Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
11626
View
96
Reply

"Pengantin Ramadan", Rafidah Ibrahim kini sah bergelar isteri bekas pengurusnya

[Copy link]

Author: bubuk_bearbear       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2021 05:57 AM | Show all posts |Read mode

Kredit foto : Instagram





Pelakon dan usahawan, Rafidah Ibrahim atau Fida, 35, kini sah bergelar isteri bekas pengurusnya Shahzemir Shahzulkarib, 37, selepas melangsungkan pernikahan jam 3.30 petang, kelmarin.


Majlis pernikahan sederhana diadakan di Masjid Jamek Kampung Baru dan hanya dihadiri keluarga terdekat sahaja kerana mengikut prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan oleh kerajaan.


Fida yang pernah popular dengan lagu Apo Kono Eh Jang 2012 memohon maaf kerana tidak dapat menjemput semua ahli keluarga dan sahabat namun tetap bersyukur kerana semua urusan berjalan lancar.


"Maaf saudara mara, sahabat & semua, majlis dibuat sangat ringkas & mengikut S.O.P serta jumlah jemputan yang sangat terhad," tulisnya di status Instagram.


  



Alhamdulillah, semoga pernikahan Fida dan pasangannya di bulan Ramadan yang mulia ini mendapat barakah dan berkekalan sehingga ke Jannah.






Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-5-2021 05:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Hensem gak laki sheols nak banding skandal sheols mamat sepah n zaliff boncit
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:08 AM | Show all posts

dia ni sepupu tok ti kan.dulu ramai dok kata muka sama ngan tokti
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:42 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 7-5-2021 05:59 AM
Hensem gak laki sheols nak banding skandal sheols mamat sepah n zaliff boncit

Kannn.  Tetibe jrles pulak sbb fida dpt laki ensemmm.. koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
barulah worth the wait
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Sheols yg start dulu trend tudung turban kan.dalam lagu apo kono jang tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Helok lakinya...wlpn berambut putih
Tetiba tingat plak lagu raya...ewa ewa nenek rambut putih...datuk janggut merah

Ya Allah ape yg aku merepek ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:12 AM | Show all posts
Herlok suaminya..
Selamat pengantin baru. Semoga bahagia selalu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Lakinye keje apa skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Tinggi n muka helok.. Tahniah dik fida..tok ti xmai ka?  Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahn semoga jodoh panjang hingga ke syurga
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah tahniah fida n husband
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni yang wassap mamat sepahtu ajak g camping sesama tu kan.. anyway baca kat twitter zack roslan bagi hint mawar karim ada apa2 dengan menteri kdn
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:15 AM | Show all posts
dah 35 fidah ni..mcm 25 jeh
sejuk je tgk muka laki sheols
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Herlokk laki mu dik..berbaloi kawen lambat
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:33 AM From the mobile phone | Show all posts
tahniah.. seronok lah raya tahun ni..bertambah meriah
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
red_velvet replied at 7-5-2021 05:59 AM
Hensem gak laki sheols nak banding skandal sheols mamat sepah n zaliff boncit

zaliff tu iklan dia pun ai nyampah. acah acah comel..euwww
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:44 AM | Show all posts
Tahniah Fida. Ada hikmah tak berjodohan dengan ex ex bf yang lama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:48 AM | Show all posts
helok lakinya
jauh bertiang2 dr ex2 n skandal pidah
ehhhh

hrp perangai pun helok tu membawa ke masjid tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:49 AM | Show all posts
alhamdulillah...
semoga dah ade suami berjenis dari segi rupa ni..
harap berjenis juga la dari segi akhlak dan otaknya
supaya dapat kawal ko yg dah jadi isteri dia drpd buat perkara2 yg zero common sense
macam yg ko dah buat sebelum sebelum ni...

Tahniah. Semoga hingga ke syurga bahagianya.
Hati2 di bulan Ramadhan yg masih berbaki beberapa hari lagi ni...
Kang kot kena puasa 2 bulan laki ko... (sekadar reminder)....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list