Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16313
View
161
Reply

Dato Siti Nurhaliza Letak Basikal Jutaan Ringgit Jadi Perhiasan Dinding Je

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-6-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau bab raya Tokti ni, sebagai peminat, Tokti memang sambut 1 Syawal di Bukit Antarabangsa sejak beliau stay situ. Ingat dulu tahun 2010 tak silap, ada rancangan malam raya live TV3 buat live call dgn Tokti. Tokti cakap tengah lepak di laman rumah tengok anak anak main bunga api.

Start ada IG, baru Tokti upload gambar raya. Sebelum ni takda IG. Tak silap start 2012 mcm tu. Pernah je dia celebrate raya belah Lipis dlm raya kedua or ketiga mcm tu. Ataupun masa raya haji. Ada dlm youtube Tokti beliau celebrate raya haji di Kuala Lipis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 8-6-2021 03:31 PM
Kalau ig adik lepihnya saerah ada je together gather mase birthday afiyah.. tapi as usual, cuma be ...

sitot ni ada abang sulung (atas ayie) duk kuantan.dah kawen and ada anak2 la
kdg2 kesian tgk kakak ipar nya beriya la nak tag team dgn sitot tp sheols bolayan jah
mcm x hengen gitu hanya sbb sheols duk kuantan,rakyat marhaen biasa2 je
kemain lg kak ipar sibuk promote tudung sitot yg jenama ariani creacion apanama tah,tp sheols tetap tak pandang sblh mata pun.

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-6-2021 11:30 PM
sitot ni ada abang sulung (atas ayie) duk kuantan.dah kawen and ada anak2 la
kdg2 kesian tgk kaka ...

Malu la kot dgn kak ipar marhain.. patutla ckp pun slang2.. nk ikut gaya hubby tp english kureng.
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:39 PM From the mobile phone | Show all posts
julitta1234 replied at 8-6-2021 11:35 PM
Malu la kot dgn kak ipar marhain.. patutla ckp pun slang2.. nk ikut gaya hubby tp english kureng.

kak ipar dia biasa2 je orangnya..sederhana dlm semua hal dan manis orangnya
kurus dan tinggi juga orangnya.jenis acik2 yg suka pakai tudung sauk tu.mcm tudung ariani tu.sgt keibuan gitu raut wajah dia.
bleh nmpk kan true color dia skang ni.
yg set2 belah lipis sume dia tolak ke tepi jah

Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-6-2021 11:39 PM
kak ipar dia biasa2 je orangnya..sederhana dlm semua hal dan manis orangnya
kurus dan tinggi juga ...

Nsb bek afiyah tu ada ciri lipis.. klu tak lg la..mmg nmpk true color dia..
Reply

Use magic Report

Post time 8-6-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
julitta1234 replied at 8-6-2021 11:46 PM
Nsb bek afiyah tu ada ciri lipis.. klu tak lg la..mmg nmpk true color dia..


nmpk sgt dia insecure dgn kaler kulit piah oren dulu..siap dipakaikan stoking 24jam dlm rumah and esp dlm ig
malu kut dgn kaler anaknya
ye le..anak2 tiri sume putih melepak je..sbb tu konpiden buat lagu pipi merah bagai
ujung2 kaler oren sbb filter
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-6-2021 03:30 PM
sitot ni ada abang sulung (atas ayie) duk kuantan.dah kawen and ada anak2 la
kdg2 kesian tgk kaka ...

Tak tau pulak ada k.ipar yg rajin tag dia. Ingatkan selain saerah dan saida, semua family lipis jenis tak suka publisiti, jenis nk privacy ke kan. Rupa nya, mmg dipandang sepi je. Almaklum, lah kan, dia penyanyi bernombor.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:05 AM | Show all posts
princensem replied at 8-6-2021 11:28 PM
Kalau bab raya Tokti ni, sebagai peminat, Tokti memang sambut 1 Syawal di Bukit Antarabangsa sejak b ...

besela chuols retis bernombor khenn... jadi perhatian sampai akak ipar punye IG sheols pun haters tu gigih follow yach pelik iols kau dah kenapa... sampai mcmtu sekali so tahun ni isu raya tokti pasal tak beraya dgn family belah pahang pulekkkk.... sebelom2 ni isu tokti pergi beraya rumah ahli politik.... tiap2 tahun mesti ada sajork isu yg tak kena yach....

btw, iols dulu pun perasan astro awani buat live rumah terbuka tokti dekat rumah bukit antarabangsa tu... mmg tiap kali raya sheols pun byk habis masa dkt sana... nak balik pahang pun iols rasa mak salmah tu tak dudok sana pun... iols rasa tahun depan mesti isu tokti tak ziarah kubur arwah bapak dia pulekkk...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 8-6-2021 12:43 PM
Takajut mak tengok gamba Tok T airbrushed habis dah jadik ropa Kendall Jenner muslimah.

