Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
17558
View
157
Reply

Bekas Suami Zarina Anjoulie Minta RM10,000 Sebelum Cerai, Ugut Sebar Foto Aib

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Atiesha replied at 7-6-2021 09:05 AM
Ari ni pon dia cri 10 org lagi report ig ex dia....gaji harian....mmm

sampai gitu sekali ye.. aduhaiii anju
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 7-6-2021 09:30 AM
Alaaaa tp restoran omaknya sodap.
Kt ig anju ke omak dia masak x pki bra tu u?
Post yg mana eh?

Kt story 2 hari lepas. Pakai baju pink terjojol puting.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
imanjannah replied at 7-6-2021 09:36 AM
sampai gitu sekali ye.. aduhaiii anju

Xtaw la knpa dia sakit hati sgt kat ex dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg masa mama dia bertudung...anju ada ckp yg kena pukul yg kat pintu ke apa..bibik dia mcm blur2..oh ye ke?? So dia xsure..rasa mcm Yas pun poyo tapi provokasi mulut atau anju puk2 dulu tu Yas baran sama..jd saling melengkapi lah..kdg mulut pompuan pun sama naik bisa..tu yg diam blh naik hangin r..aku x kata Yas baik ke apa sbb Yas ni sama ja mulut jahat..kes dgn FM seyes xsangka Yas nya penglibatan..mmg jantan kepoh jahat gayanya..jd bertemu buku dgn ruas..psl anju kata dia xsolat pun acah2..xmustahil ja berlaku..semoga Yas lps ni insofi diri dn mulut tu jgn jahat sgt..mmg ko bertemu Anju ni kiranya utk ko belajo sesuatu...hikmah tu ada ..Tapi kalau tgk video durang mcm gayanya xnampk dh teragak2 nk jwb..mcm nampk xnmpk dn byk Anju yg duk cerita ja..apapun..satu Malaysia doakanlah Anju ni..tu ajalahhh..sbb kdg geram sgt tgk dia.mulut dia..selamba ja sebut mak bapak yas dhaif..sedih..ko gaduh ajalah dgn Yas..ni mak bapak daif ko sebut mak bapa org tu..Sedihh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 6-6-2021 10:56 PM
Mak dia kemahin pnjng nasihat  menantu. Ank depan mata tak senonoh ko nasihat tak berjela cmtu

A ah. Setuju..anak dia hazabedah sgt2
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
MisXoXo replied at 7-6-2021 10:05 AM
Yg masa mama dia bertudung...anju ada ckp yg kena pukul yg kat pintu ke apa..bibik dia mcm blur2..oh ...

Pastu mak dia ckp yas gaduh libatkan dia pulak.tu ank sndiri ckp mak si yas tu. Aku pun bkn bekap yas tau tp anju tu cm over sgt2. Meluat pulak. Yas pun bodo. Cerai je la. Apa  lg ko nk simpan.
Mesti yas myesalkan kenal dan kawen dgn anju. Tulah hadap sgt bekas retis.konon dpt ank mix ke nti. Ank dia yg skrg pun takde ropa mix
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
HappyGumbira replied at 6-6-2021 02:45 PM
1st rules nak dpt pasangan baik, kita kena baik dulu.

Couldnt agree more
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 7-6-2021 10:12 AM
Pastu mak dia ckp yas gaduh libatkan dia pulak.tu ank sndiri ckp mak si yas tu. Aku pun bkn bekap  ...

Mix buruk buat apa. Hodoh semacam.. Tu pun ramai peminat. Geli aku.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 6-6-2021 09:36 PM
Kitorang da bertahun tengok gambar aib gmbar bogel topless si anju ngan ex bf dia yg tindik kat lida ...

Teringat zaman dulu dulu member aku gigih email ke aku gambar bogel minah ni.. Tapi masa tu muka minah ni macam innocent sikit. Bibir pun takde lah selipar sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:04 PM From the mobile phone | Show all posts
yang lawak anju ni blh pulak baru cerai 5,6hari check in hotel Dgn mamat arab mana post kt ig stories hahah Tak phm aku, like kita semua ada aib, cth malas puasa sbb penat shopping kt jln tar ke tp cth time aib ko buka puasa minum Sbux dlm kereta tu ko post haa gitu la cth nya, motif sendiri post aib sendiri, check in jantan pastu post kt ig story KAKI TGH BEGESEL hahah Tak leh brain hakak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:05 PM | Show all posts
MisXoXo replied at 7-6-2021 10:05 AM
Yg masa mama dia bertudung...anju ada ckp yg kena pukul yg kat pintu ke apa..bibik dia mcm blur2..oh ...

