Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
43414
View
375
Reply

Agamawan memukul isteri & Curang - Dari IG Firdaus Wong

[Copy link]

Author: makiting    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2021 02:13 PM | Show all posts
Joysparta replied at 8-6-2021 07:59 PM
Iollss sampai satu tahap..dah xleh nak hadap ustaz ke ustazah yg sampaikan ceramah agama...nak2 lagi ...

sama la dgn iols.malas nak layan sgt dah. kita buat je la amalan yg termampu, ikut quran ikut sunnah. yg wajib jgn tinggal.jaga hubungan sesama manusia jgn naya org. hati tu jaga jgn bagi keladak sgt. klu rasa hati kotor istighfar. ada duit bole sedekah. skrg org dengar ceramah mcm tengok program hiburan.bukan nak ambil isinya tp nak jumpa ustaz glamer.i tk generalize, ada jugak yang betul2 dtg nak belajar
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni jelmaan ustaz mahadi 5.0 ke
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 10-6-2021 12:00 AM
Tu la apa yang jadi sekarang.

Bila mak pak bodoh agama, tapi nak jalan pintas masuk syurga, ber ...

BIL akak salah sorang dak tahfiz. Baru 17. Kid dunno a thing I tell ya. Jadik parrot saja la kau menghafal itu ini tapi akak tengok penghayatan ilek. Tang mana Islamnya kalau mandi pon malas. Rugi betul tak ambik SPM skip sekolah dari Form 2. Juga tatau apsal MIL ngan FIL agreed. Memang mengharap short cut ke sorga kot.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Feerlina replied at 8-6-2021 11:59 PM
Anyway,ni pengalaman i. I ngan kawan i pernah donate duit pada mak budak ni. I sendiri dapat call  ...

Semoga lobai kaki panties di CI yang dolu gegeh tuduh aku anti Islam sebab beriya burukkan Kazim karna kes ni, terbaca post ni. Tapi kalau lobai2 panties tu baca pon, musti meka tetap nak menangkan Kazim. Pft.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 10-6-2021 12:00 AM
Tu la apa yang jadi sekarang.

Bila mak pak bodoh agama, tapi nak jalan pintas masuk syurga, ber ...

Setuju dengan ayat ni asal saja orang tu keluar dari tahfiz lah pondok utama lah dari mesir lah masuk pu,daie terus orang pandang ahli syurga padahal banyak yang penunggang agama.msuk kerana dipaksa ibu bapa bukan atas kerelan diri sendiri tu yang banyak buat perangai dan yang Berbini 2-3  ikut sunnah katanya tapi bini semua anak Dara kalau ikut sunnah ambiklah janda yang hidup susah selamatkan mereka

Aku dh lama turn off ustaz dan ustazah celebriti sekarang ni lepas satu ustaz yang dikenali cuba nak ramas dan nak buat oral sex dekat best friend aku masa nak interview kerja kosong.shittt
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 09:55 AM | Show all posts
Addrianna replied at 13-6-2021 09:24 AM
Setuju dengan ayat ni asal saja orang tu keluar dari tahfiz lah pondok utama lah dari mesir lah ma ...

wow siapa ustaz yang dimaksudkan tu sis spill the tea plisss
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:07 AM | Show all posts
lotionmilo replied at 10-6-2021 11:48 PM
Mana datang eh ustaz tu? Dia memang belajar agama ke?

ustaz auni sama-sama belajar kat mesir dengan ustaz ahmad dusuki... serumah, sebilik...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 10-6-2021 03:48 PM
Mana datang eh ustaz tu? Dia memang belajar agama ke?

Hati hati ye nak memfitnah ustaz auni..dia belajar di kaherah mesir sana.. uols ade apa..tau nak memfitnah ajee..tmj pun panggil die utk ceramah dikediaman tmj uols kenapa nak memfitnah ustaz auni...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Addrianna replied at 13-6-2021 09:24 AM
Setuju dengan ayat ni asal saja orang tu keluar dari tahfiz lah pondok utama lah dari mesir lah ma ...

Wowww... sapa ustaz celebriti yg nak try oral sex and ramas ramas tu?

Tgk perangai piyu piyu, daie celebriti now, i tak surprised pun.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
tigerads replied at 9-6-2021 01:44 PM
OKG tu kalu betul dia,

keruh ehh mukanyaa...ustaz ravi yg gelap tu lagi tenang drp hak tu kalau b ...

Iols pun nampak gittew...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 13-6-2021 10:15 AM
Hati hati ye nak memfitnah ustaz auni..dia belajar di kaherah mesir sana.. uols ade apa..tau nak m ...

Bila masa i fitnah?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
nanasno replied at 13-6-2021 09:55 AM
wow siapa ustaz yang dimaksudkan tu sis spill the tea plisss

Aku dh pernah tumpah teh dekat thread daie shit kalau rajin baca lah tread tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-7-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 8-6-2021 02:55 AM
So FW ni ustaz ke? Hahaha ustaz bawang.

Sedara ostad tv9 ke ni?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Imkhai replied at 8-6-2021 04:46 AM
kes tutup dgrnya kabel kuat aku kesian btl flmy bdk ni mmg aku bncii meluat mmg x blh aku tgk muka ...

Ade ke muka anaknya yg membuat tu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 02:37 PM | Show all posts
i minat dengar ceramah Ustz Habib Ali Zaenal Abidin.
lagi satu i suka Ustz Hussain Yee penaung Al-khadeem.Husband i convert dengan dia masa tu.
moga-moga yang berdua ini bersih.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
midori_katana replied at 8-6-2021 09:57 PM
Dia bukan ustaz. Kawan akak satu bidang kat u dgn dia ni dulu.. akak lupa dia habaq course apa tap ...

Dia peguam kan. Ada keluar sokabar dulu.
Biasanya dia ceramah tentang hal rumah tangga.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list