Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1130
View
15
Reply

4 Pelakon Wanita Yang Kekal Relevan Bagi Watak Heroin

[Copy link]

Author: Mulotkoyak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-6-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Berikut di senaraikan 4 pelakon wanita yang masih single,  muda dan berbakat dalam bidang lakonan di Malaysia.

Walaupun bukan kategori elite atau gred A pada peringkat antarabangsa. Mungkin jika di gred kan mengikut standard international mungkin mereka ini hanya di Gred B berbanding pelakon Malaysia yang lain yang rata-ratanya masih di gred D dan E.

Kita patut berbangga ada juga pelakon kita yang gred B ini kebanyakkan sudah berkahwin seperti Fazura,  Fasha Sandha,  Amira Rosli dan Ayda Jebat.

Mari kita lihat senarai pelakon Malaysia yang masih bujang dan di kategori B.

Mesti tertanya kenapa Gred B bukan Gred A. Heyyyy hellooo Standard A itu mestilah dh tahap international. Artis Malaysia nak sampai gred B pun susah ok. So siapa mereka?

1. Maya Karin
Ya semestinya beliau berada di rangkingnya tersendiri. Walaupun pernah berkahwin tetapi kini beliau single ok. Banyak naskah elite Malaysia yang beliau pegang.

2. Erra Fazira
Pernah di gelar ratu primadona Malaya suatu ketika dahulu tetapi rasanya gelaran itu masih kuat bagi beliau.

3. Fathia Latiff
Pernah menjadi buruan pengarah suatu ketika dahulu. Lakonan mantap Fatiya memang tidak dapat disangkal lagi. Banyak watak berat yang beliau pegang. Tidak salahkan jika pengarah boleh mengambil semula beliau berlakon dan abaikan sikap dia sebelum ini. Fatiya pun perlulah berubah kan?

4. Tiz Zaqya
Jangan dilupakan watak Nur Amina yang sangat berkesan dan dijiwai oleh beliau dengan penuh karisma. Beliau sebenarnya tenggelam disebabkan lambakan pelakon baru yang ramai pengikut di media sosial.

Siapa lagi bagi korang yang bagus dalam lakonan dan masih single untuk menjadi penghias drama tv atau filem sekarang?  
lx9eyg.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 6-6-2021 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
X muda ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Fathiya latiff out..ari tu drama apa ntah yg dia berlakon ngan che ta tu awkward gile..she losing her touch already..syg je..muka pun dah cm acik2..berlakon pun jadi kawan che ta..msti dia pun malu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Hensem ya gambar hiasan

Iols suka kakafaz jah.. yang lain takde pulak buat iols tertunggu2 lakonan deols
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 02:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Semua x muda..so blh pakai kategori single n berbakat je
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 6-6-2021 07:05 PM
Fathiya latiff out..ari tu drama apa ntah yg dia berlakon ngan che ta tu awkward gile..she losing he ...

Tapi dlm covid oh covid sheols still ok ...cuma wajah la dah macam achik achik sikit  
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Erra fazira yg terpaling ewww sekali ... Kayu cendana forever ....

Oh awie ... Ohh awie .. lol
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Artikel tahun 1999 ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
adelea replied at 7-6-2021 10:34 AM
Erra fazira yg terpaling ewww sekali ... Kayu cendana forever ....

Oh awie ... Ohh awie .. lol : ...

Entah nya. Dr erra better ritrud. Pun bukan muda lagi. Mmg dah takde heroin yg senonoh la. Either kayu or tua.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Cece1234 replied at 6-6-2021 07:05 PM
Fathiya latiff out..ari tu drama apa ntah yg dia berlakon ngan che ta tu awkward gile..she losing he ...

Hahaha i agree..dgn tudung pun entah tk kemas..muka pun outmekap pun hancurcomeback dia tk menjadiso pity
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 7-6-2021 12:11 AM
Hensem ya gambar hiasan

Iols suka kakafaz jah.. yang lain takde pulak buat iols tertunggu2 lakon ...

Hahaa kakafaz muka maintain tk jatuhpipi pun on point..unlike fatiya..pipi dia obvious nampak jatuhwhyy ahhh huhu padahal dulu dia teramat laa lawakalah emma huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ciannya... gred B jahh..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Vanidah imran??? Dia berlakon not bad juga
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 02:02 PM | Show all posts
Intan Ladyana masih nampak muda, berlakon pun ok.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ahgerbitch replied at 7-6-2021 12:25 PM
Hahaa kakafaz muka maintain tk jatuhpipi pun on point..unlike fatiya..pipi dia obvious nampak ja ...

Khenn.. zaman ariana rose dolu2 cantik amat sheols. Tapi tu lah sayang betul.. la ni balik2 ungkasa kat tibi
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Omaigad.. biar betul tt ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list