Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
3136
View
26
Reply

Janji Ditepati, Naim Daniel Potong Rambut Lepas 'Purnama' Trending No. 1

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 3-12-2020 05:36 PM | Show all posts |Read mode
Selepas lima hari dimuat naik, video muzik lagu baharu penyanyi Naim Daniel berjudul Purnama berjaya menjadi trending nombor satu di YouTube pada malam Rabu.


Biarpun hanya beberapa jam sebelum kedudukan itu diambil oleh lagu Tolonglah nyanyian Cik B, Naim atau nama sebenarnya Muhammad Naim Daniel Baharin, meluahkan rasa syukur dan mengucapkan terima kasih kepada peminatnya.




Kredit foto: IG Naim



"Ini untuk anda semua sebab menjadikan Purnama nombor satu di hati. Terima kasih semuanya. Moga Allah memeluk kalian selalu. Korang yang nombor satu, bukan saya," katanya dalam keadaan sebak.


Naim menerusi Instagram (IG live) juga mengotakan janjinya untuk memotong rambut selepas lagu tersebut berjaya menduduki tangga pertama di YouTube.


Bagaimanapun, pelakon drama bersiri Lelaki Lingkungan Cinta ini hanya memotong sedikit sahaja rambut hadapannya.

"Kita kena potong rambut la ni. Jadi, saya akan potong rambut ini tapi macam mana... saya tengah kuarantin tak dapat keluar. Tapi saya tetap akan potong.

"Janji harus ditepati. Tapi, saya dengar cakap mama saja, dia kata potong sikit saja. Okay, saya dah tunaikan janji untuk potong rambut. Terima kasih semua orang.

"Saya bukan scam... kan saya kata potong rambut bukan nak botakkan," ujar Naim sambil ketawa.




  



  



Dalam pada itu, rata-rata peminat terhibur melihat aksi Naim dan menganggap penyanyi lagu Sembah itu sudah menunaikan janjikan biarpun tidak seperti yang dijangkakan.




Sumber: mStar

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 3-12-2020 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Rambut laki2 ni kalau xditrim lg huduh dr rambut pompuan ye dak semua mcm pokok krismas kt shopping mall tu.. Menggerbang dgn jayanyehhhh
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nyesal klik lagu cikb yg trending no 1 tu.. dh knpa sore cikb cm jantan.. pastu acah2 singer songwriter gitu mak ngn anak.. padahal lagu cm copycat stok2 lagu yonniboi.. btmbh sorg lg penyanyi yg x lyk menyanyi.. uhukss
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:06 PM | Show all posts
Bongok nye.
Potong rambut pun gosip eh.
Lain la kalau rambut dah simpan dari kecik lagi.
Takat panjang tu, nk bernazar pemende.
Yang TT pun, lapar pehatian sgt ke
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Naimah Georgia
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
eeeeeee kosserlahhhh miss everything.... tkda sapa kesahhhhh pun kau nk potong rmbut ke idokkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Busssukkkkkkk buat prangai mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Skrg ni mmg xde gosip eh. Surat khabar pun xde berita dah sbb semua dah tau. Bosan sungguh. Xde lg rahsia yg boleh dikorek2
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca aje lah



Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lengkong: Baca aje lah

Ntahhhh.banyak bunyikkkk..
Tapi aku tak baca ponggg..tgok tajuk dah melugaii
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam muka sutun pulak. Ni kalau radiusone nak buat balik cerita sutun boleh la panggil naim ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
elok la potong.. buruk nau laki rambut panjang..
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2020 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
1 juta viewers? Lol. Ye ye je.

Bukan main membodek fans. Semua usaha anda, bukan saya.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagu sedap, tp aku x berapa paham Sgt jln cerita dia
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 04:22 AM | Show all posts
tetap nampak kusut dan busuk dikkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 09:09 AM | Show all posts
bg iolls, naim ni mcm hael, lagu best tp as a singer
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeewwww. X selera
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 10:58 AM | Show all posts
fadz84 replied at 3-12-2020 05:59 PM
Nyesal klik lagu cikb yg trending no 1 tu.. dh knpa sore cikb cm jantan.. pastu acah2 singer songwri ...

lagu cik b inspired dari kisah betul life dia ke? lagi2 part ada pompuan kena belasah tu..adakah itu DSV?

Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 4-12-2020 03:39 AM
Lagu sedap, tp aku x berapa paham Sgt jln cerita dia

Jalan cerita tu adik pompuan dia meninggal kna langgar kete.. dia syg sgt kat adiknya smpai depression n masuk hosp mental.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
tipah89 replied at 4-12-2020 10:58 AM
lagu cik b inspired dari kisah betul life dia ke? lagi2 part ada pompuan kena belasah tu..adakah i ...

Mungkin gak kot.. tp xleh blah ngan rap cikB.. org nk nyanyi ko pun nk nyanyi jgk
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list