Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
1234Next
Return to list New
8334
View
62
Reply

Baru Bersalin Lapan Bulan Lepas, Sariyanti Sahkan Hamil Lagi

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-3-2021 02:01 PM | Show all posts |Read mode
Pelakon Sari Yanti menerusi laman Insta-story mengesahkan bahawa dirinya kini sedang hamil selepas diajukan soalan oleh salah seorang pengikutnya.


Dalam ruangan Ask Me A Question itu, Sari atau nama sebenarnya Sari Yanti Mohamad Nazari,37 berkata ini adalah kehamilan yang ketujuh selepas mengalami keguguran sebanyak dua kali sebelum ini. Akui Sari, dia mendapat pertanyaan yang sama terlalu banyak sebelum membuat keputusan mendedahkannya.




Foto: IG




LEBIH DARI 50% SOALAN INI. YA BETUL KAKA (KAK) SARI MENGANDUNG. ALHAMDULILLAH, JAWAB SARI.




  



Menurut Sari, jika diikutkan ini adalah anak kelimanya bersama suami yang juga pelakon, pelawak dan penyampai radio, Jep Sepahtu.


INI KEHAMILAN YANG KETUJUH SEBENARNYA, JAWABNYA LAGI.


  



Dalam pada itu, Sari turut berkongsi beberapa perihal lain mengenai tips kesuburan dan penjagaan anak yang diamalkan olehnya sepanjang bergelar ibu kepada empat cahaya mata sebelum ini.


Sekadar info, Sari telah berkahwin dengan Jep pada 25 Februari 2017 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Dariya Inara dan Muhammad Khidir. Menerusi perkahwinan Sari terdahulu bersama bekas suami, dia turut mempunyai dua orang cahaya mata lelaki, Barr Al Aliy dan Baasit Al Haq. -CARI


Sumber: Murai.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-3-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah sari yanti jep
org cantik kaya ada anak ramai2 pon xpe
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
So wat...kucing mak aku pun bunting...nk masuk bite ke...bodoh!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 02:15 PM | Show all posts
Lawa sheol lagi dari deepika padukone sekarang
but perlu ke pregnancy rapa2 gini
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau tk gugur agaknya setahun sorang anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 02:48 PM | Show all posts
mata anak dia semua ikut dia kan
kalau tengok gambar, mesti tertumpu kat mata depa
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 03:14 PM | Show all posts
orang kalau reti jaga anak ni, beranak la seberapa banyak yang diorg nak, meols okay je. Sebab badan dia & tanggungjawab dia kan. Tp kalau yang kat luar sinun beranak pinak pastu meminta2 memang mintak kecam laa.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 03:38 PM | Show all posts
sfrnna replied at 1-3-2021 03:14 PM
orang kalau reti jaga anak ni, beranak la seberapa banyak yang diorg nak, meols okay je. Sebab badan ...

kann... laki boleh jaga baik2...
hospital bagus2... segala pantang di jaga...
makan, pakai, urutan, kesihatan, vitamin semua laki jaga kot..
why not.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 03:42 PM | Show all posts
alhamdulillah...idola sgt ni...laki jaga elok veranak je lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 03:47 PM | Show all posts
laksmanabentan replied at 1-3-2021 03:38 PM
kann... laki boleh jaga baik2...
hospital bagus2... segala pantang di jaga...
makan, pakai, urut ...

betul setuju..
laki jaga elok
umah pon besar elok selesa
beranakk je la selagi mampu
lagpon umur pon dh berapa kan


Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 03:54 PM | Show all posts
Tahniah
I x tau pon sheols baru bersalin 8 bulan lepas, ingatkan sorang je yg girl tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, tahniah tambh lgi zuriat...
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
alhamdulillah.. tahniah sari dan jep
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa tips penjagaan anaknya? Sihat selalu takpa la, iols anak sorang pun senget2 dah badan ase
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah sari and jep
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Subur menghijau..... Mmg tk plan ek..oklah dua3 pn suka ank ramai
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:36 PM | Show all posts
kalau macam diani nak bagi tips2 mommysari ok lah jugak... ni yg anak baru sorang pon gigih nak bagi tips mommy lah tips anak lah ...

ini satu kapel yg boleh dilayan dan tak annoying beranding byk kapel yg bbnu dok "ship"kan sgt tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
suke gk karaktek jep ni. nampak die care kt sariyanti n tkdela try hard nk tunjuk kt public suwit muwit mcm group partner die. last2 kawen dua jugek. curang ngn jering jugek. keep it up jep
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok la kaya, pandai jaga badan. Nak beranak setiap tahun pon xpe
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Jd taitai beranak ramai2 xde hal la..
Semoga urusan dpermudahkan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list