Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
14576
View
336
Reply

[Tempatan] AstraZeneca sapa nak esok 2 May boleh daftar.Korang nak tak?

[Copy link]

Author: YgBenar    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-5-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Bookings for the voluntary AstraZeneca Covid-19 vaccine shots will be officially open at noon tomorrow (May 2), according to Khairy Jamaluddin.

Taking to Twitter, the science, technology, and innovation minister said bookings can be made online at https://www.vaksincovid.gov.my/.

"You already need to be registered and will simply just need to pick a PPV (vaccine dispensation centre) and date.

"Once you have picked a PPV and date, you will be notified of your vaccination time on MySJ (MySejahtera) or via SMS," he said.
He said there are four designated centres to receive the vaccine shots - Universiti Malaya, Universiti Kebangsaan Malaysia, World Trade Centre KL, and Ideal Convention Centre Shah Alam.

Reservations will be accepted on a first-come-first-served basis for those aged 18-years-old and above.


IMG_20210501_135520.jpg
IMG_20210501_135550.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 1-5-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut website aje? Mysejahtera
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku positif mesti ada yang berani punya..banyak je aktiviti berani mati yang netizen suka cthnya bungee jumping, cuci kolam buaya, bagi makan rimau hahaha..betul ke cth aku ni??

Tapi yg hairan nape x bagi kat warga asing..bukanlah nyawa diorang xpenting, tapi benda dah beli kan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Weols akan rebut esok..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:23 PM | Show all posts
Edited by BicaraHatiku at 1-5-2021 02:34 PM

Not yet for me..thanks. Korang berbual-bual lah dulu meols nk buat air neh
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:30 PM | Show all posts
xde cop sirim kaka xambil
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi ramai takut lagi bagus.. senang sikit aku nak rebut esok
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah habis. Dah takleh register
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:44 PM | Show all posts
SepupuBen10 replied at 1-5-2021 02:37 PM
Dah habis. Dah takleh register

apoo..
bukak bukak esok ke utk register?
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:45 PM | Show all posts
haruss laa..aku cop dlu..
koser nk tunggu smpai tahun depan..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:45 PM | Show all posts
lek ar blood clot je. g bekam sekali dua hilang la.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
SepupuBen10 replied at 1-5-2021 02:37 PM
Dah habis. Dah takleh register

Kata start 2 may, xkn nk reg vaksin yg org xnk ni pn ada special treatment bg kt kroni dlu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Vaksin lain terhegeh2 tunggu turn. Pasti ada yg takzabar nak vaksin so boleh p mana2 senang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa offer kat orang selangor n KL?

Adakah ianya syarat utk rentas negeri? Buh je kabo leh rentas negeri so mesti ada yg amik.

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 03:08 PM | Show all posts
SepupuBen10 replied at 1-5-2021 02:37 PM
Dah habis. Dah takleh register

Esok ler 2 may...lepas pukul 2 register..

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Managerara replied at 1-5-2021 02:03 PM
Aku positif mesti ada yang berani punya..banyak je aktiviti berani mati yang netizen suka cthnya bun ...

Vaksin ni dah ditarik dr program vaksinasi so yg ni sapa2 yg sukarela nak amik bolehla amik kan

Apa kata buka sekali kat warga asing, drpd membazir je menda dah order kan.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols battle juga kot.
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa side effect vaksin ni compare dgn vaksin2 lain sampai gomen open to sape2 yg nak vaksin ni? Mcm seram je
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Side effect dia 4 dari sejuta maybe blood clot.. percentage mampus kene covid lg tinggi
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2021 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 1-5-2021 02:58 PM
Kata start 2 may, xkn nk reg vaksin yg org xnk ni pn ada special treatment bg kt kroni dlu?

Awak nak register tak? Saya tgk location dulu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list