Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13756
View
119
Reply

Abby Abadi Cantik Macam Erra Fazira, Sebab Mekap Ke Makin Kurus?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia lawa la dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Filter..
Anak dia yg solehah cantik jelita tu harapnya kekal la labuhkan tudung dan pakai baju yg sopan..
Risau dia rebel sebab tak puas mengelinjat..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Abby memang basicnya lawa. Org kalau tak lawa, mekap + filter berlapis2 sekalipun tetap tak lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Filter tp orangnya mmg cantik la jugak
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm nie dah nmpk muka anak number 2 Sheols..anak dier Yang Marissa Tue mmg cantik ya..Baka Sheols + Norman Yang menjadi
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg masa muda dia ni iras erra sb tu nomiang kawin dia sb x dpt tekel erra..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Rindu Inspektor Aliza.

Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak cam Misha Omar + Catriona Ross... X nampak lah keErraannya
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Aneem replied at 7-6-2021 07:44 PM
Filter..
Anak dia yg solehah cantik jelita tu harapnya kekal la labuhkan tudung dan pakai baju yg s ...

Xberapa nk labuh dah uolss
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
kaedahnya replied at 7-6-2021 04:44 PM
punde juga komen "lagi cantik dari memey tu" cari pasal sungguhlaa

Mcm setan kan perangai..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Daftpunk_shine replied at 7-6-2021 08:53 PM
Mcm setan kan perangai..

saja nak pancing drama la tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni memang lawa pun. Sebab tu anak2 pun lawa. Anyway dia masih setia dengan pas ke?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 7-6-2021 07:10 PM
bakyah pun buat bariatric kan?

Ye.. Antara yg tidak berjaya....sbb kuat makan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Celah mana erra faziraaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 7-6-2021 06:02 PM
Suke penampilan yebbi skang. Tak nmpk busuk mcm mase kawen dgn 2nd husband

Yg muda tu 3rd
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
kaedahnya replied at 7-6-2021 04:44 PM
punde juga komen "lagi cantik dari memey tu" cari pasal sungguhlaa

Haha..ngatkan aii je y perasan.
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tak pernah minat bakyah yg sucik murni ini. Lawa mana pun ko tetap la hauk dan longkang mulut ko yach.
Zaman pas konon takmo terlibat lg jd retis. Hujung2 mengharap jgk. Dah kurus tek pun tnjuk balik. Koserrr
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:51 PM | Show all posts
ms muda mmg cantik tpi skrg dah nampak penuaan...
nmpk lagi berusia dr ziana zain....
motif nk banding2
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni kalau kurus sebijik muka marissa anaknye tu gamaknye
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ingt kan dh jadi setazah ni dh xda nk mekap tebal2..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list