Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
9507
View
44
Reply

Aleesya jelmaan semula Erra ‘Wati’ Sembilu, pekat muka ayahnya la...

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 5-6-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
EE ni CEO keje bukak Instagram account jer....hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aleesya mmg copy paste muka mak ngn pak nya laaa... Nak kata erra sepenuhnya, x jugak!. Tgk besar sikit lagi lah boleh nmpk lebih ke arah siapa iras wajah anakanda erra ni nanti ye
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 5-6-2021 10:22 PM
EE ni CEO keje bukak Instagram account jer....hahaha

Ini calon paling layak jd penjaga ig mama tinz tuts.
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepamnya meran, binik terpalingggggg takkan tak groom laki baru
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 10:57 PM | Show all posts
slyfynx replied at 5-6-2021 05:12 PM
Bersungguh Raline ni bukak byk2 thread.
Tp nan hado

gigih nau bukak thread baru..bsepah

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 5-6-2021 10:22 PM
EE ni CEO keje bukak Instagram account jer....hahaha

Ye lah, banyak sangat account  ig dia handle. Btw sejak cerai ngan lcb aku cari account tweet die dah tak jumpa. Dia hapus ke. ??
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 5-6-2021 05:33 PM
Kelakar giler kan awak..itu lom lagi yg pakai seluar sampai paras atas pusat..hihahihahiha

Mengekek iols baca hihahiha tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 12:42 AM | Show all posts
Bungong replied at 5-6-2021 11:13 PM
Ye lah, banyak sangat account  ig dia handle. Btw sejak cerai ngan lcb aku cari account tweet die  ...

oh ada twitter jugak ke.....x tau pulak aku..
dia tu mcm bbnu jer bukak socmed account byk2 tapi xde impact langsung...syok sendiri jer sambil isi masa lapang.
Kut yer pun xde keje better lah join kitorang membawang kat sini hah....

Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa mata ikut apaknye, hidung, mulut dan bentuk muka ikut emaknye
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 6-6-2021 12:42 AM
oh ada twitter jugak ke.....x tau pulak aku..
dia tu mcm bbnu jer bukak socmed account byk2 tapi  ...

Ade tweeter dia dulu. Tweet dia tu banyak dugunakan tebtng isu politik.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 6-6-2021 12:42 AM
oh ada twitter jugak ke.....x tau pulak aku..
dia tu mcm bbnu jer bukak socmed account byk2 tapi  ...

Ade tweeter dia dulu. Tweet dia tu banyak dugunakan tebtng isu politik.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Cerminputih replied at 5-6-2021 09:34 PM
Erra masa sembilu umur 17 thn la ye. Tk nmpk umur 17 pun masa tu

Erra 20. Masa berlakon tu dah menang ratu pun
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:40 AM | Show all posts
picture first tu aku nampak muka dia macam bapaknya
senyum dan mata aku nampak macam emaknya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
hihi.. teringat pakcik iols belanja semua anak buah dia tgok cite ni kat wayang, excited kami semua.. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka maknya, tp bila senyum tu nampak muka apaknya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hebat penangan anak ratu. Bukannya retis pun; budak lagi tapi dah ada acik porum buat benang mendonia sungguh yach
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga Aleesya mnjdi ank yg solehah
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian anak2 yg parents bercerai ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul gak. Tu la muka asal Erra.
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Aleesya ni macam erra tapi lagi cantik. Mungkin sbb ada kombinasi wajah merang. Tapi sifat dia mcm pemalu, tak macam maknya yg peramah dan mudah mesra.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list