Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
18856
View
164
Reply

"Buat Live Aksi Lucah Depan Budak, Kali Ni Safiey Ilias Takkan Terlepas" - PU Syed

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 10-6-2021 11:58 AM
teruk betul kerajaan DAP skrg khenn...
maruah ummah2 and agama isleee dipermainkan begitu sajorkk ...

Hihahiha....kes adib, ruu sonyap teruihhh.....once upon a time di padang merbok
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 10-6-2021 11:10 AM
Mentol x mentol, x ada alasan nak manipulate underage kids ya. Harap masuk penjara

Siap ajar bud ...

Bodoh nya alasan. Kalau sedih ke nangis air mata darah sekalipun takdenya buat content tak cerdik mcm ni. Budak2 tu underage kot. Spender pun mak bapak belikan lagi. Elok cepat2 la terkambus sapi n da geng ni. Sian mak ayah kat felda tu ha tanggung malu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:24 PM From the mobile phone | Show all posts
One day, nenen kau akan meletop!
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:39 PM
another ponen cancelled...
lepas sajat, safiey, lepas safiey sape pulak dek?


Tlong la banned sifu kosmetik. Geli sial dgn dia.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:13 PM | Show all posts
mcm dia nk ajar budak tu jd pondan
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 02:03 PM | Show all posts
astaghfirullahala'zim
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 02:10 PM | Show all posts
Allahuakbar.. apa jenis manusia macam ni taktau limit.

Tadi ada yang mention Hael kan, i pun pelik sbb ada sekali tu tengok di IG dia dia dress up anak angkat dia tu macam wanita dewasa. Weird sangat. Ya Allah takda siapa ke pantau.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 10-6-2021 11:01 AM
Lain kali sebelum reply komen aku kau baca betul betul dulu ....cuba kau reverse sekejap, ko bac ...

Panjangnnye bebel
Minggu depan jelah aku baca

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:06 PM | Show all posts
da lama unfollow dia ni..tak snggup nak tgk ig melampau dia...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:15 PM | Show all posts
umbut replied at 9-6-2021 09:55 PM
Si pu s ni dulu dm kinah.. Nasihat konon kita syed sharifah dari keturunan baik2... Yg lain keturuna ...

minta maaf ehhh..aku paling tak suka kalau org syed sharifah da start buka mulut pasal keturunan depa..mcm la yg takde S depan tu keturunan tak baik..bukan dengki tau..tp ni ckap dari pengalaman je..bukan semua camtu tlg jgn ade yg terase n bash aku semula.....sbb laki aku S juga...dia punya ayat kdg aku takleh blah..depa mmg jenis up diri A selalu...hahahhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:22 PM | Show all posts
sapi ni jelmaan syaiton kah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
bulanbulat replied at 10-6-2021 11:10 AM
Mentol x mentol, x ada alasan nak manipulate underage kids ya. Harap masuk penjara

Siap ajar bud ...

bila masuk kes polis...mula2 drama mental...sedihla...stress la..bipolar la...anxiety la..vavi sgt prangai bapok2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaamsar replied at 10-6-2021 12:19 PM
Bodoh nya alasan. Kalau sedih ke nangis air mata darah sekalipun takdenya buat content tak cerdik  ...

mmg pn...jap gi mula la drama bipolar si sapi tu...makn ubat bagai...elok la kambus dlm tnh cpt2...masuk pnjara je 2 ekor vavi lgbt ni...menyirap aku...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:32 PM | Show all posts
cmf_Strawberry replied at 10-6-2021 02:10 PM
Allahuakbar.. apa jenis manusia macam ni taktau limit.

Tadi ada yang mention Hael kan, i pun pel ...

mamat ni ambil anak angkat guna nama famili or adik beradik kot..
lepas tu dia la yg jaga...


Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MariaClara replied at 10-6-2021 04:15 PM
minta maaf ehhh..aku paling tak suka kalau org syed sharifah da start buka mulut pasal keturunan d ...

Laki kau dan family dia suka up pasal s tu eh..cakap je dosa ko masuk neraka juga. Bukan tiket syorgaaaaa terus
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 10-6-2021 04:02 PM
Panjangnnye bebel
Minggu depan jelah aku baca

Ada aku kesah??....next time jangan main tembak bila berhujah ...adios.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:47 PM | Show all posts
naina replied at 10-6-2021 04:32 PM
Laki kau dan family dia suka up pasal s tu eh..cakap je dosa ko masuk neraka juga. Bukan tiket syo ...

hahahhahaha yer iols mmg dah cakap ....cakap dgn gelak2....cakap kat laki jela....dgn mil..tunduk hormat pijak semut tamati kihkihkihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 04:54 PM | Show all posts
ada ke yg bnafsu tgk tetek pelastik dia nih?
adoiii laa
mohon insap sapi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 10-6-2021 04:46 PM
Ada aku kesah??....next time jangan main tembak bila berhujah ...adios.

Bila org balas skit Jangan tulis panjang2 ..nampak sgt koyak  amigos
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by timohnotecah at 10-6-2021 05:34 PM
depresio replied at 10-6-2021 05:15 PM
Bila org balas skit Jangan tulis panjang2 ..nampak sgt koyak  amigos


Buat lawak ehh?....orang macam kau kena hurai panjang panjang baru paham. Macam budak kelas belakang, jawab sekali elok elok tak paham. Kena lah hurai satu2....tu yang jadi panjang.....bring it on babehhh...aku tengah free nih..kita tengok siapa yang koyak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list