Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18835
View
157
Reply

Bekas Suami Zarina Anjoulie Minta RM10,000 Sebelum Cerai, Ugut Sebar Foto Aib

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau benar la kata2 anju tu.. Teruk benau perangai laki dia kalau gitu..

Xtau nak caye kat sapa? Cpt la masuk mahkamah.. Dpt londehkan segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kena tahan polis dah si yas tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bkn xnk caya apa anju ckp.. Mgkin yas mmg ada salah tp scr logik anju kuat provoke n mengungkit. Mmg time syg dia bg semua tp time gaduh mintk semua balik.. Sakit oo org cmni


Yg aku nampak lg.. Mcm yas cakap.. Dia nak naikkan view dia.. Simple..ada review ada duit...tu duk buat cite panas pdhl dorg bedua bukan sesiapa pon.. Xkisah kain londeh asal view naik.. Sbb tu aku mls tgk igs dia.. Bia kurang 1 view
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bukan nk ckp pe la.. Tp sedangkan rita yg kecoh gitu gini pun org tkt nk bt bini.. Inikan pulak si Anju.. Ari tu dia check in gan jantan bertatoo gan minah saleh kan.. Perangai dia mcm ni x tau la sape nk kawim gan dia lps ni.. Dah la mulut longkang.. Perangai pulak mcm tu.. Bdn dia dah gemuk boyak.. X fit.. X lawa dah..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Taktau kenapa bila tgk rumah anju ni I boleh bayang yg rumah dia berbau. Mcm terpengap gitu.
Mcm kalau org goreng ayam ke ikan, tapi air- circulation tak berapa nak ada, haaa mcm tu lah baunya
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:47 PM | Show all posts
Timortimur replied at 6-6-2021 02:48 PM
La...nmpk dia dulu yg offer brp nak byr klau nak bercerai

Yup.. dia yang mula dulu dr apa yg kita nampak kat ss tu.. lepas dia sebut gitu baru Yas minta duit
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 02:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah la nyah
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 02:46 PM | Show all posts
tetap busuk kepam minah ni
geli tgk muka dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Wlupun I x kenan sgt perangai anju ni tp ada soft spot sikit kt dia, jd kesian tgk dia mcm ni huhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 09:59 PM | Show all posts
Aku rasa dia tercabar sesangat sebab yas lafaz cerai tu publicly kat ig je tu yang dendam tak habis tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
misskitty replied at 7-6-2021 04:55 PM
Aku bkn xnk caya apa anju ckp.. Mgkin yas mmg ada salah tp scr logik anju kuat provoke n mengungkit. ...

Khenzz. Aku setuju anju pnye mulut ungkit malukan org no wahid. Teruk perangai dia. Gituh la bila hidup hnya berharap pd duit review. Maruah org dia jual sesuka hati. Harap 1 hari nti jmpa buku dgn ruas.
Aku tgk anju ni cm dah over the limit . Kita tgk je la cmana pengakhiran hiduo dia nti
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 8-6-2021 09:59 PM
Aku rasa dia tercabar sesangat sebab yas lafaz cerai tu publicly kat ig je tu yang dendam tak habis  ...

ku rasa dia bengang yas dpt awek cun. Bertiang lawa. Mesti lawa ori kn bkn cm dia semua fake
Mesti tercabar walau mulut ckp lain
Yas pernah ckp masa cerai 1st tume tu dlm ig tu semua fake. Reality lain.
Aku caya skrg dia buat ni semua demi viewers je.
Ni jenis manusia pentingkan diri.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:20 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 8-6-2021 11:48 PM
ku rasa dia bengang yas dpt awek cun. Bertiang lawa. Mesti lawa ori kn bkn cm dia semua fake
Mest ...

Mana nak tengok gf baru yas tuu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:28 PM | Show all posts
aku mula follow ig anju thn lepas masa pkp dia buat bantuan pd org yg memerlukan
dan masa tu baru tau rupanya dia dulu retis

tgk ok je..kemain bersemut berdua ke sana ke sini
tgk anju pun mcm kemain syg kt yas tu.. yelah kalau tak syg, takkan lepas cerai rujuk balik
lani baru dh tak mungkin berpaling kot

apapun tak sangka si yas cenggitu.. cumanya betul la org kata, org pendiam ni lg bahaya
tp anju pun kemain provok.. dedua dh mcm bdk2 sekolah bergado ja..
kesian kedua makpak dorg
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 7-6-2021 09:04 AM
Sejenis busuk hati smpai ke tulang hitam.
Mak aku slalu pesan jgn aniaya org. Ni ketogori ania ...

Ni couple umur berapa ni?
Aku x faham spouses yg dok main tuduh2
Basic perhubungan apatah lagi yg namanya suami isteri adalah kepercayaan
Kalau dah main tuduhmenuduh camno nak idup sekali
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Mulut kata move on....tp hari2 seru nama si duda...apooooo????
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian betul siapa yg kahwin dgn dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 06:23 PM | Show all posts
You attract who you are...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 9-6-2021 12:20 PM
Mana nak tengok gf baru yas tuu

Aritu yas letak kt story diaorg dating
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:24 PM | Show all posts
Tepuk dahi meols dia g letak balik vid mak dia masak pakai baju pink tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list