I tgk cm mamak..hahaha..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-6-2021 11:54 PM
nmpk sgt dia insecure dgn kaler kulit piah oren dulu..siap dipakaikan stoking 24jam dlm rumah an ...

Betui. Nmpk sgt.. dia tak filter pun org len tau.. ada hr tu filter smpi tak nmpk warna durian tu.. kesian tokti.. sepatut bersyukurla tuhan bg rezki anak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 8-6-2021 12:59 PM
cantik pulak mak iti dalam gambar mekap tu...
btw buruk yakmat la deco basikal macamtu dengan tungg ...

aku pun rasa haukkk dengan pokok nyaa...
pastu kt pool tu.. aduhh aku pernah terpikir kalau ada ulau  kat pokok, time mandi ulau kejau dlm air mcm mana..
sempat tak aku lari..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:03 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 8-6-2021 03:10 PM
Bukan, Maksud I raya dengan family Dia kat pahang Tu. Dari Sebelum PKP lagi Tak Pernah nampak Dia up ...

dr awal kawen kaka mmg raya dgn famili tokK je.. raya ketiga mcm tu baru balik kole lipih
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti kalu buat IG live mmg x leh tgk lama2.. kejap jer sbb terganggu ngan mulut/bibir dia... Rasa pelik.. mcam xda gigi pun ada... Dulu ok ja... Lps ni apa pulak dia nk ubah.. padahal dulu punyala lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sagiez85 replied at 8-6-2021 03:29 PM
Sebab dorg dah ada anak menantu plus cucu kot. Biasa gak tgk kalo org tu dah dapat menantu + cucu  ...

Ada betul jugak. Mak bila anak dah besar2 dah kerja.. ni dah ada menantu mmg rasa lbh suka raya kat rumah sendiri. Kita dah jd mcm mak2 kita pulak anak2 balik beraya
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
julitta1234 replied at 8-6-2021 11:35 PM
Malu la kot dgn kak ipar marhain.. patutla ckp pun slang2.. nk ikut gaya hubby tp english kureng.

Aku bukak ig tokti haritu..video dia bercakap dengan aafiyyah..anak aku umur 7 tahun tanya..kenapa suara dia gedik sangat..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Serabut tengok gantung basikal macam tu.. klau susun 1 line ja dekat salah satu dinding, ok sikit..
Btw CT skrg mulutnya dah pelik.. cucuk ke?
Dia kan mcm lembut, sopan sesuci lebaran gitu! Xkan sanggup kot..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 02:31 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 8-6-2021 10:57 PM
she dah 42..kulit pun makin kendur la..sore pun dah besar...motip sgt korang lain sikit cucuk....c ...

Kan..haters ni ada je fitnah yg nak ditaburnya..sampai bibir cucuk ngan tak pon takleh beza. Kalo dicucuk kulit bibir dia takdelah makin kendur camtu..haruslah makin mengetat dan tebal macam adik beradik Kardashian dan seangkatan dengannya. Kalo kat malaysia ni boleh tgk bibir zila bakarin, rohana jalil tu semua. Yang bebetul fans siti yg sentiasa ikut perkembangan dia je leh nampak perubahan penuaan wajah siti dari tahun ke tahun, beza time dia make up dan tidak tu semua.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih nk phgail laki Dato K tpi siti ni filter kuat sgt ... hahahah ke muka mmg lain x taw la uolls .. sedgkan dya bukan x lawa .. lawa melayu ... x kan nk jadik kendall bru nk hilang rasa insecured .. ingt rakyat marhaen je insecured tokti pun insecured
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 04:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti cucuk bibir jadi mungil
Nak bagi tebal kot ?
Jujur cakap tak lawa ..nampak pelik bila bercakap
Tu belum lagi gambar kuat edit filter bagi muka flawkess habis
Cara pose pun macam bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts

Tokti makin gedik sekarang cakap pun acah2x kiut
Bukan ke dulu tokti pemalu dan sopan orgnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list