Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
18310
View
265
Reply

"Anak Kedua Allah Bagi Follow Muka Mommy,"-Rita Rudaini Muat Naik Video Bersama Bekas Suami

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-4-2021 12:18 PM | Show all posts |Read mode
Bersempena hari ulang tahun kelahiran anak keduanya yang ke-10, Rita Rudaini sempat mengimbau kenangan.


Di Instagram, pelakon cantik ini ada memuat naik video Airit Qaqa Arjuna Mohamad Aidil Zafuan ketika masih kecil.


Foto: IG






???Tepat jam 1.26 tghari harini 29/4/2011. Xde apa yg mommy harapkan, setiap hari,setiap tahun mommy brdoa supaya AIRIT QAQA ARJUNA BIN MOHAMAD AIDIL ZAFUAN di beri kesihatan yg baik,di kurniakan akhlak yg baik,bijak dlm ALQURAN, pelajaran dan hidup,jd seorg muslim yg taat pd perintah NYA.


???Selamat hari lahir anakku @airitqaqa727 #birthdayboy,??? tulisnya sebagai kapsyen.




  



Bukan itu sahaja Rita juga menyatakan Qaqa adalah seorang bayi yang comel dan putih melepak.


"Macam mommy dia n muka yg ke2 ni ALLAH bg pulak follow muka mommy..adil kan?" tambahnya melahirkan rasa kesyukuran.


Di ruangan komen, video yang memaparkan Rita bersama anak dan bekas suaminya itu dibanjiri dengan peminat yang mengucapkan ucapan hari lahir.


  



Memang benar muka yang kedua ikut Rita manakala yang pertama sebijik ikut muka bapa kandungnya kata mereka.


Selamat hari lahir buat anak Rita Rudaini! -CARI



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 30-4-2021 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Susah nak ckp. Kekadang kesian. Better Erra ngn Elly lg bole move on.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahlah... Mak komen sbb nak kutip kacang...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Entahla..kronik ritrut ni pnye xleh move on..p la jumpe saiketris..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya rabbi, tak move on lagi ke oiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:32 PM | Show all posts
dia ni ada masalah mental ke?
sengaja mencari pasal, last last play victim
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:34 PM | Show all posts
aku tak rasa dia takleh move on
aku rasa dia saja nak trigger supaya si edil tak lupa anak dia ja
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:35 PM | Show all posts
kakyun replied at 30-4-2021 12:34 PM
aku tak rasa dia takleh move on
aku rasa dia saja nak trigger supaya si edil tak lupa anak dia ja

me too.....
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:46 PM | Show all posts
tapi sebenarnya sedih n kesian dengan anak anak Rita ni. kalau lah RR berlembut, anak2 dia boleh je celebrate birthday dengan ayah, hidup cam normal kids. Iols kenal je parents yang bercerai tapi tak close sebab anak-anak.. hurmmm..

iols malas nak komen pasal Edel dah. Tapi Edel tu mesti la rindu kat anak dia, cuma mungkin tak sanggup kena lahar lagi dah
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakan Rita ni lembut hati .masih ada dendam lagi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:52 PM | Show all posts
Kusssssmangat... lubang hidung kau nakkk....

Tak tahu nak komen apa dah pasal si ritrut....
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Xdak ka Laki kat Msia ni nak buat RR ni bini? Kot lepas ni tak meratib dah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 01:00 PM | Show all posts
Susah betul dia ni nak move on dari ex laki eh... cinta mati kah?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya rabbi dah 2021 dok meratib lg..
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cinta mati ritrud pada edel. Sakitlah hati sang perampas cinta nanti.. Gitu gak ngan ex in laws,mesti menyampah punya. Nak buat mcm mana, rita lagi cinta.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 01:13 PM | Show all posts
Tak habis habis dia ni nak trigger ex dgn bini baru

belah sana buat tak gheti jer...kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca dia nya story tak nampak dia MCM meroyan... Kali ni dia mmg clean ....
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul2 cinta mati. Kesian sampai harini meroyan. mujur ada ank buat hilang rindu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 30-4-2021 12:46 PM
tapi sebenarnya sedih n kesian dengan anak anak Rita ni. kalau lah RR berlembut, anak2 dia boleh je  ...

Itulah.
Nasib xberapa baik la anak2 dapat mak yang bodoh mcm ritrud.
Xdapat lah kasih seorang ayah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
masuk nak tgk ritrud kena cerca je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list