Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
24905
View
138
Reply

[UPDATE #130] Nampak ‘Baby Bump’, Netizen Teka Neelofa Hamil?

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
malaygirl replied at 7-6-2021 11:03 PM
Apa kaitan lagu dengan bakal jadi bapa?

I pun tak faham...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape ke benda lobenakbenak punya level?

bulan Jumaat? Sip the whine?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:21 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 12:21 AM | Show all posts
jap jap nak tanya.

Haris ni tak rasa malu atau segan ke bagi ceramah agama secara umum di TV? Apa kelayakan dia? Kalau aku, malu kotttttt nak kongsi ilmu yg bukan dalam bidang aku, nak2 lagi dalam bidang agama. Silap tafsir, rosak akidah.

Setakat nak bagi ceramah agama kat keluarga lopak boleh lah, diorang pun bukannya reti/ praktikkan sgt pun apa yg ditazkirahkan. Sekadar buat syarat nak tunjuk kat peminat yg keluarga diorang ni Islamik. Tu jer.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
makin boring aaa thread cik jah kat sini. dgn haters ramai menghilang diri.karatZ lobenak makin menetas dr telur mcm berengga sampah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 8-6-2021 12:21 AM
jap jap nak tanya.

Haris ni tak rasa malu atau segan ke bagi ceramah agama secara umum di TV? Apa ...

TV pun bongok..janji viral, rating naik, tak qualify lansung sapa yg dijemput
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 12:28 AM From the mobile phone | Show all posts
So so so so....
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 8-6-2021 12:21 AM
jap jap nak tanya.

Haris ni tak rasa malu atau segan ke bagi ceramah agama secara umum di TV? Apa ...

dh la langgar sop..naik turun mahkamah balai polis..muka tak malu sungguh. sama la dgn bini nya jenis muka tak tahu malu..lol!
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 12:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Gosip lahanat ape ni????
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Thunderclouds replied at 7-6-2021 05:35 PM
Lahh..dh depa mengawan. Mmg la mbiak. Menda nk heran

Kahkahh u made my day lah!
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Aduhh menguap Aku bace cite lobenak n pu. Bosan tgk lobenak xhabis2 agong2kn 2org  ni.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Hurmmmmmm Next~
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Sooooooooooo?????????
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 01:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Menguap oiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mane masih ada org kt Malaysia leh gelar budak haris ni ustaz ‘agamawan’? Bina ayat arabic pon failed .. tunggang langgang dengan grammar x btol kat caption gmbar dia tu..







Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Dadooooo at 8-6-2021 03:49 AM
aaz replied at 7-6-2021 10:47 PM
fans pun alahai.. they all pulak yg tak sabar2 nak anak. Tipikal manusia. lopa tak kawin , they all  ...


Failed bahasa arab dia . Grammar ke laut. Gaya Tulis dia mcm bangla/paki/indian kerja kt arab “speaking”  kena pi blajar balik kalau benar nk jdi seorang ustaz yg ada kelayakkan..

Ana fee kalam arabi shuway shuway.. lekin ana nafarat miskeen.. - mcm ni la dia org ckp arab . Lagu bdk haris tulis ..



Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 7-6-2021 09:37 PM
Gbr awan tu hint laa tu

Kenapa awan hint preggy? Nak tau
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dadooooo replied at 8-6-2021 03:31 AM
Mcm mane masih ada org kt Malaysia leh gelar budak haris ni ustaz ‘agamawan’? Bina ayat arabic pon ...

Diaaaaa bukan ustaz. Ostad mungkin
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 8-6-2021 12:21 AM
jap jap nak tanya.

Haris ni tak rasa malu atau segan ke bagi ceramah agama secara umum di TV? Apa ...

Sama laki bini. Rider….
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
GummyBear123 replied at 8-6-2021 12:21 AM
jap jap nak tanya.

Haris ni tak rasa malu atau segan ke bagi ceramah agama secara umum di TV? Apa ...

Setuju 150%!!!

Tak de ke orang dari pejabat agama chek dak piyu nie???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list