Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
6713
View
219
Reply

[Tempatan] SPM 2020 mencatatkan keputusan paling cemerlang dalam 5 tahun. Radzi Jidin

[Copy link]

Author: ResellerMaxis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-6-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by ResellerMaxis at 10-6-2021 11:23 AM





Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 10-6-2021 11:05 AM | Show all posts
Tahniah SPM batch 2020...it was a tough year but u guys made it through!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
The moral of the story....The pandemik should continue for us  to get this kind of results...

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Dan belajar kat sekolah tak semestinya result cemerlang.. tahniah anak2 semua.. moga terus cemerlang dan berjaya dlm hidup sgt sgt mencabar skrg ni.. mak pak pon dah gerun dgn ekonomi sekarang
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Thank you ticher chzy....









Not that you do anything ...its just that this cohort memang naturally bijaks
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Patot ramai mak2 up status result ank2

Moe kasik chance je tu.. sbb depa pun tak berapa nk buat kerja time cobid2 nehhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:32 AM | Show all posts
dpt result cemerlang pun belajar online university tutup lagi dik
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:34 AM | Show all posts
makna kata balajar kat umah lg pandai ke? camne tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:02 PM | Show all posts
Edited by aotearoa at 10-6-2021 12:17 PM

Hmm.. terbaikla sebab menurunkan graf. Kalau result SPM teruk tahun ni, confirmla RJ ni kena kaw-kaw. Dia pun nak jaga reputasi jugak. Dengar kabar gred turun 65 dah A tapi bagi subject BM and Bi maintain sb nak dapatkan Bell graph.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:12 PM | Show all posts
iols senyum sinis jah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Crystars replied at 10-6-2021 11:34 AM
makna kata balajar kat umah lg pandai ke? camne tu

So, da boleh stop la amek2 cikgu dkt malaysia. Betol tak
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:22 PM | Show all posts
graf diturunkan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:25 PM | Show all posts
Crystars replied at 10-6-2021 11:34 AM
makna kata balajar kat umah lg pandai ke? camne tu

Jangan bahas... terima saja...pasrah gitu .. apa pun yang ada dibelakang semua ini, kita tutup mata ..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:31 PM | Show all posts
aotearoa replied at 10-6-2021 12:02 PM
Hmm.. terbaikla sebab menurunkan graf. Kalau result SPM teruk tahun ni, confirmla RJ ni kena kaw-kaw ...

No wonder
ramai yang share happy
result semua ok
ai is nebes plak utk anak sndri
SPM 2021
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
bakawali_04 replied at 10-6-2021 12:31 PM
No wonder
ramai yang share happy
result semua ok

ye ikutkan batch spm 2021 pun mencabar sebab dari F4 dah mula online. F5 pula berapa hari je kat sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:34 PM | Show all posts
Lepas ni nk masuk IPTA buat plk peperiksaan khas untuk masuk setiap U...tgk betul ke result gempak tu sbb prestasi student meningkat ke atau kualiti pemarkahan menurun...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:44 PM | Show all posts
kalau la thread CI mcm media sosial
tentu ramai parents dh buka thread
share moment anak lulus cemerlang

aku belum layan media sosial pagi ni
kejap lagi kot
baru dgr2 berita
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:49 PM | Show all posts
cap_ayam replied at 10-6-2021 12:33 PM
ye ikutkan batch spm 2021 pun mencabar sebab dari F4 dah mula online. F5 pula berapa hari je kat s ...

Tau takpedgn silibus baru
sbb batch pertama KBSM
then form 4 bnyk Pdpr
form 5 ni pun sama
ai doa2 yang terbaik aje la
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 10-6-2021 12:12 PM
iols senyum sinis jah

Pencapaian meningkat setiap tahun, kira uptrend gitu. Tapi kualiti uni jatuh...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 01:53 PM | Show all posts
Anak buah aku straight Atp nk amik course yg mak bapak dia xberkenan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list