Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
19233
View
164
Reply

"Buat Live Aksi Lucah Depan Budak, Kali Ni Safiey Ilias Takkan Terlepas" - PU Syed

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 9-6-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Mok ayoh budok2 ni mana weyhhhh??....tengoh tengok drama pukui tujuh kaaa? Budok bawoh umur patut di blur kan muke nya......
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-6-2021 07:26 PM
Seriously??? Kaka dah perli dorg pose ke 3 tu terus kaka unfollow... Set2 xproductive pemalas ni.. ...

cecah billion yachhhh bajet tiap taun.....apo lah yang depa buat dengan duit tu khuenz? hadis bayangan itu tengah hot la kakanorm......berkait kait dengan isu korek tasik cini....
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 9-6-2021 07:43 PM
tego jer ler.....tapi bio adil dan saksame...bila gang sundirik buat taik, jangan membisu seribu b ...

Mn ko tau dia xtegur. Dah geng2 sealiran  ntah dia wasap ke pm tepi ke..

Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Benda apa aku tengok ni? Astaghfirullah
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 9-6-2021 07:54 PM
cecah billion yachhhh bajet tiap taun.....apo lah yang depa buat dengan duit tu khuenz? hadis baya ...

Oh acah bayangan tuhan tu ehhhh... Wakluuuu. Lebih pd bygn napsu adelaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by timohnotecah at 9-6-2021 08:28 PM
depresio replied at 9-6-2021 07:55 PM
Mn ko tau dia xtegur. Dah geng2 sealiran  ntah dia wasap ke pm tepi ke..


kalu fonen dan retis set set piyu ni bulih tego terang terang, kenapa gang dia pandai pulok pm tepi? jaga aib? habih retis lain tak dok aib?...set fonen pun kira  jijik sangat lah, tak payoh dijaga aib?.... dalam agama ada kasta kah? ko nok bela set set ni, itu ko punya hal....yang aku selalu nampok set set piyu daie innih, walau bukan semua, memang obvious double standard bila menegor.... ko paham ke tidak apa yang aku nok terangkan ni????...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 9-6-2021 05:55 PM
Laa. Banyak ke live tunjuk tetek dia buat? Haritu ada nampak kat twitter, tetek je. Astu yg join pun ...

Ke kobid ni pilih org baik2 jah? Level2 iblis dia xnk. Mcm sohai, sapi, sajat, setan
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 9-6-2021 08:04 PM
kalu fonen dan retis set set piyu ni bulih tego terang terang, kenapa gang dia pandai pulok pm tep ...

ponen ni menjijikan ok kalu lembut nafsu lelaki ok boleh diterima
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Allahu safiey... Apa nak jadi.. Bdk2 bawah umur tu.. Astaghfirullah
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Alvida replied at 9-6-2021 08:07 PM
ponen ni menjijikan ok kalu lembut nafsu lelaki ok boleh diterima

bab ini aku tabik spring ustaz el....dok jijik berdakwoh walau dengan fonen....dakwah itu tiada batasan dan tiada darjat. Itu yang aku pegang.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Benda dua ponen tu ajar kat budak form 2 tu? jd mak hayam secara online ke?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Budak kecik tu umur berapa?? Apa berani sangat ni?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 9-6-2021 08:15 PM
Allahu safiey... Apa nak jadi.. Bdk2 bawah umur tu.. Astaghfirullah

Sapi mau jadi macam sajat kah? Ada ja fonen fonen kat luor tu yang diam diam cari rejeki. Yang si sapi ni buat memang saloh. Baguih lah ada orang repot..... npd kah sheols?
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena ambik tindakan lah.. sampai bila nak biarkn golongan ni membodohkan diri masing2 yg dah sedia bodoh .. at same time sendakan agama..  mual dan nak muntah.
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 9-6-2021 05:55 PM
Laa. Banyak ke live tunjuk tetek dia buat? Haritu ada nampak kat twitter, tetek je. Astu yg join pun ...

Tetek pelesu silikon mna covid skeeee...covid nk tetek asli aaa mcm aaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
suka2 replied at 9-6-2021 06:36 PM
Jangan campuri urusan rumah tangga orang. Kita tak tahu apa berlaku dalam kain orang... Takpun, si ...

Haha...aib orang jangan dijaja ye...hah gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mushroom tu apa..akak dah tua..cendawan goreng tepung tau la...
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
timohnotecah replied at 9-6-2021 08:04 PM
kalu fonen dan retis set set piyu ni bulih tego terang terang, kenapa gang dia pandai pulok pm t ...

PUS ni mmg tak boleh pakai
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-6-2021 07:41 PM
melampau yach, iols baru tengok video nya dekat youtube.
elok lah terkambuih dua2 dengan sajat.


Ponen dua2 tengah high ni. Ponen shirt hitam tu bila tengok budak tu high..dia teruja sama.
Diorg amik barang apa ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-6-2021 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Parents kat luar tu please lah monitor....meols kadang bila jumpa kes 'pengabaian' macam ni, meols ada je cakap kat maknya, 'merancanglah ya....kesian kat anak2.' Maaf cakap ramai malay parents suka anak ramai, tapi lepas tu tak terjaga. Setakat bagi makan minum jer tak memadai....dugaan zaman sekarang bukan macam dulu2. Harap polis ambiklah tindakan yang sepatutnya..... pengajaran untuk meols dan parents yg lain2 juga.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list