Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18858
View
164
Reply

"Buat Live Aksi Lucah Depan Budak, Kali Ni Safiey Ilias Takkan Terlepas" - PU Syed

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2021 09:21 PM | Show all posts
KIM.K replied at 9-6-2021 08:48 PM
Ponen dua2 tengah high ni. Ponen shirt hitam tu bila tengok budak tu high..dia teruja sama.
Dior ...

memang boek barang theyols ambil tu... mushroom ke apa tah budak tu kata... selamber je pudin tu mintak dadah... nampak sangat hari2 telan patut la makin sangkak...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Hancur la budak2 tu. Mental betul diorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 9-6-2021 09:18 PM
Parents kat luar tu please lah monitor....meols kadang bila jumpa kes 'pengabaian' macam ni, meols a ...

Setujuuu.. ada colleague sy aim nk anak ramai2 tapi anak2 dibiarkan. Anak yg sulubg kena jaga adik2. Mak ayah aman2 pergi sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 09:21 PM
memang boek barang theyols ambil tu... mushroom ke apa tah budak tu kata... selamber je pudin tu m ...

Otak dah rongak tu. Takkan gitu pertimbangan depan budak2. Elok je budak tu amik mushroom dua2 ponen sangkak ni teruja cam setan. Yang baju hitam tu elok lg sebelumnya..
Tak macam businessman pun sapi
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
terganggu fikiran tgk video diorg ni. allahuakhbar, ampunkanlah dosa2 kami yg x mampu buat apa2 selain berdoa , semoga dijauhkan daripada anak2 keturunan kami daripada perkara2 macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 9-6-2021 06:10 PM
Melampau ya dia ni..... siasat jangan tak siasat. Jkm tolong pantau juga retis2 jantan yang senang s ...

Si hael kelempuk tu ambik anak angkat pompuan.. Patutnya x bolehkan.. Ko single.. Pastu mandikan baby semua.. Dah besar sikit nanti camna.. Ishhhh.. Serammm
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Si pu s ni dulu dm kinah.. Nasihat konon kita syed sharifah dari keturunan baik2... Yg lain keturunan marhaein je ke..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 9-6-2021 09:18 PM
Parents kat luar tu please lah monitor....meols kadang bila jumpa kes 'pengabaian' macam ni, meols a ...

Beranak berderet deret... Rezeki kalo pandai didik anak sampai semua berjaya... Tapi kalo yg berderettttt ni jadi pendadih, perompak, rempitz bohsia dah jadi sampah masyarakat
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Astaghfirullah apa la aku tengok ni. Mana si safiey ni jumpa budak2 ni? Dah la muka tak censored.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Omg hmmmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak amik mushroom tu fm 3..srg lg fm 2. Dahsyat budak2 skng ni..menakutkan
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Melampaunya. Grooming apa kejadah ni. Budak f3 makan dadah yg f2 tu nampak malu2 tapi mahu. Harap parent budak ni tahu dan rembat budak2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 9-6-2021 08:46 PM
PUS ni mmg tak boleh pakai

Sedapnya kata org xleh pakai..kurang2 ada jgk jasa dia pada agama. Ada jgk dia cegah mungkar. Dr reti komen asal taip je.. Banyak2 pu lancang rsnya pu syed ni bjenis jgk. Tahfiz dia tahfiz vokasional. Bdk2 ada kemahiran. Bukan cikai2 org. Mahir bab hibah wasiat.. Kadang kita nk kutuk org kena ada reserve jgk.. Takut mcm tepuk air didulang. Terpercik muka sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 9-6-2021 09:34 PM
Setujuuu.. ada colleague sy aim nk anak ramai2 tapi anak2 dibiarkan. Anak yg sulubg kena jaga adik ...

Itu namanya selfish. Beranak ramai2, pastu mintak anak yg tua jaga. Ada yg sampai nak main ngan kawan2 pun tak boleh. Banyak kes camtu u....pastu bila tak cukup duit, hantar anak kesekolah pondok yg kat ceruk dunia....ada satu family ni anak 7, syuben penagih ...bila wifey kerja syuben jaga anak2. Cuba chuols bayang kan. Stress menengoknya. Tapi hari tu dia setuju lah untuk tak tambah anak lagi. Ada anak2 dia parents jaga kat kg. Itu baru satu kes u....chuols pergi lah follow fb syed azmi tu.... macam2 kes ada. Kebanyakan nya orang kita lah. Meols dah tak pelik sebenarnya....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 9-6-2021 09:57 PM
Beranak berderet deret... Rezeki kalo pandai didik anak sampai semua berjaya... Tapi kalo yg berde ...

Kalau pandai didik ok.... kalau berduit lagi ok. Tapi kalau tak mampu tolonglah.... janganlah guna alasan dah rezeki. Dlm Islam tak salah merancang..
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 9-6-2021 10:29 PM
Sedapnya kata org xleh pakai..kurang2 ada jgk jasa dia pada agama. Ada jgk dia cegah mungkar. Dr r ...

Content tak setaraf master degree yang dia canang. Duk komen pelaku2 dosa yang otak rompong amik dadah macam ponen2 ni. Ada inferiority sebab target pendosa yang bodoh2 je.

Mana berani nak tegur kawan2 sendiri ke artis yang berjenis. Tengok la 'layer' dia pilih lepas 'mengaji' sesuatu ilmu
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Ehhh, gila betul si pondan ni. Dia buat gaya ala2 tgh suap bebudak tu "bijik" (ecstasy) kan?? Ehh gilalaaaah. Apa pasal tak mampos kena panah petir eh si pondan gila ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ade live cam i ehh xsangka sgt. berani nya lahai budak2 nih. makin rosak generasi.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Huduhhhh
4B5C4455-4283-4B61-B6D6-F111E12A8637.png
3D07B40F-5F2B-479F-B016-E17ACEB3BD66.png
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-6-2021 10:47 PM
Huduhhhh

Huduh n ziziq.
Tetek dia tu patutnya bubuh dekat leher je terus. Umo muda lagi tapi kopek dah lanjut mengalahkan vokuro. Yang sedihnya sebab kopek tu kopek pelesu je pun bukannya ori. Tak cekap betul doktor yang buat tu. Entah2 dia pun buat masa diskaun, pakai voucher dari hypermarket giant yang nak terkambuih.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list