Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
5110
View
71
Reply

"Dia Sweet, Kami Suka Berbalas Pick Up Line" - Aniq Suhair Selesa Kawan Dengan Cik B

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-11-2020 10:10 AM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG Aniq




Digosipkan mempunyai hubungan cinta dengan anak jutawan kosmetik Datuk Seri Vida iaitu Cik B, pelakon baharu Aniq Suhair mengakui hubungan mereka mula rapat sejak bergandingan dalam drama Lelaki Lingkungan Cinta.




  



Menurut Aniq atau nama sebenar Muhammad Aniq Suhair Mohd Salleh, 20, dia selesa berkawan baik dengan Cik B kerana keikhlasan ditunjukkan gadis berusia 15 tahun itu.

"Kami mula kenal dan berkawan sejak penggambaran drama Lelaki Lingkungan Cinta. Memandangkan kami banyak babak bersama, jadi dari situlah kami mula berkawan rapat.


Kredit foto: IG Aniq



"Walaupun Cik B nampak pendiam, tapi sebenarnya di set penggambaran dia suka bergurau! Contohnya dia pick up line dan saya pun suka berbalas pick up line dengan dia.

"Sejujurnya, saya selesa berkawan dengan Cik B kerana dia seorang gadis yang sweet, baik hati, sopan santun dan mudah bergaul," katanya kepada mStar.


Sebelum ini, timbul gosip kononnya Cik B atau nama sebenar Nur Edlynn Zamileen Muhammad Amin menjalinkan hubungan cinta dengan bekas finalis program Hero Remaja 2020 ini.


Menerusi laman Twitter, Cik B memuat naik status memberitahu dia sudah berpunya dan berkongsi beberapa keping gambar dan video bersama Aniq.




Kredit foto: IG Aniq



"Saya harap orang luar tidak melihat perkongsian itu secara serius. Semua tahu Cik B masih lagi belajar dan saya pun baru melangkah masuk dalam industri ini.

"osting di laman sosial itu hanya gurauan sahaja, tapi tak sangka pula ramai yang ambil serius tentang perkara ini sehingga ada yang tuduh saya bukan-bukan.

"Sejujurnya, kami memang selalu bergurau dan berborak macam-macam topik antaranya tentang perniagaan, permainan video dan koleksi kasut, katanya.






Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 25-11-2020 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Utk naik rating drama kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:19 AM | Show all posts
Alaaaa..mesti suka sebab cik b banyak duittttt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:19 AM | Show all posts
handsome & da beast
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:20 AM | Show all posts
aduhai cik B beware ya anak-anak ikan berkeliaran. disangka ikan kaloi rupanya jerung.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
jantan muda lagi... nak merasa senang instant... nak merasa mewah instant... nak merasa memandu kereta setengah juta... sementara yg pompuan pulak kali pertama bercinta... dpt stock hansem pulak... mesti all out... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Arhhh sudahhhh

Sure Aniq ni kena gelak je dgn kawan2 HR heolss
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Yuckkkkkss.....gosippp

Nextttt
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Rambut tu
Awatla kepam sgt cikB oiii
Cuba la set sikit bg nampak kemas
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:24 AM | Show all posts
gosip murahan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 25-11-2020 10:17 AM
Utk naik rating drama kan.....

Patutnya kalau Aniq yg jd hero mesti trending citer ni..

Ni si Naemah
Konfemla tak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Minta lambo umah sebijik baru berbaloi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde ke berita lg sampah??????
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan si veveonah tadi. Adeh ni ke konon handsome persis retis kpop? Not that i find mamat korea handsome la.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:41 AM | Show all posts
statement berbaur friendzone.. adakah??
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku dh tua mmg xknl la bdk2 ni..Patutla bbnu masyukkkkk angat...kemain byk like diaorg dpt. Klu pandai marketkan diri mmg jd artis blh jd kaya...

Btw tgk parodi meletop smlm..cik b ni mmg blh blakon..dia ni spesis gadis yg rare...blh tahan kelakar. Tuah dia kot..imej bkn blh ditiru tiru..so,dia ada identiti dia sndr.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:48 AM | Show all posts
CIKB umur 15 dah ada anak ikan weiii. kau ada apoo? sedeyhhh

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:50 AM | Show all posts
Tak nak tuduh pedo ke sebab bercinta dengan budak bawah umur ni. Hari tu kecoh pasal alvin chong dengan budak perempun umur 17 tahun kononnya bercinta.
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Selesa berkawan meolls nampak sekali imbas tajuk Selera mihihi
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2020 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik b ni kira ada jugak konfiden level dia tu..kalau aku suruh extra lalu lalang pun kejung jua rasa..

Kira army internesenel kenal aniq ni x lagi..ehh kuar topik lak..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list