Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1568
View
14
Reply

Keira Knightley Dah Tak Nak Lakukan Adegan Seks

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-1-2021 10:30 AM | Show all posts |Read mode
Keira Knightley mengatakan tidak pernah membantah adegan bogel atau seks dalam sesebuah karya.


Namun, sebagai aktres, dia mengatakan tidak lagi akan melakukan adegan sedemikian jika filem lakonannya diarahkan sutradara lelaki.




Kredit foto: IG




Malah, Keira mengatakan klausa atau peraturan dalam kontrak kerjayanya juga telah diubah dengan'tidak melakukan adegan seks'.


Sewaktu muncul menjadi tetamu di podcast Chanel Connects, dia mengatakan alasannya berbuat demikian.


Kata bintang berusia 35 tahun itu, dia menolak melakukan adegan seks yang diarahkan sutradara lelaki kerana telah memegang status ibu kepada dua anak perempuan hasil dari dua perkahwinannya.

"Jika saya perlu atau akan terbabit dengan sebuah karya berkaitan kehidupan seorang ibu atau perlu ada adegan untuk saya berbogel atau seks, maaf, saya hanya akan melakukannya di bawah arahan pengarah wanita," katanya seperti dilaporkan CNN.


Bintang yang melonjak naik menerusi filem Pirates of the Caribbean ini kemudian menambah dia tidak akan terbabit dengan naskhah yang mempunyai adegan seks yang menimbulkan keghairahan.

"Saya tidak lagi akan melakukan babak seks yang mengghairahkan. Saya tidak berminat," katanya.


Meski demikian, Keira mengatakan dia memahami keperluan adegan seks dalam sesebuah naskhah.







"Saya sedar betapa adegan seks akan menjadikan filem lebih cantik', namun pandangan saya secara umum sebenarnya mereka hanya memerlukan seseorang yang kelihatan hot.

"Jadi, saya fikir sebagai ibu dua anak, saya tak sanggup melakukan adegan sedemikian lagi.

"Saya tak rela berbogel di hadapan sekumpulan lelaki dan merakamkan saya. Anda boleh memilih orang lain melakukannya," ujarnya.




Sumber: Gempak
Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-1-2021 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Setakat utk pengarah lelaki je tak buat, tak payah bagi statement la kiera..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:29 AM | Show all posts
Elokla Kiera berenti..kasi can org muda pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:53 AM | Show all posts
eh kalo pengarah pompuan ko kata boleh pulekkkk.. apa beza nya?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
"kerana telah memegang status ibu kepada dua anak perempuan hasil dari dua perkahwinannya."

Keira dua kali kawen? Yg tau sekali je. Betul ke fakta ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:37 PM | Show all posts
Nadia Brian kot yang dipilih menggantikan watak Keira ni, tapi sheols pun menolak jugak kan
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 04:45 PM | Show all posts
sheols ni kerempeng jah..tk mengiurkan

dah ada 2 ank ke sheols...bila kawin beranak nya
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kasut lakinya tu pinjam kasut keira ke? Lain mcm pulak designya macam kasut vintage kulit iol je kikikiki tapi yang dia pakai mcm jelly rubber type
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
234126 replied at 26-1-2021 11:47 PM
kasut lakinya tu pinjam kasut keira ke? Lain mcm pulak designya macam kasut vintage kulit iol je kik ...

Tak memasal scroll atas balik. Tu kn kasut jelly hahahahaha lawak nye laki dia pkai
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 09:06 AM | Show all posts
234126 replied at 26-1-2021 03:47 PM
kasut lakinya tu pinjam kasut keira ke? Lain mcm pulak designya macam kasut vintage kulit iol je kik ...

hahaha iols pun nak komen benda yg sama juga
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 29-1-2021 09:01 PM
Tak memasal scroll atas balik. Tu kn kasut jelly hahahahaha lawak nye laki dia pkai

pelik kan? dah ikat rambut pulak mcm tu. Kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 30-1-2021 09:06 AM
hahaha iols pun nak komen benda yg sama juga

hahahhaa sharp juga mata kita nohh
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cyber_mania replied at 26-1-2021 02:51 PM
"kerana telah memegang status ibu kepada dua anak perempuan hasil dari dua perkahwinannya."

Keira ...

Kannnnn...memandai je yg tulis artikel ni..dedua anak tu dengan suami skrg yakni the only husband sejak dulu la..sapa la penulis ni..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Haah la..kasut dia mcm feminin punyaaa design jaaa
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
tak di rakam dgn pengarah laki , tapo di rakam pengarah pompuan dia ok ..
tapi tayangan bukan pompuan je yg tgk

satu dunia tgk ...
ada beza kahh ?

baik ko x yah buat adegan terus x leh ker ?
ohh lupaa , nanti filem x cantik .. katanya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list