Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22139
View
136
Reply

[UPDATE #130] Nampak ‘Baby Bump’, Netizen Teka Neelofa Hamil?

[Copy link]

Author: Raline    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 7-6-2021 07:39 PM | Show all posts
jangan sebab preggy
kesalahan semua dimaafkan
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul nakndpt baby, tahniah la..
Semoga ank yg bakal lahir tu sihat sempurna..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 08:21 PM | Show all posts
thread ni ada lobenak masuk x? kalo ada malas nak komen lebih2
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Apooo ... ha2.. tercari2 mana gosipnya
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:21 PM | Show all posts
bab2 spekulasi ni serah kat lobenaks..stres deme tu kalau tak betul
kena kerja betul2 dok dendiam jgn nak merentas ke sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Sis confuse apa kaitan nak jadi bapa dengan lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah halah halahhhhh, sambung jelah kat mana2 thread sblm2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Japp..skrg ni..,sahih ke x puteri hahihaha dh preggy? Ker gosip sajok?..tp kan...gigih la ye benakians berspeku... Mmg wajib eaa...kawen je kena terus membiak??.. bagi la dorg enjoy fasa honeymoon tu puas2...
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh bukak benang copy dari IG je???gosipnya apa??

Nie bukak benang untuk jahkobis dikecam ke camna??
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Gbr awan tu hint laa tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 7-6-2021 05:38 PM
Dah tu nak bergelar apa pulak lepas kahwin.
Takkan la dah kahwin nak gesel2 je punggung dengan pung ...

hahahihuhahahha
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengandung 9 bulan kan....takper lambat lagi...boleh lagi duk dalam jail 2/3 bulan dulu . Pastu nak terberanak beranak lah....
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:35 PM | Show all posts
ya tuhan
pebenda ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
banglaaa marii jual karpet!
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
ketahian apakah innehhhhh??!!)
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by aaz at 7-6-2021 10:49 PM

fans pun alahai.. they all pulak yg tak sabar2 nak anak. Tipikal manusia. lopa tak kawin , they all sibuk nak suh kawin. lopa dah kawin depa sibuk nak suh beranak. bukan 1, nak kembar pulak tu.. Lofa baru kawin, biarlah mrk menikmati manis hidup berdua dulu.Berangan lebih fans pun... Ni bukan novel or drama astro. meh I translate apa yg haris tulis dlm Arab tu. Tutur kata adalah gambaran hati kamu. Dia nak tegur netizens tu spy jgn lebih2.  x berani kot dia nak tulis dlm BM
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:51 PM | Show all posts
Bakal baby of the year ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Birahnyaa lobenaks..
Reply

Use magic Report

Post time 7-6-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kaitan lagu dengan bakal jadi bapa?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list