Akak pun kesian pd parents Yas. Mula dulu tak sangka parents Yas boleh terima si Anju. Tapi Akak ada terbaca kat instagram Anju waktu mula kahwin dulu, dia ada puji mother in law dia. Mungkin waktu tu nak ambil hati. Based on apa yg tersiar di instagram they all, Akak buat conclusion yg Yas letak kat instagram lafaz cerai waktu kali kedua sbb lafaz cerai kali pertama Anju kata dia tak dengar dan tiada juga saksi. Then waktu tu they all dah baik balik so they all rujuklah kembali. Yas ada kata his mother tak bagi buka aib perkahwinan. Tapi adalah Yas mentioned macam sikit sikit minta cerai and Yas kata dia takkan nak diam kalau sampai maruah Yas dan family(parents) di ungkit. Akak pernah lah came across part Anju kata emak bapak Yas alim, emak pakar tutup semua... tapi anak... Then Anju ni ungkit buatkan bilik air rumah parents in law dia. Pada hal Yas kata Anju yg nak chipped in waktu they all adik beradik nak buat reno bilik air. Kalau gaduh husband and wife tak payah lah babitkan parents dan tak payah ungkit ungkit.
Hari tu kata dah moved on dah. Dah beritahu followers jgn lagi tanya. Tapi ada lagi pula kata mengata. Nasiblah kau Yas...

About emak si Anju ni, dulu waktu Akak makan kat kedai emak dia, Aunty Aini was married. Second marriage agaknya. The husband bahasakan diri dia uncle. Tak silap, license kat restaurant tu ada gambar uncle waktu itu. Dia kata dia yg pergi beli ikan, sayur utk kedai makan. Ambiance kedai makan ni mmg santai, redup dan dikelilingi pokok pokok. Ada flowering orchids dan beberapa pokok buah rambutan. Uncle tu mmg rajin tolong kat restaurant, ambil order, make sure order sampai dan jaga cash register machine. Aunty pula prepare masakan. Mcm contrast juga character mereka berdua. Uncle tu soft spoken orangnya, tapi aunty pula overly ramah. Terkejut juga tgk Aunty smoking bila tak ramai orang dan dia take five dari cooking, tapi tak pernah pula nampak uncle tu smoking. Tak tahu apa jadi pada that uncle. Waktu si Anju ni buat hal dulu, Akak kesian kat emak dia. Kamipun buat senyap aje tak tanya apa apa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
paling aku tak suka, anju tu duk mencarut maki depan anak dia. dasaaaarrrr.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
2-2 tak boleh pakai, the haukest
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 7-6-2021 11:13 AM
Teringat zaman dulu dulu member aku gigih email ke aku gambar bogel minah ni.. Tapi masa tu muka m ...

Dulu kulit biasa2 sawo matang je. Kulit melayu.
Skrg kulit terlebih inject.tp tulah ank kelam jua
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
lofar11 replied at 7-6-2021 12:04 PM
yang lawak anju ni blh pulak baru cerai 5,6hari check in hotel Dgn mamat arab mana post kt ig storie ...

Abis dia sueuh yas lafaz cerai tu. Da cerai ke tak. Pastu check in dgn jntan pulak.masa tu bini org ke dlm.edah. dia tak takut ke. Dgjnyas mmg tak takut jd bahan maki je dgn yg atas tu. Tak takut ke
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 7-6-2021 12:44 PM
Abis dia sueuh yas lafaz cerai tu. Da cerai ke tak. Pastu check in dgn jntan pulak.masa tu bini or ...

mmg terpesong jauh dia ni, better tak yah kawen dah pasni, sejenis tak blh dengar cakap mak bapak n cakap suami, jaga jela anak tu berbaik gitu la yg terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku masih tak faham Naper masih bincangkan manusia x relevant ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau benar la kata2 anju tu.. Teruk benau perangai laki dia kalau gitu..

Xtau nak caye kat sapa? Cpt la masuk mahkamah.. Dpt londehkan segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena tahan polis dah si yas tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bkn xnk caya apa anju ckp.. Mgkin yas mmg ada salah tp scr logik anju kuat provoke n mengungkit. Mmg time syg dia bg semua tp time gaduh mintk semua balik.. Sakit oo org cmni


Yg aku nampak lg.. Mcm yas cakap.. Dia nak naikkan view dia.. Simple..ada review ada duit...tu duk buat cite panas pdhl dorg bedua bukan sesiapa pon.. Xkisah kain londeh asal view naik.. Sbb tu aku mls tgk igs dia.. Bia kurang 1 view
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list