Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5090
View
59
Reply

[Tempatan] Lans Koperal ditemui mati tergantung

[Copy link]

Author: Boomibulat       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-5-2021 05:26 PM | Show all posts |Read mode
Lans Koperal ditemui mati tergantung

bhnews@bh.com.my
KOTA KINABALU: Seorang anggota polis sempat menyambut hari lahir anaknya yang berusia tiga tahun malam tadi dan bersahur dengan keluarga sebelum ditemui mati tergantung di rumahnya di Taman Pertama, Sandakan, pagi tadi.

Kejadian disedari isteri mangsa yang menemui suaminya tergantung di ruang tamu rumah mereka, jam 7.30 pagi.
Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Hazani Ghazali berkata, mangsa berpangkat Lans Koperal berusia 28 tahun dan bertugas dengan Pasukan Polis Marin (PPM) di Sandakan.

Katanya, siasatan awal mendapati anggota terbabit mempunyai rekod kerja yang baik dan tiada masalah dengan rakan sekerja, termasuk pegawai atasan.

"Siasatan lanjut sedang dijalankan bagi mengenal pasti punca sebenar kes berkenaan. Difahamkan, anggota terbabit menyambut hari lahir anaknya yang berusia tiga tahun malam tadi," katanya ketika ditemui, hari ini.

Hazani berkata, mangsa turut sempat bersahur bersama keluarganya pagi tadi sebelum ditemui tergantung beberapa jam selepas itu.
Katanya, jenazah sudah dihantar ke Hospital Duchess Of Kent untuk proses bedah siasat dan kes setakat ini diklasifikasikan sebagai kematian mengejut (SDR).
© New Straits Times Press (M) Bhd

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-5-2021 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah wainna ilaihi raji'un
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa pasaiiii pulaaa
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu..anak kecik lagi..
Elok lepas sahur pulak tu..
Minggu depan nak raya dah...
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
La... kenapa la.. aduhai.. bulan puasa ni..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah wainnaillah hirojiun
Apa la masalahnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam takziah pada keluarga..sejenis yg suka memendam perasaan sorang2 agaknya, sampai stress sorang2..kesiannya anak bini..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Innallilah..takziah buat family..mungkin arwah tidak kongsi masalah yg dia tanggung
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:00 PM | Show all posts
Ramai lelaki melayu bunuh diri sekarang ni. Baru2 ni bunuh diri putus cinta..ada surat cinta explain kat mayat
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu..mesti berat masalah tak tertanngung ni..
Lepas sahur plk tu boleh bunuh diri
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan ke spouses ni bulih share masalah..
tk psl anak jd yatim
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam2 hal lah... Sorang tertembak kepala. Sorang gantung diri Pulok.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibu la..kk la.. awat hangpa ni?
Ada masalah ka dgn kpn  baru Dato acryl Sani?
Lain macam..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah kpd keluarga
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Takziah.... Sebab tu iols guna porem ni utk luahkan rasa marah iols dgn maki2 asal apa yg terpendam dilepaskan..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Rekod kerja semua ok pastu nmpk mcm family man tp kenapa gantung diri yer? Pelik sungguh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
baru sambut birthday anak, apalah masalah dia ye kena buli dekat tempat kerja ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana lagi teruk? Gantung diri ka gantung tidak bertali?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bunuh diri ni perlu kan keberanian
Ape yg mengganggu sgt hidup dia
Sampai sanggup amik tindakan camni
Bulan2 puasa nam raya

Semalam sibu....harini kk
Mohon KPN baru ni siasat lah yer
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2021 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hidup ni singkat jer.kenapa tak hargai nyawa yang Allah beri.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list