Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13876
View
119
Reply

Abby Abadi Cantik Macam Erra Fazira, Sebab Mekap Ke Makin Kurus?

[Copy link]

Author: Cari-Azza    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Filter lah
Tengok luor masing2 berkerak makeup sekilo retis mesia dek
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia lawa dulu leee...ituu duluuu masaa laluuu..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu2 mmg lawa n ade iras erra sbb tu pernah ade filem diorg ni jd adik beradik...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Masa zaman elite dulu bukan ke ada gosip dak abby ni mak jan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:02 PM | Show all posts
siyalll yerrr komen "lebih cantik dr memey suhaiza". lehnet betul pengkomen tuuu. suka yerrr jadi batu api.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Mekap dgn filter apa ada heran..atok gua pun nmpk cun melecun ngences klu mekap
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Guna kekdah filter ngan mekap... Nenek tua pon nampak lawa.. Apa nk di heran klau setakat si yebbi ni lawa... Hekkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:16 AM | Show all posts
Ko dah tua bakyah
tak payah nak fefeeling lawa sangat
sapa jer nak amik ko berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Filter bertingkek2 boleh la
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
harapnya dah cantik ni perangai dan mulut pon ikut sama cantikla..jgn duk merempan je..huduh yach!
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 7-6-2021 06:02 PM
Suke penampilan yebbi skang. Tak nmpk busuk mcm mase kawen dgn 2nd husband

Msa dgn norman ke..? Norman tu suami kedua dia.. jai ni kira suami ke4 dh..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 10-6-2021 11:47 AM
Msa dgn norman ke..? Norman tu suami kedua dia.. jai ni kira suami ke4 dh..

Sblm Jai tu dia kawen dgn laki muda, Farhan kot namanye. Time tu kan mcm kepam & ala setazah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
nenek aku kalau filter pun lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:28 PM | Show all posts
imrb replied at 10-6-2021 02:21 PM
nenek aku kalau filter pun lawa..

hahahaaa adoiiila
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 03:33 PM | Show all posts
kaedahnya replied at 7-6-2021 04:44 PM
punde juga komen "lagi cantik dari memey tu" cari pasal sungguhlaa

Iol pun tr-prasan psl ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 03:34 PM | Show all posts
Edited by gideoncross at 13-6-2021 03:37 PM
casturee82 replied at 8-6-2021 04:01 PM
Dulu2 mmg lawa n ade iras erra sbb tu pernah ade filem diorg ni jd adik beradik...

Pasrah tu kn? Abby brlakon jdi pkrja kilang, Erra plak brlakon jdi model. AC Mizal jdi laki Abby & Lan Pet Pet jdi kwn dorg brdua.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 03:35 PM | Show all posts

Hadoiiii uolzahhhh hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar terlebih filter. Tak nampak mcm kak ratu pun tapi lebih kpd nampak mcm kak ritarud
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 10:07 AM | Show all posts
dia lawa dr dlu lagi...cube time berisi nmpk makcik2 sket
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 10-6-2021 12:38 PM
Sblm Jai tu dia kawen dgn laki muda, Farhan kot namanye. Time tu kan mcm kepam & ala setazah

Farhan tu kira suami ke 3 dh. Jai skrg ni suami ke 4..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list