Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14277
View
158
Reply

Sharifah Zarina Terpaksa Pakai Turban Je Di Amerika-"Rasa Berdosa Tuhan Je Tahu"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
sally03tomato replied at 10-6-2021 04:21 PM
Kat australia aku kene serang pasal islam2 ni.. padahal aku bukan pakai tudung labuh pun.. pakai ala ...


Kan.. Tp kat sini ramai plak ckp kat Aus dorg friendly padahal dlm Australian pun byk yg ckp among diorg byk yg racist. Wallahualam. Pengalaman org lain2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Selain langit ke tujuh..apalagi lagu dak seripah nie yer..mmg x berapa nk polo beliau nie
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 06:29 PM
Entahla. Yg ni pengalaman iols. Jangan kan Australian, Malay jual souvenirs kat pasar Melbourne pu ...

Alahaiiii..maybe sbb berjaya duduk kt Australia kan..hihihi. Tu y kerek kot..tgk org kot..kalau xsilap kezen ai pegi perth kot..kalau xsilap ai laa..dia ckp bagus sgt org kt sana,tlg dia semua.. Alhamdulillah,selamat lah dia travel sana sensorg..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ye je kau. Member aku duduk washington dah bertahun elok je isteri dia bertudung. Ada lagi sorang duduk texas lagi. Texas. Pun elok je isteri dia pakai tudung. Ni bukan tahun 80an
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lps aku tgk youtuber light.km dkt prancis, ada sstgh tmpt dia ckp xblh nk tunjuk dorg bragama apa.. so aku assume ada sstgh tmpt mcmtu? Husnuzon
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 10-6-2021 06:49 PM
Alahaiiii..maybe sbb berjaya duduk kt Australia kan..hihihi. Tu y kerek kot..tgk org kot..kalau xs ...

Alhamdulillah. Huhu. Tp tu la... Skrg da covid19 mmg sah x leh gi memana da kat luar negara. Maybe dlm 3 4 tahun la kot. Sedihnye.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 06:32 PM
SF tu bau die hancing uols kat sana. Mungkin sbb sana byk gile homeless kot.

Laaa.. Iols ingat bersih.. Tengok pic dan video bersih saja
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-6-2021 06:55 PM
Laaa.. Iols ingat bersih.. Tengok pic dan video bersih saja

Mmg hancing uols. Tp mmg cantik la. Cuma dicemari homeless. Iols dgr sana homeless sbb taknak bayar tax gitchu. Ala2 by their choice la. Hancing bau jering hahaha. Waktu iols g sana pening duk mikir org sana makan jering ke hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 06:54 PM
Alhamdulillah. Huhu. Tp tu la... Skrg da covid19 mmg sah x leh gi memana da kat luar negara. Maybe ...

Ye.. alahaiii..baru teringin nak g travel..tp covid . kena tggu dah vaksin lah baru boleh pergi .nak g japannnnnnnnnnnnn..hehehe~
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 06:54 PM
Alhamdulillah. Huhu. Tp tu la... Skrg da covid19 mmg sah x leh gi memana da kat luar negara. Maybe ...

Ye.. alahaiii..baru teringin nak g travel..tp covid . kena tggu dah vaksin lah baru boleh pergi .nak g japannnnnnnnnnnnn..hehehe~
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
salmon-suki replied at 10-6-2021 06:57 PM
Ye.. alahaiii..baru teringin nak g travel..tp covid . kena tggu dah vaksin lah baru boleh pergi .n ...

Kannn. Amin. Hrp2 cpt la abes. Sob3.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Auto menyampah tgk dia and daughter influenza dia tu...negative vibes kuat sgt...aura berlagak kuat..patutlah one hit wonder je
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 06:57 PM
Mmg hancing uols. Tp mmg cantik la. Cuma dicemari homeless. Iols dgr sana homeless sbb taknak baya ...

Hahaha. Jering.. Biar betul.. kira situ ramai yg dok dlm kereta la kan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudung puan seripah sharia compliance sgt. Rasa berdosa tu dah tobat belum
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko kat malaysia pun kena carut.. apalah sgt kl ko pergi tempat orang..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:22 PM | Show all posts
salmon-suki replied at 10-6-2021 06:49 PM
Alahaiiii..maybe sbb berjaya duduk kt Australia kan..hihihi. Tu y kerek kot..tgk org kot..kalau xs ...

I pergi perth, org kat sana ok je
Mungkin sebab dorang pon ingat kita immigrant kat sana
Satu acik pakai tudung (muka ala org turki gitu) senyum je mcm sedara padahal strangers
Tapi mak I pergi melbourne sheols kata org racist
Maybe tempat lain orangnya punya tolerance level pon lain
Kalau baca news, aussie mmg ada banyak anti-immigrant sentiment, hmm mungkin ramai sgt immigrants masuk tu yg dorang x tahan
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-6-2021 07:03 PM
Hahaha. Jering.. Biar betul.. kira situ ramai yg dok dlm kereta la kan.

Ramai kt kaki lima.... Hehehe.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
likecandy replied at 10-6-2021 07:22 PM
I pergi perth, org kat sana ok je
Mungkin sebab dorang pon ingat kita immigrant kat sana
Satu ac ...

I pergi Melbourne la yg diorg mmg pandang mcm x pnh nmpak org. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 10-6-2021 04:10 PM
Ni baru betul buat bodoe bodoe.

Tak py buat bodoh bodoh dah mmg dia bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 07:55 PM
Ramai kt kaki lima.... Hehehe.

Serius laaaa.. Huhuhu.. Bersyukur iols masih ada bumbung utk tido.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list