Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
7183
View
75
Reply

Datin Red Dedah, Mimpi Wanita Bertudung Putih Mengaku Madu Semasa Datuk Red Kahwini Adira

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-1-2021 01:44 PM | Show all posts |Read mode
Baru-baru ini madu Adira, Datin Red mendedahkan sebenarnya dia mengalami mimpi aneh sesama suaminya, Datuk Red berkahwin tanpa pengetahuannya dengan penyanyi itu.


Walaupun suaminya merahsiakan, Datin Red atau nama sebenarnya Datin Seri Sharifah Norshafila Hassim berkata naluri dan firasatnya tepat.


Foto: IG






"Benda ni saya tak pernah kongsi pun dengan anda semua... tapi hari ni saya nak kongsi semasa suami saya kahwin senyap-senyap dulu. Selepas seminggu baru dia beritahu!


"Okay masa itu mereka kahwin dekat Thailand... saya didatangi mimpi datang seorang wanita memperkenalkan namanya bermula dengan huruf A dan wanita itu bertudung putih mengaku dia madu saya.


"Ini kisah benar tau, saya tak reka pun... betullah sixth sense seorang isteri," katanya melalui Instagram.




  



  



Dalam masa yang sama Datin Red kata dia menerima takdir hidup bermadu dan percaya setiap apa yang berlaku ada hikmahnya.


"Cara saya cari bahagia... korang fikir semua benda termasuklah suami hanya pinjaman di dunia ini dan apa benda yang terjadi ada hikmahnya. InsyaAllah mesti okay!???


Imbas kembali, Adira dan Datuk Red berkahwin pada tahun 2015 di  Songkhla, Thailand.


  



  



Kini mereka sudah dikurniakan tiga orang anak, sementara dengan Datin Red pula lima orang anak.


Sebelum itu Datuk Red sudah berkahwin dah ada 2 anak. Secara keseluruhan, ahli perniagaan itu mempunyai 10 orang anak. -CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 26-1-2021 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu maksudnya ko sensitif. Boleh polish bakat jadik perawat ka pengamal perubatan Islam.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara dia redha hidup bermadu ni ok gak la jadi ikutan.. kalau dah nasib hidup mcm tu kan.. Daripada meratap n hidup sengsara, boleh la ikut tips dia..

Set in mind yg suami hanya pinjaman katanya.. Cari benda yg buat kita happy..
Part ni iols setuju..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Pulak dahhh. Xpe lah mimpi ke gapo bende dah jadi pun datin..mmg susah bermadu tambah dgn retisss.moga kebahagiaan menyinari datin 1 hari nanti
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:38 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2021 02:01 PM
Tu maksudnya ko sensitif. Boleh polish bakat jadik perawat ka pengamal perubatan Islam.

hahaha...  sorry tergelak...  ni betul sensitif ke ada saka?  dulu aku selalu dapat hunch pastu orang kata aku ada saka...  
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:41 PM | Show all posts
alahaiii Datin...ni citer kurun ke berapa eh nak kena gali balik...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mencapub pulak. Nak jadi tibaionta ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 02:48 PM | Show all posts
bukan ke Datin Red ni pun pencaras jugak masa dato red ngan first wife terdahulu.. so now datin hadap je la bila laki tu buat hal lagik
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:03 PM | Show all posts
Pepende yg ko wawawa najis ke hulur ke hilir ni? Ape nikmat yg ko capai ni sumer najis kah?

Maaf meols noob bab perihal datok muka desa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 26-1-2021 08:25 PM
eyansss replied at 26-1-2021 02:38 PM
hahaha...  sorry tergelak...  ni betul sensitif ke ada saka?  dulu aku selalu dapat hunch pastu or ...


Sensitif pun ye. Saka pun ye kot. Kena siasat keturunan chuols. Sebab menda gini, bukan suma orang boleh merasa. Mungkin moyang chuols someone yang hada kebolehan, so menurun kat cucu cicit.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:29 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2021 03:21 PM
Sensitif pun ye. Saka pun ye kot. Kena siasat keturunan chuols. Sebab menda gini, bukan suma orang ...

kiranya boleh jadi sensitif, boleh jadi saka la eh...  and mungkin boleh jadi dua2 sekali kot...  kes aku ni memang panjang, takde kesudahan but getting better la...  hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:29 PM | Show all posts
Low class betul si buRED ni dengan wawawawawa najis kulu kilir. Jijik!
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:30 PM | Show all posts
makcun14 replied at 26-1-2021 02:48 PM
bukan ke Datin Red ni pun pencaras jugak masa dato red ngan first wife terdahulu.. so now datin hada ...

aah... sebab tu masa awal2 dia meroyan, ramai yang serang dia balik beserta bukti2 pencarasan dia sampai first wife kena cerai...  siap ada cakap, at least adira tak bagi buret ceraikan ko...  ko dulu buat buret ceraikan first wife...  terus dia diam tak meroyan2 sampai kesudah...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 26-1-2021 03:29 PM
kiranya boleh jadi sensitif, boleh jadi saka la eh...  and mungkin boleh jadi dua2 sekali kot...   ...

It's alright. Ummah macam kita ni ramai. Weols just need to sapot each other. Ceh. Macam dalam muvi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
jamilahpropa replied at 26-1-2021 02:13 PM
Cara dia redha hidup bermadu ni ok gak la jadi ikutan.. kalau dah nasib hidup mcm tu kan.. Daripada  ...

Dapat madu psycho gila .. masak ko... bahagia x dpt makin makan hati... plus laki semekin
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:37 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 26-1-2021 02:48 PM
bukan ke Datin Red ni pun pencaras jugak masa dato red ngan first wife terdahulu.. so now datin hada ...

Mostly pencaras ni dia redha je... sebab bekas pencaras... cam bini salih yacob yg tua pun pencaras... dan terus dicaras
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:43 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 26-1-2021 03:30 PM
It's alright. Ummah macam kita ni ramai. Weols just need to sapot each other. Ceh. Macam dalam muv ...

dulu struggle nak2 masa tengah overly sensitive dalam dapat hunch ni...  stress makcik...  hahaha...  lama2 boleh keep up n ignore at some time...  tu la, kita2 ni kena support each other sambil fikir nak cari pengarah mana untuk buat filem tentang kita...  ecewah...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Entah2 yang ko mimpi tu bunian dek, tengok dato red dah tak sibuk cari madu. Entah2 kuota dah full di alam bunian tu. Bila cerai madu bunian tu baru boleh kahwin lain. Sana pun ada mahkamah syariah kekdahnya, Cuma versi terapung je. Nak masuk mahkamah kena terbang.
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lah tu ...adira pun dah beranak 3 takkan masih bitter kut..
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pun nak puji Adira, langsung dia takmo cakap pasal rumah tangga. Baik lah kot kawen Bured ni dari si Kelantan yang kaki jalang kot?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list