Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
25282
View
368
Reply

Orang Sibuk Main Boling, Sheila Rusly Sekeluarga Solat Tarawih Di Belakang

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-4-2021 04:03 PM | Show all posts |Read mode
Keluarga Sheila Rusly sekali lagi mendapat perhatian apabila menunaikan solat tarawih berjemaah di sebuah pusat boling di Petaling Jaya dipercayai di pusat membeli-belah One Utama.




Kredit foto: IG




Menerusi hantaran di Instagramnya, pelakon dan penerbit itu memuat naik video suasana menjalani solat sunat berkenaan.

"Malam ke 8. Tiada lagi alasan. Islam itu syumul. Iftar & terawih wt my extended family.

"Solat Isyak dipimpin oleh Tuan Hj Jinggo @jinggo_jspictures manakala Solat Sunat Terawih dipimpin oleh saudara @itsokaymarr," tulisnya.


Kelihatan mereka khusyuk menjalani ibadah itu dan tidak terganggu dek suasana yang kelihatan agak sibuk dengan pengunjung yang sedang bermain boling.




Kredit foto: IG





  



Difahamkan, video berkenaan dirakamkan bakan menantunya, Elisya Sandha.


Menerusi ruangan komen, ramai yang kagum dengan keluarga Sheila. Sejuk mata memandang, antara yang dikomen netizen. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 20-4-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by jfq at 20-4-2021 04:10 PM

1U kan ada proper surau
Yg customers lain mesti rengsa tak boleh jerit2 buat bising bila pin smua tumbang
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:09 PM | Show all posts
aiyoooooo
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmm
Perlu ke mcm ni
Balik kan boleh solat jugak
Buat yg wajib dulu. Suraunpun ade
Sory, iols x husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:10 PM | Show all posts
Surau 1Utama tutup kah?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:10 PM | Show all posts
gelandangan ke sampai kena solat kat bowling tu?
kenapa nak buka jalan orang kutuk islam?
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:12 PM | Show all posts
ewwwww mengapa harusssss tak boleh cari tempat lain ke nak solat pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia org tak faham ke tarawih tu tak semestinya buat immediately lepas isyak. Balik rumah masih sempat lagi nak buat
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:12 PM | Show all posts
ewwww mengapa harus tak boleh solat dekat tempat lain ke sisturrrr
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Apoooooooo..... Adehhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
haruslah replied at 20-4-2021 04:10 PM
Hmmmmm
Perlu ke mcm ni
Balik kan boleh solat jugak

kan boleh buat bila balik rumah? takpun kat surau? kalau solat fardhu yg  masa pendek tu bolehlah diterima akal kalau terpaksa solat kat situ juga. tp ni benda sunat kot, bukan ada had waktu kena buat sbln pkl 10 misalnya. semua benda ada waktu & tempat yg sesuai. janganlah jadi punca fitnah kepada agama sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by msdummy.2018 at 20-4-2021 04:16 PM

I kan bukan nk ckp dengki ker apa..sb i pun sama xsempurna...what the heck terawih kat bowling? Celah mana ko dengar imam bc ayat quran dlm solat? Berhenti2lah tunjuk mcm.ni..fhm islam tuh mudah, mana2 pun kena solat..tp biarlah kena pd tempat..bohsan lah

Sorry ah...ko expect muda2 ni respect ko, tp ko smdr buat org loss respect pd ko.

Xdee beza antara ko, sajat dgn jah..sama jer perangai
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sejenis show off. Susah la husnuzon. Sah sah ada je surau kat situ. N tak wajib ya tarawih selepas Isyak.. bukannya korang musafir pun
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Eww...bongoknya Sheila satu family...Sama level kg.com ngan family diraja sepanyol Tu ha..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Surau tutup eh..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah betul nak husnuzon. Rasa mcm nak show off je. Lebih nak perhatian org. Boleh je solat terawih dekat rumah sis. Yg penting wajib dulu sis.menyampah betul tgk geng mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat  ni banyak masjid dan surau. Kalau tidak pun boleh solat dekat rumah sendiri lepas tuh baru la pergi main bowling. Ini dah tak selesa orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:24 PM | Show all posts
X paham..knp solat kat situ..lps solat main bowling ke cmana..mesti bising kung-kang2 bola boling terhempas..
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2021 04:24 PM | Show all posts
saje mengundang org puji dan keji...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list