Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
12Next
Return to list New
2643
View
23
Reply

Belum Habis Pantang, Mawar Rashid Tayang Body Slim -Dah Macam Anak Dara!

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-1-2021 10:38 AM | Show all posts |Read mode
Pelakon Mawar Rashid telah melahirkan cahaya mata kedua pada 2 Januari 2021 lalu.


Bayi perempuan yang diberi nama Raden Seri Rossabella Cinta itu menjadi penyeri rumah tangganya bersama suami, Raf Yaakob.


Pada 22 Januari 2021, Mawar telah berkongsi satu hantaran di Instagram miliknya yang menunjukkan foto dirinya dan bayi pada hari ke-20 berpantang.




Kredit foto: IG



Melalui kapsyen,


Pantang day 20, Puteri Raden Seri terCinta. Alhamdulillah semua dipermudahkan urusan untuk menjaga Cinta.. Kesihatan Cinta.. terima kasih sayang mudahkan Mommy, Papa, Abai, ibuwan dan semua untuk menjaga Cinta.




  



Perkongsian tersebut menceritakan tentang Cinta yang mudah untuk diuruskan.


Mawar juga bersyukur kerana urusannya dan suami dalam membesarkan bayi perempuan itu dipermudahkan.


Selain itu, Mawar juga mendoakan agar bayi tersebut dapat dibesarkan dengan rahmat Allah.


  



  



Ya Allah Ya tuhanku.. semoga kami dapat membesarkan anak dengan penuh rahmatmu Ya Allah  Amin YRA


Dalam pada itu di ruangan komen pula, ramai yang menulis pandangan mereka berkaitan bentuk tubuh Mawar yang kelihatan sudah kurus selepas melahirkan, wah! -CARI

Kredit foto:




Kredit foto: Via hot fm



Sumber: HOT FM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-1-2021 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung la.. muda lg senang nak kurus blk.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Untung dia pandai jaga badan. Btw macam anak dara tu di tujukan pade sape.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:45 AM | Show all posts
yang penting displin chuols..rajin senaman cardio and jaga makan, bukan melantak nasik  duk tambah 5 kali sambil layan kdrama.. lepas tu kalut beli produk sampah nak selim melim . Sorang lagi iols kagum is beby maembong, pandai jaga badan walaupun anak dah 5.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting doa kat soc med. Tuhan pun hader haccount hokkay.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:55 AM | Show all posts
wow                              
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:55 AM | Show all posts
huntongggglaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Takyah kalut jaga anak 4 orang terkial2. Boleh fokus jaga pantang and badan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 12:13 PM | Show all posts
gmbr berdiri, cuba duduk. posing kaki silang mmg la nmpk efek kurus
lagipun time peknen, dia ni naik tang perut je
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Time pregnant pon bdn tk kembang sgt kann.. so tk impress laa lain la kalau mmg bdn bsar time pregnant tetiba dlm pamtamg selim melim baru iols impress {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 12:52 PM From the mobile phone | Show all posts
The reason why pompuan kena make sure ada duit..
Body kena lawa wehh, kalau x hidup dok insecure laki jeling pompuan lain..rasa rendah diri..
Minda pun tenangg, x kalut dgn baby dalam pantang. Ada duit bleh la hire org jaga dalam pantang, ambik maid ke..

Sayangi diri wahai geng pompuan sekalian!
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 01:31 PM | Show all posts
bukan ke masa berpantang mmg body selim melim...nak2 kalo breastfeed
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa mengandung pon, badan Mawar tak kembang. Macam Zahirah jugak ni. Badan tak naik waktu pregnant
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:33 PM | Show all posts
Sejenis Hanis Zalikha juga sheols ni. Masa pregnant, tang perut jer naik. Kalau macam Juma tu yer la iols kagum.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni start beranak. Out terus rupa.nampak berlengas jer all the time. Taj menarik langsung
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni macam CP Julita. Suma perfect, bila bukak mulut jer fail sebab bimbo langit ke-7. Harap2 tak end up nasib sama lah sebab laki ko circle si laki Nowa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 26-1-2021 01:31 PM
bukan ke masa berpantang mmg body selim melim...nak2 kalo breastfeed

Slalu nye gitu. Masa pantang,breastfeeding ngan ada urut2,pakai bengkung memang slim habis. But lepas pantang tu yg determine badan naik ke tak. But tis only applies untk yg badan memang kurus sebelum pregnant. Kalau sblm pregnant pun mcm tong, abis pantang mgkn jd mcm cement mixer.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 04:16 PM | Show all posts
dh die time pregnant pun mmg bulat tang perut je..
mmg la time berpantang pun kurus lg..
mcm kak ipar iols la..
mcm xde beza lps bersalin ke sbelum..
mmg peten tu je kurus bdan sheols..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 05:26 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 26-1-2021 04:15 PM
Slalu nye gitu. Masa pantang,breastfeeding ngan ada urut2,pakai bengkung memang slim habis. But le ...

hahahahah...kau tergelak besar aku

Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 05:43 PM | Show all posts
Nana_Man replied at 26-1-2021 04:15 PM
Slalu nye gitu. Masa pantang,breastfeeding ngan ada urut2,pakai bengkung memang slim habis. But le ...

ya beneerrrrr!
cabaran sebenarnya is after dah habis pantang. masa tu tengok laa betapa seksanya nak maintain slim.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list