Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
8080
View
80
Reply

Intan Najuwa Sering Dilihat Tidak Memakai Pelitup Muka Ketika Keluar

[Copy link]

Author: piao       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-5-2021 05:11 AM | Show all posts |Read mode
Intan Najuwa Sering Dilihat Tidak Memakai Pelitup Muka Ketika Keluar

Isu pemakaian pelitup muka, penjarakan fizikal dan merentas negeri adalah antara 3 perkara yang hangat diperkatakan dan sangat sensitif ketika ini.

Bagi mereka yang sudah mematuhi garis panduan seperti yang disarankan oleh kerajaan, agak wajar bagi mereka untuk berasa marah dan kesal jika seseorang individu itu sewenang-wenangnya melanggar prosedur operasi standard (SOP) dan tidak dikenakan tindakan undang-undang.

Terbaharu, pelakon yang semakin meningkat naik iaitu Intan Najuwa memuat naik beberapa video outfit of the day (OOTD) beliau di laman Instagram, namun tidak mengenakan pelitup muka.


  


  



Perkara itu nampaknya mengundang pertanyaan netizen-netizen yang hairan dengan tindakan Intan yang tidak mengenakan pelitup muka ketika berada di kawasan awam.

Tidak berdiam diri, Intan tampil menjawab salah satu komen yang dilemparkan terhadapnya di Instagram.



Menurut Intan, video yang dimuat naik itu semuanya dirakam ketika beliau berada di kawasan perumahan dan tidak sesak dengan ramai orang.

Malah Intan juga mendakwa bahawa beliau juga sentiasa memakai pelitup muka jika berada di luar kawasan dan berharap kenyataannya itu menjawab kepada persoalan individu berkenaan.





Penat juga apabila menjadi public figure ni, kena sentiasa berhati-hati dengan setiap apa yang dipaparkan atau di muat naik di laman sosial.

Nasihat min, sebaiknya buat masa ini, muat naik video yang tidak akan menimbulkan fitnah atau menyentuh sensitiviti masyarakat lebih-lebih lagi jika hal yang berkaitan dengan pematuhan SOP.

Sumber : Instagram Intan Najuwa
Read More : https://www.hotfm.com.my

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 4-5-2021 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan up video yg mengundang... Artis kena bijak... Tumpuan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaya bebenor dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Btw..kat mana area rumah dia ni..very exclusive nampoknya..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
groundfloor replied at 4-5-2021 05:35 AM
Jangan up video yg mengundang... Artis kena bijak... Tumpuan...

Retis seleb...nk kekal relevan dlm industri kna la ada kontolbesi hari2...bg org gusip2 hal luar dlm mrk..mcm jahlendir la dgn laki otak udang beliau
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:07 AM | Show all posts
taste zul ripin ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeke kawasan rumah kau...ntah2 dtg lobby apartment just ootd lps tu claim kaw rumah.rupanya ddk apartment murahan je.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mampu tengok video first je...likeeee buat video mcm takde context? Taktau nak tengok apa, fashiun dia? Surrounding? Muka dia? Koserr... Ni pendapat i jelah, bitter sambil2 tengok rumah sendiri yg tak seberapa
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:19 AM | Show all posts
rimas plak aku tgk dia main2 rambut gitu...macam ada kutu WKAKAKAKA
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Muka basic 2.0, patuf tutuplah je dgn mask tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:28 AM | Show all posts
lepas tgk vid ni, 1 jer iols pelik. org2 yg naik lif even area rumah sendiri ni (kongis lif) terfikir tak yg dlm lif tu bersih ke? ni pendapat iols sendiri sbb tgk org2 apartment meols mcm tu gak. dr tingkat atas turun ke lobi tu rileks jer tak pakai mask dlm lif. meols yg seram nak 1 lif dengan diorang kdg2.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:28 AM | Show all posts
dia ni duduk serviced apartment one of the hotels dekat2 area klcc kan
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 07:29 AM | Show all posts
hannan_rayyan replied at 3-5-2021 11:28 PM
dia ni duduk serviced apartment one of the hotels dekat2 area klcc kan

four season ke chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 08:49 AM | Show all posts
BoongaKertas replied at 4-5-2021 07:28 AM
lepas tgk vid ni, 1 jer iols pelik. org2 yg naik lif even area rumah sendiri ni (kongis lif) terfiki ...

knp dengan lif?...ok je dah bertahun
kalau lif rosak yg tak ok  

Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 08:50 AM | Show all posts
minggu lepas kerap pakai mask... la ni bengkak bisul hidung hah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-5-2021 08:54 AM | Show all posts
dia ni acah2 hot je
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 08:56 AM | Show all posts
Halus nau nau dia ni. Kalau berlakon jadi budak sekolah je sheshuai. Masa berlakon dengan abam wemy, aiyooo.... i is cannot..
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 09:02 AM | Show all posts
miszclassique replied at 4-5-2021 07:13 AM
Mampu tengok video first je...likeeee buat video mcm takde context? Taktau nak tengok apa, fashiun d ...

content tunjuk bontot yg leper mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 09:08 AM | Show all posts
dalam ig dia ada 2-3 video yang macam ni, apa motifnya ntah.  Yang tukang ambik video dia ni pun rajin betul melayan. catwalk ala ratu donia jap2 tengok belakang, bagi aku perasan cun je lah dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
lifeline replied at 4-5-2021 09:02 AM
content tunjuk bontot yg leper mungkin

Kejam komen tapi padu hihihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list