Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16281
View
161
Reply

Dato Siti Nurhaliza Letak Basikal Jutaan Ringgit Jadi Perhiasan Dinding Je

[Copy link]

Author: CARI-MRO       Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Bibir dia smpi berjangkit kt menantu sorang lg.  Sah2 tak lawa. Syg sungguh p ubah mcm2.. tak bersyukur..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 8-6-2021 02:05 PM
Up gambar raya family besar mampos langgar SOP.

Dah yg duduk rumah tu ialah mak mertua dan aa ...

Itu mil siti ye...muda lagi..dah nampak sebaya DK
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 8-6-2021 03:10 PM
Bukan, Maksud I raya dengan family Dia kat pahang Tu. Dari Sebelum PKP lagi Tak Pernah nampak Dia up ...

Mmg takde majlis mkn2 ke aapa2 dgn family dia shj kan...kalu ada pun majlis yg ramai2...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 8-6-2021 03:31 PM
Kalau ig adik lepihnya saerah ada je together gather mase birthday afiyah.. tapi as usual, cuma be ...

Yg ni i prasan...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung la have2...basikal ribu riban..mcm puluh ringgit je bg dia...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 8-6-2021 05:02 PM
Ala uols ni asal ct je kecam
Tt ni pun saja kn nak up isu
Melampau pulak buh tajuk jutaan ringgit
...

Sebab satu Malaysia pon panggil dia Dato K kot...
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
izztmhmd replied at 8-6-2021 05:59 PM
I rasa normal la. Bila dah bercucu mcm ni mmg jarang balik kampung raya. Sbb anak2 pon nak raya dg ...

Bila adik beradik toktie dtg kan nanti dikecam langgar SOP lagi siap daei lepih ke bukit antarabangsa
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-6-2021 12:59 PM
cantik pulak mak iti dalam gambar mekap tu...
btw buruk yakmat la deco basikal macamtu dengan tungg ...

Btl.. Rumah dia mewah tp nampak hauk.. Tah la tgk sofa dia, carpet merah dia.. Emmm.. Mungkin bukan citarasa aku kot..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 8-6-2021 12:57 PM
Bila nampak gambar raya dia tu baru perasan, dia macam dah lama Tak raya dengan family Dia raya pert ...

rasa mcm sejak dia duduk rumah tu mmg raya 1st dekat rumah tu, ada ke dia tunjuk gambar raya dgn family pahang? tak perasan pulak
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 8-6-2021 01:47 PM
Kuat cucuk bibir.

Cucuk ke cuols
No wonder semacam je bibir tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu aku rasa die ni humble, tapi sejak die dapat anak lelaki ni aku rasa die makin menunjuk plk..yelah mungkin dulu die ada jgk rs inferior..tp skng ni mungkin rs hidup dh lengkap kot..ntahla
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
N da lama perasan mane pegi taik lalat bawah bibir tu??
Dah ilang heh lepas dicucuk2 ka
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 8-6-2021 07:53 PM
N da lama perasan mane pegi taik lalat bawah bibir tu??
Dah ilang heh lepas dicucuk2 ka

Taik lalat tepi bibir die ade jer lg.. Cuma taik lalat tu sebenarnya sangat kecik n pudar jah.. Senang citer kalo makeup ambik gmbar semua mmg xnmpak..
Cuma dulu2 zaman muda juru makeup akan hitamkan taik lalat tuh pakai celak..biar makin berseri muka tokti.. Skarang mungkin die rasa xperlu lah kot nk buat mcm tu lg..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekpah replied at 8-6-2021 08:05 PM
Taik lalat tepi bibir die ade jer lg.. Cuma taik lalat tu sebenarnya sangat kecik n pudar jah.. Se ...

Oo...thanx ya Mekpah for explanation
Tulah sering jgak lihat wajah tokti tanpa mekap tp xnampak taik lalat itu
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikiko replied at 8-6-2021 08:09 PM
Oo...thanx ya Mekpah for explanation
Tulah sering jgak lihat wajah tokti tanpa mekap tp xnampak t ...

Kalo tengok betul2 tanpa makeup n filter akan nmpak.. Kena teropong betul2.. Sbb kecik sgt2 and pudar jer warna die
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 8-6-2021 01:41 PM
Apa la rasanya jadi orang kaya{:yameteh

'ikut cara siti'...la
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmm.. drpd gantung x tentu arah mcm tu. Better ko sandar kat dinding kemas2 je ti oi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka tokti lain dah.
Apa yg nampak pelik?
Mulut ke hidung ke mata ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk gak eh basikal dia
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 10:57 PM | Show all posts
ezacbee replied at 8-6-2021 08:30 PM
Muka tokti lain dah.
Apa yg nampak pelik?
Mulut ke hidung ke mata ke

she dah 42..kulit pun makin kendur la..sore pun dah besar...motip sgt korang lain sikit cucuk....ce tgk muka korang yg baya2 siti  masih tegang mcm dulu ke..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list