Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11737
View
120
Reply

Uyaina Arshad 'Koyak' Dikritik

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-3-2021 04:28 PM | Show all posts |Read mode
Biarpun baru tiga minggu mengacarakan program Famili Duo, pelakon dan pengacara, Uyaina Arshad berdepan pelbagai kritikan negatif di laman sosial sehingga terdetik untuk menarik diri.


Uyaina yang membaca setiap teguran dan komen negatif yang diberikan bagaimanapun menjadikan ia pembakar semangat untuk terus memperbaiki diri.




Foto: IG




"Saya membaca kesemua komen diberikan. Saya menerima segala komen negatif dan positif sebagai pembakar semangat. Saya mohon diberikan ruang untuk memperbaiki diri dan berharap kekal bersama saya dalam perjuangan ini.


"Mengacarakan program secara berseorangan tidak mudah. Banyak yang perlu saya belajar walaupun ada terdetik rasa patah semangat dan nak tarik diri ketika membaca komen-komen yang diberikan," katanya.




  



Enggan membiarkan komen negatif mematahkan semangatnya, Uyaina memohon sokongan daripada semua pihak untuk melihat dirinya bangkit dan berjaya.


"Jika dilihat pengacara hebat tanah air pun pernah menjadi 'orang baru' dan mereka juga jadi bagus secara berperingkat. Saya harap saya juga begitu.


"Bagi saya proses untuk menjadi bagus itu bukan mudah. Apa yang saya lalui sekarang adalah proses pembelajaran. Doakan kejayaan saya," katanya.




  



Famili Duo adalah program realiti berkongsepkan pertandingan nyanyian famili dengan menampilkan 40 pasangan peserta yang terdiri daripada selebriti popular dan ahli keluarga mereka.


Selain menyaksikan pembabitan Uyaina sebagai pengacara, program terbabit turut menampilkan Didie Alias dan Mark Adam sebagai juri tetap. -CARI


Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-3-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau memang tak reri mekap. Buruk & nampak tua
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 04:39 PM | Show all posts
Macam ada something yang tak kena dengan sheols ni. Baju? Tudung? Mekap?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey: Macam ada something yang tak kena dengan sheols ni. Baju? Tudung? Mekap?


Maybe sejenis tkleh experimen fashun kt sheols. Serba tak kena.. ada org tk kira feshen apa mcm cantik terletak je contoh scha tu.. tp dia acah2 mix n match cum tp sbnrnya ke laut kot hehr
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex: Kau memang tak reri mekap. Buruk & nampak tua


Mua dia ni ikutkn kalau makeup org lain cantik jee tp kt gmbr atas ni fondesennya kelabu.. ikut skin kt tgn putih uyaina ni tktau kenapa kelabu makeupnyaaa serius tk masukkk dengan skin.. eh kurex kesah plak kau dgn makeup kelabu ke tak kan kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlakon bosan mengacara pon bosan
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudung ariani tu jadi tak cantik sheols pakai..kalau migha basic pakai terletak elok je. Kain tudung ariani kan jenis mudah bentuk. Ni ko pakai kemek mcm kain ariani Vietnam jah. Tokey tudung kalu nk cari modal or duta tudung korang cari lah yg mcm wani barista tu. Tudung sentiasa jadi bila sheols pakai. Mgkn sheols pandai iron kot
Bila tudung model pakai terletak aje tak kira apa keadaan it gives impression yg tudung tu kain elok dan mudah bentuk (walaupun sebalik tabir tudung tu kena gosok 2 jam baru jadi) Baru lah berebut org nk beli.
Sekian aku membebel pasal tudung tak jadi
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg tk sesuai langsung mcm apo tah... Elok bgi yg happening..tb3 tk de duit ke nk bayar retis...appo la staf sendiri layak utk segmen wanita hari ni yg masak2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg membosankan . X de aura mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Xde aura selebriti. Dah abis bermakeup and berfashion pun still sgt menguap tgk dia nih
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:23 PM | Show all posts
Dia ini bakal jadi Neelopaaaa

Host tak menjadi tapi fesyen aje yang melebih

Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa sheoll masuk Pengacara Jemputan Nona ke apetah dulu meolls dengan kakak siap cakap "budak nih takkan menang sebab dia muka so desa & biashe2" wakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
betul x sdap dia jd pengacara rancangan hiburan.. mcm lembik semacam.. soklan pon tanya tah ape2..dok je Wanita Hari Ini tu smpai pencen
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Makeup buruk.tudung penyek.
Tp xleh komen dia mengacara sbb xtgok
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 05:54 PM | Show all posts
Ko ni nampak awek kuale sangat
Pi mengacara kat kuale nun
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 06:06 PM | Show all posts
Face shape very one dimensional. Selayaknya jadi watak kampung2an je sheols ni.
Mmg takde aura seleb.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
mieymiey replied at 1-3-2021 04:39 PM
Macam ada something yang tak kena dengan sheols ni. Baju? Tudung? Mekap?

Setuju. Tak pernah rasa dia ni attractive or anything... tapi taktau apa yang sebenarnya tak kena. Takde aura kot
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Riak muka dia sentiasa sedih, mcm Ina Naim
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekap and fesyen dia ni mmg hauk la... less is more..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2021 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Awak tu sebenarnya dah diberi byk platform. Kat indonesia je dah berbulan bulan jadi mc. Wanita hari ini setiap minggu. Tak ke beruntung tu. Org lain kene praktis2 utk dpt 1 peluang jadi mc. Mohon terus perbaiki cara tu. Jgn jadi Mira. Dok umah pon tak praktis jadi mc nona tu. Dah bergandingan dgn pengacara nona pon tanak belajar. Org tgk awak sbb dulu awak comel dan single. Kelebihan tu dah hilang.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list