Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14162
View
158
Reply

Sharifah Zarina Terpaksa Pakai Turban Je Di Amerika-"Rasa Berdosa Tuhan Je Tahu"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 09:10 AM | Show all posts
Class dia jahh cuti g US sajorr... non mampooo!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:30 AM | Show all posts
Dari experience aku yg  duduk CA for  almost 20 years.  Ramai je org tudung mcm2 style, size & length, even purdah.  Org sini  tak heran pun.  Ada satu co-worker Pakistani girl bertudung labuh  duduk sebelah I yg pergi masjid every Friday afternoon during office hour.  Aman2 je the boss tak halang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Suka tgk ig story kakak mira filzah...elok je jln2 kt new york sana pakai shawl elok mcm biasa takde turban2 pun
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:42 AM | Show all posts
kesian student2 malaysia and arab tourists  (yang still pakai tudung la kan, kadang2 keluar je negara semua cabut) yang masih pakai tudung normal, stay bertahun2 atau datang berkali2 kan.

beza batak pegi oversea sekali sekala dengan frequent traveller
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Ehhh?? Menung plak aku pikir sblm ni yg aku travel tu bkn us ke??? Elok jer aku brtudung. Tak ada pun dpt pandangan pelik
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
kene amik tau ke?? Mgkin die patut lebih concern pasal anak dara die yang annoying naw2 dok buat tiktok tah apa2..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:52 AM | Show all posts
islamophobia tu mmg real but takde la gi mane2 ceruk pon ade jadi gitu..
rata2 ok je.
kadang benda ni media yang besar2kan..
padahal, rata2 diorang pon tolerant jugak Pahh oii..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 10-6-2021 11:48 PM
Si midah ni dok US kawin dgn matsalih sana helokkk je ke sana sini pakai tudung
Laki sheols tuh sia ...

Bahahahauahaha acik. Terima kaseh la ltk vid mida ni. Suka i tgk anak2 usop tu sopan bajunya. Bang usop pon herlok berketayap dok merika


Mida tu dh mid 30s i rasa kot kn. Elok dia jaga anak2 tirinya. Budak2 tu ada omaknya lg? Moslem jua?

Tp anak bang usop panggil mida, mida je. Omputes betol dikau dekk

Mida ni cool jgk. Takde batak nk merikan accent tebal2. Dia nmpk awkward lg dgn bang usop. Sbb baru setaun 2 kawen brgkali. Haha memandai daku kaji
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:00 AM | Show all posts
nak bagitau pernah gi us ke acik?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:00 AM | Show all posts
rasa berdosa sangat lepas tu post kat ig... bodo betul
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Statement ala2 bengap super
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:46 AM | Show all posts

RE: Sharifah Zarina Terpaksa Pakai Turban Je Di Amerika-"Rasa Berdosa T

GegarVaganja replied at 10-6-2021 05:26 PM
Setakat Ganja travel, Australian la paling friendly uolls. Tapi sebab Ganja jantan kan. So xpasti  ...

masa we all pegi bebelas org, 3 org ja laki, lain semua bertudung, ok ja. friendly ja australian. but maybe we all terjumpa yg baik2 kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
dia nak show off yg dia selalu g oversea la tu.. puihh betul la ko ni. dah sendu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sepatut Kita bangga tutup aurat tak Kira dimana, sebagai contoh pd bukan yg Islam


Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka jepun dorang friendly dan hormat pelancong
Hong kong orang kat sana suka marah2x
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:42 PM | Show all posts
errrrr......so?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 11-6-2021 09:58 AM
Bahahahauahaha acik. Terima kaseh la ltk vid mida ni. Suka i tgk anak2 usop tu sopan bajunya. Bang ...

Suke tgk mida ni....cool je...gelakan dia pun ceria jer...baby hakim pun cool je..
Helokkk je dia brshawl bagai di US...batak naw sharifah sorang ni...nak tell the whole world look at me aku dah smp US...pehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Gebang sangat ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
P oversea takut dosa...cuti2 msia je la cmtu....aman .nak sejuk2 p cameron...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpe la
Percaya je lah
Ni dakyah.jarum2 halus ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list