Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14278
View
158
Reply

Sharifah Zarina Terpaksa Pakai Turban Je Di Amerika-"Rasa Berdosa Tuhan Je Tahu"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 10-6-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Halahhh halahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:26 PM | Show all posts
bestnya dpt gi us leh borong corelle
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ngada2 la bish nie, kalao xmau berdosa pakai la mcm neelofart tu lepastu pi negara pak arab.... yg hegeh2 nk negars kapiaq lahanat sapa suroh...ada org letak pisau kt tengkok suruh dia p US ka?
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
So yg dia sendiri sebarkan pic dia dgn turban tu tak rasa berdosa ke?
Ramai jer pakai tudung kat sana...Kakak Mira filzah pun ok jer pakai tudung.
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Duk buka cerita macam ni, orang takde kata apa pun.
Sambil-sambil nak remind orang dia pernah pergi US choii
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2021 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Si midah ni dok US kawin dgn matsalih sana helokkk je ke sana sini pakai tudung
Laki sheols tuh siap berketayap lagi seripah oiiiiii


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Baik diam je dari sibuk nak bercakap kak oi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Please la offer dia satu lagu, satu babak akasia. Penat tau dia fikir content apa nak up kat ig supaya dapat offer. Sekarang ni musim artis meroyan, perlu duit bayar ccm keta mewah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols bertudung. Pergi perth, takde siapa peduli pun. Bosan, penuh org Malaysia. Singgah butik, the owner minah salleh ckp kerongsang yg iols beli sedozen seploh hinggit tu cantik, iols bagi je. Dia layan elok padahal dari awal iols ckp nak tgk2 je.

Pergi NSW kawasan suburb. Tahun lain Iols sorang je  masa tu. Mat Salleh buat hal masing2, tapi cab driver dari jauh dah bagi salam. Iols duk situ seminggu jah.  Tapi ok. Selamat, tak payah pakai turban.

Kat Sydney pun sama. Semua orang sibuk hal memasing, kosser derang nak sibukkan tudung iols

I just dont get it, tutup aurat tu wajib. Kalau kau yang x boleh jaga kewajiban, janganlah salahkan orang. Tak baik...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sendukpenyek at 11-6-2021 04:24 AM

xde maknanya..iolls dgn mak iolls siap kena puji dengan mat salleh mana tah somewhere kat michigan..nice hijab kata beliyau

so far time tu jumpa strangers semua baik2 and peramah even nigger yg gaya macam ketua kongsi gelap duduk kat flat kos rendah us nun tu pun peramah ya amatt..maybe neighbourhood situ kawasan campus/university so mungkin diorang celebrate diversities kekdahnya

pada iolss american ni lebih terbuka..habis kuat pun dia ignorekan aje ko seripah oiii..xyah feeling sgt aihhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts
alahhhaii
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 05:59 AM | Show all posts
Takat pegi LA n SA tu xyah la ko nk membongak nau2 kak, klo belah2 kansas tu boleh la jugak dipercayai dongengan itu. ke ko kena palau ngn dorg sbb kelaku yg pepelik?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Penipu betul betina ni busuk macam durian frozen kelabu kat china town

Aku bertudung litup dari zaman uni sampai sekarang kat sini. Ok jer

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 06:10 AM | Show all posts
theotherfriend replied at 11-6-2021 01:08 AM
Iols bertudung. Pergi perth, takde siapa peduli pun. Bosan, penuh org Malaysia. Singgah butik, the o ...

iols kena ms pegi sana uols. tgh elok dok fefeling minum kopi dpn library, ada seko mamat approach tya kenapa pkai benda tu kt atas kepala (merujuk pd shawl iols) sambil gelak2. Klo muka hensem boleh gak acah2 gaduh, mana tau berjodohan boleh tambah umat khen, tp muka cam tikus bendang iols whoareyus kan sajo.. xkoser nk explain bebagai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
AcikLijah replied at 11-6-2021 06:10 AM
iols kena ms pegi sana uols. tgh elok dok fefeling minum kopi dpn library, ada seko mamat approach ...

Chuols cantik tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Pundek.. aku pakai tudung makcik-makcik simpul bawah lagi relax je bangang..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:58 AM | Show all posts
Edited by syabee at 11-6-2021 08:59 AM

dia ni suka nak up kat socmed.. aritu pasal anak dia tak boleh vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:02 AM | Show all posts
mak and anak sama2 benak
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 11-6-2021 09:10 AM

Die punye takut tu sbb orang sane dok sergah2x die ka????????? Kalau setakat depa pandang atas bawah tu standarlaaa.... Depa pon x heran org muslim yg pakai cam biase ja... Ingat depa ade masa nak buat hal ka???
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak bgtau dia kat US..giteww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list