Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12530
View
222
Reply

[Tempatan] SPM 2020 mencatatkan keputusan paling cemerlang dalam 5 tahun. Radzi Jidin

[Copy link]

Author: ResellerMaxis    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 05:20 PM | Show all posts
aotearoa replied at 10-6-2021 04:02 AM
Hmm.. terbaikla sebab menurunkan graf. Kalau result SPM teruk tahun ni, confirmla RJ ni kena kaw-kaw ...

serious?

hmm..

tp kesian dkt bebudak ni sebenarnya..

dgn sekejap sek sekejap tak..

dgn nak adjust with new pdpr system...

mencabar juga i rasa..study dlm keadaan sistem yg baru..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Spm last batch kbsm..

Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 10-6-2021 02:48 PM
Percaya la korang result tu menggambarkan potensi sebenar bebudak batch 2020.

Tapi akak lag ...

Menegak la gaji chuols naek.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Masing nak jaga KPI. Dari org dekat kementerian sampai ke PPD & pengetua sekolah. Haha....
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah n thanks to ticer n stoden semeh!
Hari ni antara hari terbahgia.. Perjalanan maseh jauh..kelabu asap di depan sana..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:37 PM | Show all posts
aotearoa replied at 10-6-2021 12:02 PM
Hmm.. terbaikla sebab menurunkan graf. Kalau result SPM teruk tahun ni, confirmla RJ ni kena kaw-kaw ...

isu gred A paras rendah dah bertahun2...
kalau 65 dah dpt A, kira ok lagi.. dolu2 org kata markah 40 pon voley dpt A. tak tau la betui ka dak sbb yg ckp tuh pun mcm jaki semacam...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 10-6-2021 01:53 PM
Anak buah aku straight Atp nk amik course yg mak bapak dia xberkenan

Course apa yg dia nak ambik Tu yg makbapak dia X jadi ambik...Kasi share sikit
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah, congratsss pd yg dpt cemerlang tu, yg x dpt sila bersabo yekk
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 10-6-2021 02:17 PM
So dah boleh kurangkan pengambilan guru kot.murid pakat belajar dirumah.buat apa nk habiskan duit ba ...

Dah boleh start trend home school nih mcm negara maju...masuk sekolah time nak ambik exam je...mcm dulu2 gi sekolah sbb nak ambik exam pitidi..hahaha..belajar sendiri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:44 PM | Show all posts
adjust graf ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
batmana replied at 10-6-2021 02:28 PM
patut sijil SPM tu tulis nilai markah 1 subjek tu, dpt brapa /100, bukan tulis gred aja

Gred tu d ...

Rasanya kalau kat foreign country..middle East kot..diaorg guna markah kan utk setiap subjek..
Boleh nampak yg hebat kalau markah setiap subjek more than 90%..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
c===8 replied at 10-6-2021 02:40 PM
teringat anak kwn, spm haritu semua A, tapi dia minat muzik.dari sekolah asik masuk contest cipta  ...

Kalau dibenarkan budak pandai tu ambik bidang yg dia minat..rasanya lagi meriah industry seni tanahair..ntah ntah siap ada retis luar minta lagu lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 10-6-2021 03:17 PM
Hahaha...kantoi di situ...anak buah ni nk amik cyber security..ntah ler...

Wah bidang tgh hot nih...gi suh dia belajar kat us sana...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
serimaya replied at 10-6-2021 04:01 PM
hihi kan ..anak kawan I hari hari mak dia meratip anak dok merempit kelas online ntah kemana ..sam ...

Online marking tahun ni I dengar. So kalau mak cik tu tak percaya dengan result anak dia, boleh minta semak semula kertas. Itu pun jika kontrak yang tolong scan paper tu boleh cari semula lah.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:57 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 10-6-2021 02:48 PM
Percaya la korang result tu menggambarkan potensi sebenar bebudak batch 2020.

Tapi akak lag ...

mengajar sex education ka? meh aku spank...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:03 PM | Show all posts
wirazam replied at 10-6-2021 05:52 PM
Wah bidang tgh hot nih...gi suh dia belajar kat us sana...

Tgh bz apply scholar ptg ni...kot ada la rezeki dia..mmg dia nk g oversea..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
lurve82 replied at 10-6-2021 01:53 PM
Anak buah aku straight Atp nk amik course yg mak bapak dia xberkenan

Suruh mak bapak sheols aja yg sambung pelajaran kalau semua nak kehendak theyols...

Aku dulu tak pernah mak pak nak pikir apa apa...sebab dia tahu anaknya terlebih bijak..yg penting apa yg baik utk aku baikla buat mereka....theyols kasi doa kudus aja...

Tahu tahu dua kali anaknya ini kuar paper....antara pelajar cemerlang diluar negara...anak didik kesayangan JPA...



Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelas 2 bulan jer...pdpr pun lintang pukang .. cikgu pun menangis ...laptop percuma pun tak bagi...internet line lembab....pak menteri nak claim credit pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
i speku soalan mudah sikit kot sbb mengambil kira situasi pandemik ngan dorg kan mcm asik tergganggu xmcm kita spm dlu takde kena kurung..tak pun mrkh utk A tu lg dr rendh dr biasa
i speku jer nibte teniah semua..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
depresio replied at 10-6-2021 05:22 PM
Spm last batch kbsm..

Tahniah

Lepas nih batch apa pulak..batch pdpr ke???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list