Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2584
View
29
Reply

Syafiq Kyle Ubah Imej Jadi 'Botak'

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-12-2020 12:34 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG




Tiada lagi rambut panjang ikal paras bahu! Itulah yang berlaku pada aktor kacak, Syafiq Kyle yang kini berubah imej dari seorang lelaki berambut panjang kepada botak.


Syafiq menerusi akaun Instagram miliknya akui seperti terpaksa memotong rambutnya yang panjang itu meskipun amat menyayanginya.


Dear hair, I'm sorry I cut you, burn you and tie you up. But I will always love you, tulisnya dalam kapsyen.


  



Menerusi entri tersebut, pelakon filem Pusaka itu memuat naik dua keping fotonya berambut panjang.


Namun menerusi IG Story pelakon itu memuat naik fotonya yang sudah botak.


Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata turut bersedih apabila rambut pelakon kesayangan mereka dipotong.


Hurm sayangnya, kata salah seorang warga maya.


  



Kenapa botak? Tapi still handsome, kata salah seorang peminatnya.


Tak mengapa, pendek nampak muda, kata salah seorang netizen.


Foto: Via Gempak




Pun begitu, Syafiq tidak membalas komen-komen tersebut, mahu pun memberikan apa-apa penjelasan mengenai imej terbaharunya itu.


Syafiq bagaimanapun difahamkan mengorbankan rambutnya demi menjayakan sebuah filem baharu bersama Astro. Dia bagaimanapun masih belum mahu mendedahkan mengenai projek terbaharu yang turut disertai oleh Aaron Aziz tersebut. -CARI


Sumber: Gempak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-12-2020 12:40 PM | Show all posts
lately lps MCO ni sendu plak heols..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Wangi la sikit nampak bila dah potong rambut ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:43 PM | Show all posts
Blkg sikit capik
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dia botak sbb utk wtk filem baru

  
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cm sendu je capik skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 12:56 PM | Show all posts
YomiuriLandMae replied at 4-12-2020 12:40 PM
lately lps MCO ni sendu plak heols..

U kena fahamlah MCO membatasi semua aktiviti kehidupan manusia dlm pelbagai bidang. Semoga selepas pandemik ni nanti, keadaan akan kembali normal dan semua orang dpt mencari rezeki lebih baik lagi.  Amen......
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada rmbut kira botak ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:56 PM | Show all posts
okehhhhhh noted
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 01:57 PM | Show all posts
haakk aaalllaahhhhhhhhh....

potong rambut pun nak shout out much!
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah, wajah dia ni betul2 serupa dengan exstaff i. Bezanya budak i putih dan kurus tinggi. I suruh masuk MLM sebab dia kelakar. Tapi dia segan. Ada satu lawak loyar buruk dia yg tak berapa jadi...

Me dgr girl berseloroh "boy ni boleh tahan buaya jugak kak".. diknon boy- "eh kau ni banjir takda mana ada buaya2 naik" wajahnya tersipu malu dan kosong

sekian terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Mimilana mendonia capik menyendu... fair much. Dulu capik mendonia mimilana baru nak up...lps mimilana femes tetibe capik declare dorg mmg kapel
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Lg helok botak dpd rambut pjg yg nmpk kepam dan selekeh
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm la xboleh tumbuh balik.. dua bulan cukup jd mcm biasa.. nk laju mkn sugardoll..

botak yg xboleh tumbuh balik or gugur sbb chemo ke, boleh la sedih2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kuat g gym tapi x sado pon.. Just nice..
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem baru aksi dgn Astro Shaw ..
Rasanya ada Mimi sekali & directed by Soul Yusof
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:48 PM | Show all posts
sorry capik xhensemm
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
ada rambut ke takde tetap nampak cam pervert
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:02 PM | Show all posts

dah taste ko mcm naim daniel jek kan, selayaknya
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:18 PM | Show all posts
AppropriateNick replied at 4-12-2020 03:02 PM
dah taste ko mcm naim daniel jek kan, selayaknya

naim daniel pon bukan my taste ok..koserrr..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list