannya yang agak serius membuatkan pengurusan ambil keputusan itu," katanya tanpa mendedahkan masalah kesihatan yang dialami Nabila.




Foto: IG




Asrul juga mengambil dari sudut positif  penangguhan SFMM35 itu memberi peluang buat Nabila menyanyikan sendiri lagu ciptaan Hael Husaini dan MFMF itu.


"Setiap yang berlaku pasti ada hikmah. Sekarang, doakan saja kesihatan Nabila pulih sepenuhnya agar dapat menyanyikan sendiri lagu itu nanti," katanya.


Terdahulu, Nabila menarik diri dari SFMM35 yang sepatutnya berlangsung Ahad lalu atas faktor kesihatan. Pelbagai usaha rawatan sudah dilakukan termasuk mendapatkan khidmat doktor pakar namun berehat adalah jalan terbaik buatnya. -CARI


Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 24-11-2020 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ai cek in awal sgt keee..baidewei,xyah laa..for da sake of the industry,tolong berhenti menyanyi..dah nyanyi xsedap nk play sick card plak..nti nyanyi hancur, kuar pulak berita,"sy belum sihat sepenuhnya,tp demi peminat,sy sggup nyanyi"....sooooooooo cliche plot perjalanan penyanyi hauk mcm gini~{:nose
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Nabila semangatnya akak tengok..
Bagus nabila..teruskan
Patut nabila jadi la personal assistant ka..s/u ka..sebab nabila tahan maki...
Comey pung comey..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
dan2 la ko kan, ha rehatlah cecukup sementara tangguh ni, ke sakit ko pun tangguh sama?

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila SFMM ditangguhkan, ini betul-betul peluang kedua utk cik nab. Dapat jugak dia nyanyi lagu ni utk semi
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah... baru nak lega... nak masuk jugak.. pastu kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku doakn si beyak nyanyi tak sedak ni pencen awal je la dari nyanyian n lakonan termasuklah apa2 bidang berkaitan suara ni..siyes aku takbleh hadam suara chipmunk bleh jadi penyanyi popular
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagu lagu dia semua sedap.. xdinafikan lagu dia dpt perhatian sbb dia yg nyanyi. Klu hael bg kt org lain lagu tu mungkin sendu di aidilfitri jah. Xsure la bertanding mcmne, tp dia sgt positif. Jgn kemurungan sudah nmpk senyum tp tiba tiba ada suara suruh bunuh diri. Dah dah la wei buli nabila ni. Dia xkcu kita pun. Sorg benci 10 org suka. Iolss seorg yg kuatkan radio bila ada lagu dia. Imperfection is perfect gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik aje la letak itik serati jd penyanyi...lebih kurang je ponn..kuekk..kuek..kuekkk..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
seriau nak dengar nyanyian live nabila ni...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Seriuslahhhh die nak nyanyii live... Hahaha... Kesian die kalau buat silap nnti kene kecam...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Chuols n juri2 sekalian, sila bersiap sediala berdarah telinga
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
ramai yg berharap nabila tak menyanyi lagi {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Auwwww

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak, hari tu dah sedang elok Hael nak gantikan, ada laa chance lagu tu nak ke final.
Now , habeslaa sebuah impian
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye la tu nabilaa oii.. suara mcm itik serati baik nyanyi dlm studio je. Boleh autotune
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:27 PM From the mobile phone | Show all posts
inilah yang dinamakan peluang kedua.. sama dgn tajuk lagu.. konon nak try ngelat skali postpone plak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti dia feel pressure sbb ramai tunggu dia nyanyi live nanti
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Camni baru gentle cik Nab nynyi lagu sendiri!!!!
Jgn tak jadi lak cik Nab!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2020 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa orang nak marah dia? Dia nyanyi lagu sendiri kotttt.hael lek jer
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list