Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12929
View
136
Reply

[Jenayah] Pondan glamer diburu polis sebab tayang kopek palsu kepada 2 kanak-kanak pada pukul 2 pagi

[Copy link]

Author: Makcik.Kiah    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 12:38 PM | Show all posts
nauzubillah min zalik... huduhnya pondan tu...

mesti buat pembedahan murah2 jah book appointment melalui shopee sebab nak kutip point...


yang budak2 tu pun siap isap2 vape dan tahu  pasal mushroom...
iols umo 15 memang tak tahu lagi apa kebenda mushroom...
sampai ke sekarang ni pun tak tahu juga apa benda tu... google2 jumpa cendawan tiram jah..

nauzubillah min zalik simpang malaikat 44...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:42 PM | Show all posts
benda ni lah patut diberi perhatian sebab melibatkan budak2 bawah umur...
tapi netizen lagi sentap pasal prof muhaya berbanding nasib budak2 bawah umur..
priority ke laut..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:51 PM | Show all posts
Hadek2 patah ke tu..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
allshares replied at 10-6-2021 10:30 AM
Punya la buruk safiey Ilyas bila jadi pondan. Ya ampun tlg la insofff muka jantan nau2.

Tiba2 ter ...

Pudin kan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
AdikSuka replied at 10-6-2021 11:48 AM
safiey tu tak padan dengan ada depression ya? sundal punya pondan. part2 grooming ni, geng lgbtq tak ...

Khenzz.. Nisha Ayub mana? Libtards mana? Takkan pilih bulu je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:01 PM | Show all posts
shroom ke cbd liquid acah2 byk thc?hahaha ramai kena kencing bab ni

haiyaaa bagi aku la kan xyh la susah2 bg anak main ig tiktok smua tuh. tumpul otak. developer ig ,social media ni mostly xbg pon anak dorg main gajet sbb dorg tau effect tu teruk sbb dorg yg coding algo utk bg manusia melekat kat fon ni..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Gapo dio mushroom?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku heran rajin betul orang2 Malaysia ni duk follow pondan2 .
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Jgn bg muke dh pondan2 tak siap ni attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:19 PM | Show all posts

yg aku penah tgk
vape..flavor mushroom
bole weng...2 3 kali sedut terus high..
ada yg terus tumbang
sejenis dadah laa kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni dah gila. Obses buat muka badan tapi tetap huduhsssss... Sajat tu cun ler jugak lepas overhaul. Yg ni makin huduhhhhss
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 10-6-2021 12:51 PM
Pudin kan...

Ya betul, pudin. Emang dasar pudin muka jantan makeup scary gile mcm patung kayu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Makcik.Kiah replied at 10-6-2021 08:22 AM
Ini tak dikira aurat sebab bukan diantara pusat dan lutut

Julingnya nenen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak 2 org tu mana mak bapak dia? live pukul 150 pagi tak tido lagi ke
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:36 PM | Show all posts

kann sis. nenen juling pom beria nak tayang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tggu mak bapak dia je munculkan diri. Takpun pakcik makcik, jiran2 tlg kantoikan. Berjemaah la netizen memaki
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
bellaa replied at 10-6-2021 01:36 PM
kann sis. nenen juling pom beria nak tayang.

Tu baru tunjuk sebelah, kalau both mesti nampak weird gile. Bnyk duit kan katanye? Pegi la buat kt professional, ni mcm main Sauk je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:44 PM | Show all posts
AdikSuka replied at 10-6-2021 11:48 AM
safiey tu tak padan dengan ada depression ya? sundal punya pondan. part2 grooming ni, geng lgbtq tak ...

ini budak pondan baru nak up minta tips penjagaan kopek dari akak pondan senior celah mana grooming nya dek...


Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:46 PM | Show all posts
diorg ajar budak yg baju merah tu jd pondan goda budak sorg lagi tu....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu replied at 10-6-2021 01:19 PM
yg aku penah tgk
vape..flavor mushroom
bole weng...2 3 kali sedut terus high..

Bkn flavour ganja ke...dasat ehhh...isap vape pun bole weng...yg bdak tu pun ...tmpt bersunat pun xkering elok lagi...dok sibuk melayan arpon buat apa...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list