Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
16311
View
161
Reply

Dato Siti Nurhaliza Letak Basikal Jutaan Ringgit Jadi Perhiasan Dinding Je

[Copy link]

Author: CARI-MRO    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk tau la, sbrnya rumah tokti ni dia buat ke atau mmg dah sedia wujud sblum duk situ? Ke tu rumah tokKertu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku Rasa dia MCM ade masalah kat otot muka ...bukan sebab cucuk la kot...mungkin ade masalah saraf di kawasan dlm mulut ( pangkal lidah ke dalam ) ..suara dia pun berubah besar ...sebab penyanyi lain menten je suara walau pun berusia. ..mungkin boleh jadi worst la kalau saraf bhgn dlm Tu mati muka Akan jadi rebeh sebelah sebab otot muka tk Di support oleh sistem saraf....mcm doc plak aku Kan ...hahaha...tapi .Muka sekarang pun dh nampak ketuaan Yang  terserlah....

Anyway happy la siti dgn anak2...dh takde ape nk Di kejar ....mungkin dh sampai masa berehat pjg...peminat setia pun dh tk byk yg ade ...ganti plak dgn penyanyi baru yg tk brp ummphhh...letih Aku mendengor nya ...tp boleh la Tu buat ada2 penyanyi kat msia ni....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 9-6-2021 11:12 PM
Masa anak last dia dgn suami baru tu tengah membesar, dia duk la buat hashtag 'sepupuaafiyah' kt s ...

Kesian saerah diadiktirikan....
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 10-6-2021 12:50 PM
Gosip mekiti dan keluarga kandung ni nk sama mcm gosip farahanim dgn keluarga kandung dia, seolah2 t ...

Nasib ada saerah buat muka x malu kan...selamat dr cercaan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sok_suci replied at 11-6-2021 11:30 PM
Nk tau la, sbrnya rumah tokti ni dia buat ke atau mmg dah sedia wujud sblum duk situ? Ke tu rumah to ...

Rumah yang macam Disney castle tu ke? Tu rumah dari zaman TZ. If rumah lain tak pasti sebab tak pernah ikut news Ct.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 11-6-2021 11:26 PM
sbb yg ni byk buat hal kot menyusahkn dia

laki aku 1 sekolah dgn adik beradik siti. pernah duduk berek yg sama dgn siti cuma x sekali duduk sbb diorg pindak masuk, bapak siti pindah keluar so mmg kenal jugak laaa. laki aku ckp siti dgn saida je muka elok sbb ikut muka mak mcm tu. yg lain ikut muka bapak mmg muka lipis habis. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 01:42 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 12-6-2021 12:41 AM
Aku Rasa dia MCM ade masalah kat otot muka ...bukan sebab cucuk la kot...mungkin ade masalah saraf d ...

Lawak jugak. Siap kronologi saraf. Kwn sy minor stroke senget mulut jgk. Tp dh baik ok jer..adala dia buat something tp tak nk ngaku. Mcm izara jgk. Kata boleh ok mulut dia tp tgk mcm tu jgk. Mulut boleh tipu tp tuhan maha kuasa dpt tunjuk segalanya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
julitta1234 replied at 12-6-2021 04:39 PM
Lawak jugak. Siap kronologi saraf. Kwn sy minor stroke senget mulut jgk. Tp dh baik ok jer..adala  ...

Tk tahu la dia ade buat ke takde....
Tp ape Aku nampak camtuh lah..  
Aku malas nk argue bukan pakar...hahahah
Semoga kawan ko sihat2 ...suruh dia jgn terlalu stress...chill2 je
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 12-6-2021 05:01 PM
Tk tahu la dia ade buat ke takde....
Tp ape Aku nampak camtuh lah..  
Aku malas nk argue bukan p ...

