Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
20826
View
164
Reply

"Buat Live Aksi Lucah Depan Budak, Kali Ni Safiey Ilias Takkan Terlepas" - PU Syed

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2021 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
buapakperut replied at 9-6-2021 03:32 PM
ternampak bideo safey ni bontot heol gerutu teruk , mcm ada lipoma ni scary. ugly

Layan sangat klinik2 murah itulah hasilnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa dah boleh kene tangkap ni. Kelucahan bwh umur,dadah,mak ayam
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 9-6-2021 09:38 PM
terganggu fikiran tgk video diorg ni. allahuakhbar, ampunkanlah dosa2 kami yg x mampu buat apa2 sela ...

Amin takutnya tengok. Parents zaman sekarang kena monitor anak. Kena ada limit bagi pakai gadgets. Kalau merepek macam ni dahterlambat nak salahkan siapa
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah masih ramai yg pedulikan si safiey ni tengok live dia dan pantau apa dia buat. Sebab kalau ramai yg macam aku jenis tak peduli mesti tak tau perbuatan melampau dia ni. Harap sangat dia ni kena tangkap dan kena hukum.

Aku sebenarnya takde hal dengan jenis2 he she them LGBT ni kalau diorang tak melampaui batas tetapi tu la kalau diberi muka makin menjadi2 pulak perangai diorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagus pun report polis.. pedo ke yg ko nk sembang2 seks dgn budak bwh umur. Ni kalo dkt US da kena cancel trus mcm James Charles dgn Shane Dawson
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:38 AM | Show all posts
Euw... Jijiknya ko Sapie...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:59 AM | Show all posts
mana mak pak budak2 tu... tolongla pi report polis...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 02:10 AM | Show all posts
aammyy replied at 9-6-2021 05:55 PM
Laa. Banyak ke live tunjuk tetek dia buat? Haritu ada nampak kat twitter, tetek je. Astu yg join pun ...

Yg mlayut tu kn? Seram tngok.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 9-6-2021 08:04 PM
kalu fonen dan retis set set piyu ni bulih tego terang terang, kenapa gang dia pandai pulok pm t ...

Tadi kt tegur set pu
Dah melalut ke artis pulak..

Saper suruh buat terang2 siap tunjuk tetek lg..
Tu pon ko kt double standart?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:25 AM From the mobile phone | Show all posts
royaldanish replied at 9-6-2021 10:47 PM
Huduhhhh

Gini punya buat hal pon kena tegur ada forumer kata double standart..

Kejadah la...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodo nye si Safiey ni. Hang tak tau ke hang tengah ajar budak2 tu bkn2 kt public? Live IG kot.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Makin melampau safi ni, tolonglah mak bapak pantaubape yg ank buat tmbh tepon tu, harap pihak polis ambk tindakan tegas dan dikenakan seberat2 hikuman untuk jd pengajaran masa akn datang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by timohnotecah at 10-6-2021 08:50 AM
depresio replied at 10-6-2021 04:22 AM
Tadi kt tegur set pu
Dah melalut ke artis pulak..



Kau kalau tak boleh nak argue cara bijak, tak payah nak reply komen aku lain kali. Porumer lain boleh jer paham apa aku nak cakap. Kau lah yang melalut...nak pusing cakap orang melalut konon....boleh jalan daa...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:13 AM | Show all posts
tlgla sesape amek tindakan kat sapiey ni...melampau betul
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Br semlm laki aku tunjuk video live si safie, pondan sorang ni(aku x kenai), si nizam tu dgn sorang budak laki. Laki aku x kenai pon. Dia kata dpt video pondan tunjuk tetek. Aku pon tgk la. Sekali safie tunjuk tetek dia, lepaa tu jantan tu pon tunjuk konek dia. Aiyoooooo.  
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Elok kena cobid je ponen ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:28 AM | Show all posts
mampus je lah sajat
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Takutnya tgk dunia skrg ni...dunia akhir zaman kiamat nak dekat dh ni....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Thanks share bideo

Dr yg i nampak , budak2 tu mmg bermasaalah dh
Xde makbapak ke cmna
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Tangkap je semua , pondan2 n kanak2 bermasalah tu
Budak2 tu masukkan ke henry gurney ke apa
Kecik2 dh merapu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list