Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15292
View
158
Reply

Sharifah Zarina Terpaksa Pakai Turban Je Di Amerika-"Rasa Berdosa Tuhan Je Tahu"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 05:22 PM | Show all posts
makcik ni kalau keluar statement tak pernah nampak cerdik
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cerita bila dia gi US bagai ni?
Kalau dua tahun lepas takyah la nak mengimbau sangat.

Sekarang tak pakai tudung mata sepet pun ada je kena palau.
Pakai tudung ada je yg aman2.
Depend dengan crowd yg ko jumpa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Halah halah halah.. Gigih nak justify
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 04:12 PM
Dulu time aku g America aku tgk diorg friendly nak mampus, antara negara paling friendly pernah aku  ...

Setakat Ganja travel, Australian la paling friendly uolls. Tapi sebab Ganja jantan kan. So xpasti la kalau bertudung camne lak kan.

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:31 PM From the mobile phone | Show all posts
G US utk travel seminggu dua je pon..tu pon nk citer acah2 mcm duduk/belajar bertahun2 kat sana.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:37 PM | Show all posts
hoi jangan nk propa boleh..ko yg alasan nk berturban  jgn ko slhkan mat saleh sana plak penyebabnya ye..aku tgk org yang  bertudung malaysian yang tinggal di US pkai tudung elok je..siap pakai tudung sarung tu je..idoklah dengar dorang mengeluh didiskriminasi oleh jiran2..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:37 PM | Show all posts
oiii aku 4 taun kot ddk US. kawan2 aku elok je pakai tudung labuh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:44 PM | Show all posts
Kalau sheols pergi southern states mcm texas ke apa, boleh lah nak pakai turban
Ni pergi LA, ok kot

Tapi jgn lah mcm sesetengah artis pergi holiday kat thailand ke negara SEA lain terus berturban / free hair
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:45 PM | Show all posts
nampak sangat menipu. mana kokusen heran sangat pun malaysians atau indonesians bertudung kat negara diorang tu. pemandangan biasa dah bagi diorang.
diorang phobia ngan geng2 timur tengah je.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku layan ig.. Ok ja minah2 arab dan Afrika yg islam bertudung segala bagai.. SF bukan kawasan redneck pun.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Klau dkt sini, paksa pakai tudung, mampos kena cop mcm2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
California and New York ramai je Malaysian reside especially muslims.Laki aku asal Philly and mostly black muslims paling ramai.Kedai jual jubah dari Africa pun banyak.Ramai je pakai tudung ikut culture dorang.Mak aku steady pakai tudung bawal.
Aku tengok si Catriona Ross tu pun pegi europe terus melayang tudung and pakai turban je.Dulu siap menangis cerita pakai rambut pelesu Kenapa nak takut,lagipun dorang ni kan tourists je.Dia ni nak relate dengan orang yang jadi victim of islamophobia macam takde kena mengena.
Confirm korang avoid all kinds of public transportations and subways.Mesti jalan pun dekat tourists attractions sides je and bukan jejak pun kat bad neighbourhoods ataupun local hangouts.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 04:12 PM
Dulu time aku g America aku tgk diorg friendly nak mampus, antara negara paling friendly pernah aku  ...

Thn bila uols ke US? Atau after 9/11 depa jd racist?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin acik ni kena betul2 faham definisi pakai tudung dan tutup aurat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy:    Edited by Ferr_Remy at 10-6-2021 04:21 PM  Dulu time aku g America aku tgk diorg friendly nak mampus, antara negara paling friendly pernah aku pergi ...


Kezen ai g Australia sorg2 ok je org sana..siap tnjuk jalan n peramah sgt dgn kezen ai tu..n dia p sana pakai tudung biasa je..hehe...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni saja jelaa..ptt nya rasa bersalah bila bt hal kt kedai pokok dulu tuh,dgn bahasa ntah ape2,sana jijik dgn anak y self-claimed influenzarrrrr{:smile
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 10-6-2021 05:26 PM
Setakat Ganja travel, Australian la paling friendly uolls. Tapi sebab Ganja jantan kan. So xpasti  ...

Kans.. Entah. Uols travel Aus kt kawasan mana? Time iols kat Aus, diorg mcm pandang smacam je hahahahaha. Kekwat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 10-6-2021 05:58 PM
Thn bila uols ke US? Atau after 9/11 depa jd racist?

2016 uols. Hehehehe. Lama da tp of coz la lepas 9 11. Diorg mmg friendly nak mampus. Iols g 2 kali je. Lepas tu tringin g lagi tp kwn Iols plak smua xde visa US.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 10-6-2021 06:23 PM
Kezen ai g Australia sorg2 ok je org sana..siap tnjuk jalan n peramah sgt dgn kezen ai tu..n dia ...

Entahla. Yg ni pengalaman iols. Jangan kan Australian, Malay jual souvenirs kat pasar Melbourne pun kekwat nak mampus. Agaknye igt iols koje mcm heols kot kt sana kah3.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-6-2021 05:48 PM
Aku layan ig.. Ok ja minah2 arab dan Afrika yg islam bertudung segala bagai.. SF bukan kawasan redne ...

SF tu bau die hancing uols kat sana. Mungkin sbb sana byk gile homeless kot.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list