Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
3128
View
42
Reply

Langgar Lopak, Nash Kemalangan Di Lebuhraya.

[Copy link]

Author: BicaraHatiku       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-4-2021 10:28 AM | Show all posts |Read mode
Edited by BicaraHatiku at 21-4-2021 12:43 PM

SEREMBAN - Penyanyi legenda tanahair, Datuk Jamaludin Elias, atau lebih dikenali sebagai Nash mengalami kecederaan selepas kenderaan yang dinaikinya terlibat dalam kemalangan di Kilometer 250.8 Lebuhraya Utara-Selatan arah Utara pada Selasa.

Ketua Polis Daerah Seremban, Asisten Komisioner Mohd Said Ibrahim berkata, dalam kejadian lebih kurang jam 4 petang itu, mangsa yang merupakan vokalis kumpulan Lefthanded dalam perjalanan dari Johor Bahru ke Kuala Lumpur.

"Siasatan awal mendapati, kemalangan dipercayai berlaku apabila kenderaan jenis Toyota Harrier yang dipandu oleh pemandunya melanggar lopak air, menyebabkan kenderaan tersebut hilang kawalan lalu terbabas melanggar tembok penghadang jalan di sebelah kiri lebuh raya.



"Akibat kemalangan itu, mangsa mengalami kecederaan luka di muka dan sakit dada, manakala pemandunya yang berumur 33 tahun, mengalami kecederaan luka-luka ringan," katanya dalam satu kenyataan di sini pada Selasa.

Kes disiasat di bawah Rule 10 LN 166/59 dan siasatan lanjut masih diteruskan.

Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/article/134575/BERITA/Semasa/Nash-cedera-terbabit-kemalangan-di-lebuh-raya


Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 21-4-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Terkejut iols baca ingatkan langgar artis tu rupanya lopak air.

Semoga lekas sembuh, jalan berlobang2 membahayakan kenderaan yg lalu lalang.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:50 AM | Show all posts
mana lopaknya....bahaya betul

semoga lekas sembuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 10:53 AM | Show all posts
semoga cepat sembuh dato
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2021 10:58 AM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 21-4-2021 11:00 AM
merrissa replied at 21-4-2021 10:50 AM
mana lopaknya....bahaya betul

semoga lekas sembuh

Gambar lopak takde tpi keter teruk juger noks.



Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:00 AM | Show all posts
syafakallah
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
bahaya lelaju redah lopak air ni...gini le jadik nye
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
JKR,JKR,masuk..masuk...hello....hellooo........
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Igtkan nelopak terkejut iols
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca as neelopak yg kena langgar.
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:17 AM | Show all posts
cicicumel replied at 21-4-2021 11:15 AM
Igtkan nelopak terkejut iols

Tula salah baca.. ingatkan bini puriz
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:17 AM | Show all posts
kalu kat highway plus je je tuntut gantirugi kemalangan sbb lopak tu kan?? asal ada gmbr lopak, km mana....


tp speed kete sblm kemalangan tu dia ada cek x?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2021 11:20 AM | Show all posts
tigerads replied at 21-4-2021 11:17 AM
kalu kat highway plus je je tuntut gantirugi kemalangan sbb lopak tu kan?? asal ada gmbr lopak, km m ...

kehnn kalau lebih 120..gud bye ler...
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:21 AM | Show all posts
bila forumer dah biasa panggil lofa as lopak..haa..terus terkejut masing2 baca tajuk langgar lopak...hahah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:28 AM | Show all posts
ingat kan dia langar Lopa.Lopak rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:30 AM | Show all posts
nash langgar lopak .. lopak langgar sop hahaha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-4-2021 11:33 AM | Show all posts
tootii replied at 21-4-2021 11:30 AM
nash langgar lopak .. lopak langgar sop hahaha

dan piyu melangkawi?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:36 AM | Show all posts

haha .. piyu langgar lopak balik di malam hari laaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 11:51 AM | Show all posts
siyes aku fikir dia langgar nelopak hahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2021 12:02 PM | Show all posts
Semoga cepat sembuh Datuk Nash..

iolls baru tau dia dah bergelar Datuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list