Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
4418
View
31
Reply

Raja Pop Jamal Abdillah Layan Keletah Anak… Comel Betul Nur Azura & El-Isaac

[Copy link]

Author: Aking       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2020 11:31 AM | Show all posts |Read mode


Datuk Jamal Abdillah cukup terkenal dengan karakter pendiam dan serius ketika muncul di hadapan peminat.

Namun di sebalik kehidupan dunia glamor, Jamal, 61, sebenarnya adalah seorang yang mesra dan suka bergurau.

Lihat saja bagaimana Jamal melayan puteri sulungnya Nur Azura Yamani yang kini berusia setahun dua bulan.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-12-2020 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Menjadi bakanya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Helokkkk comel mcm ank wawa zainal
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
soalan mampukah anak jadi hebat macam ayah?
rezeki anak2 dah masing2 tertulis ..
setiap manusia allah dah bagi jalan rezeki
tinggal ke doa usaha  and tawakal

btw azura yamani
sgt comel and cantik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul comel sgt.. untung dia...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Anaknya cantik sbb bini dia cantik..  dia pun not bad bagi a man aged 61, kalah Dato' K......cuma iol tertanya2 apa rahsia dia sbb fizikal dia skrg mmg tk menunjukkan dia pernah jd hardcore addict.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:07 PM | Show all posts
comel azura ni.. ank dia yg nama zaki tu mcm tok jamal mse citer zura.. aheheh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:26 PM | Show all posts
comeynyaaa anak die yang perempuan tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:29 PM | Show all posts
tpi kalau laki tua ni kahwin perempuan muda mmg kene jaga kesihatan la elok yelah body tu isteri nak pkai lama anak2 lagi prlukan perhatian n kasih saya ayah die waktu kecik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:40 PM | Show all posts
comel2 anak perempuannya.mata bulat besar gitu..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa anak dara tok jamal
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu turn tok ram pulak
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:48 PM | Show all posts
mamastoney replied at 4-12-2020 01:05 PM
Anaknya cantik sbb bini dia cantik..  dia pun not bad bagi a man aged 61, kalah Dato' K......cuma io ...

guna dadah jenis high end kot...
lepas tu mendadih secara eksklusif, takde sharing2 atau melorong....


Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Kancilkering at 4-12-2020 03:58 PM

tok jamal ni pernah bayar zakat sampai sejuta ringgit kan...dalam bentuk beras....oppps salah 1000 lebih guni beras....
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
cucuq replied at 4-12-2020 01:29 PM
tpi kalau laki tua ni kahwin perempuan muda mmg kene jaga kesihatan la elok yelah body tu isteri nak ...

Bini muda libido masih kuat wooo. Lagi2 lepas beranak dan menyusukan anak rasa terkemut2 bawah tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung ank pompuan dia nnti ... Ada abg2 protect dia... Mesti di sayangi sekeluarga...
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 4-12-2020 03:56 PM
Bini muda libido masih kuat wooo. Lagi2 lepas beranak dan menyusukan anak rasa terkemut2 bawah tu

Wooiiiii tersembur air milo i minum ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 05:15 PM | Show all posts
badan jamal dari belakng walau dah tua nampak  taaafffff yacchhh

jamal ni masa muda boleh tahan jugak kan ..putih merah2 hensem
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kancilkering replied at 4-12-2020 03:55 PM
tok jamal ni pernah bayar zakat sampai sejuta ringgit kan...dalam bentuk beras....oppps salah 1000 l ...

Ye ke zakat...ntah2 fidyah tinggal puasa...haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 06:07 PM | Show all posts
naina replied at 4-12-2020 03:56 PM
Bini muda libido masih kuat wooo. Lagi2 lepas beranak dan menyusukan anak rasa terkemut2 bawah tu

laki walaupun tua mampu memperuntukkan nafkah batin so xder masalah kalo nak kahwin dgn perempuan muda ke tua masih mmpu lagi buat seks.. so terkemut2 pon laki boleh setelkan
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list