Dia sihat dah. Jaga makan skrg. N muka awet muda wlu 40 an. Bkn sy nk argue. Nk bgtau pelik la klu ct ada pnykt saraf.. sbb kwn sy ni terbaring separuh badan 3 bln .. nk ckp pun tak leh. Alhamdulillah dia recovery. Mmg salute.. bila kita tua.. kulit jer kedut. Bibir ttp sama lenla dia accident ka sbb surgery.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:35 PM | Show all posts
mamastoney replied at 11-6-2021 02:07 PM
So ????....iols ckp ttg dia tk brp tonjolkan fam kandung dia sjk dua menjak ni, apesal nk divert k ...

adik beradik DK pun x menempel sgt kan...cuma zaiton jiwa je sebab dia producer.
masing2 dah ada family sendiri adik  beradik CT kan. CT pun x upload pic dia dan adik beradik DK.



Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 8-6-2021 11:30 PM
sitot ni ada abang sulung (atas ayie) duk kuantan.dah kawen and ada anak2 la
kdg2 kesian tgk kaka ...

beli n promote biskut raya kak ipar tu ada la jgk cuma dari dulu xmau tunjuk mesra in public.. mcm syok sendiri je kak ipar tu tag n puji2 sheols di bolayan je
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Heydidle replied at 12-6-2021 10:41 PM
beli n promote biskut raya kak ipar tu ada la jgk cuma dari dulu xmau tunjuk mesra in public.. mcm ...

pic profil ig dia pun pic dia dgn siti kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mamastoney at 13-6-2021 12:00 AM
harisbee replied at 12-6-2021 09:35 PM
adik beradik DK pun x menempel sgt kan...cuma zaiton jiwa je sebab dia producer.
masing2 dah ada  ...


So what ko nk try sampaikan ni. Komen aku awal2 just ckp dia tk tnjuk gmbar dgn family kandung dia je, aku tak ada sentuh psl ipar duai dia. Ko ni kot ya pun nk menempel kt komen org, jgn lari topik
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Letak beskal juta2 tinggi2... Senang la nnt org tanya awat tak kuruih... Blh bg alasan beskal tinggi sgt... Ssh nk ambik kayuh... Elehhhh... Semua dlm poket laaaa
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dejure at 13-6-2021 05:08 AM
captainQUE replied at 8-6-2021 12:57 PM
Bila nampak gambar raya dia tu baru perasan, dia macam dah lama Tak raya dengan family Dia raya pert ...


Actually bukan gmb raya je yg jarang dgn family dia even kalau apa2 event pon mmg jarang nmpk tok ti ni nk join dgn family dia..mayb dia frust kot fgn fam dia tgklah restoran mak dia yg buka tu semua dh bungkus..dari si saerah yg buka saloon dulu,mengandung ank luar nikah dgn adik beradik dia yg semua divorce..mungkin kalau dia baik pon baik2 mcm tu je lah..tgk youtube dia masa dia balik lipis dulu pon masa mak dia buat akikah utk aafiyah majlis xhabis lg tok ti dh balik..org klu jarang balik kg ni sesekali dpt kumpul dgn kaum keluarga mau berhari2 ddk sana..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 9-6-2021 12:46 PM
Sama kan.. kalau ada umairah tu lagi lah mcm 3 beradik.

Anak saerah ke ni? Gigih maknya create personal IG. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 12-6-2021 11:01 PM
Anak saerah ke ni? Gigih maknya create personal IG. Hehe

Hahaha.. kan. Gambar dengan aafiyah je cecah ratus like. Gambar lain i tgk senduuuuu.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 12-6-2021 03:58 PM
So what ko nk try sampaikan ni. Komen aku awal2 just ckp dia tk tnjuk gmbar dgn family kandung d ...

Ctdkation rancangan astro tu pun wakil ct cuma mak nya. Padahal keluarga tok k termasuk ipar duai ct sampai penuh se bas. Baik tukar nama rancangan ct bercuti bersama keluarga tok k. Misleading betul title program.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
md_nana replied at 9-6-2021 03:43 PM
kedai mak salmah pun jarang dia promote. dulu ada juga promote tp x kerap. lgpun kedai mkn tu mcm  ...

Promote mcm mana kedai tu dh bungkus dah..beriya2 si lentera tu deco kedai mak dia last2 bungkus..sbb tu siti ni dh malas agaknya nak amik tahu hal family dia.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list