Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
13986
View
158
Reply

Sharifah Zarina Terpaksa Pakai Turban Je Di Amerika-"Rasa Berdosa Tuhan Je Tahu"

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 01:18 PM | Show all posts
elok je pkai tudung org2 arab kat sana.. ioll xpnh pg NY, so xtau. Setakat LA & SFdh pnh jejak ni, xde ape pun.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ferr_Remy replied at 10-6-2021 04:12 PM
Dulu time aku g America aku tgk diorg friendly nak mampus, antara negara paling friendly pernah aku  ...

Depa memang suka menegur sambey jalan2 bro. Kat memana cenggitu, but depa never expected a reply, adat depa tuh. Kat Paris pun ok tapi kalau terjumpa yang racist, abis dia maki hamun minah tudung tu. Tapi yang racist agak rare sebab generally French in Paris tak frenly pun.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 11-6-2021 09:58 AM
Bahahahauahaha acik. Terima kaseh la ltk vid mida ni. Suka i tgk anak2 usop tu sopan bajunya. Bang ...

Dia habaq umoq dia 38, sebaya dgn si usop tu. OK lah si midah ni, bideo dia tunjuk laki dgn pemili idak la cringe mcm bideo dak2 socmed lain khennnnz
Sora dia pun kayu mendatar saja
Cantik anak pompuan usop yg besaq tu. Sayang sungguh dia kat baby
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:04 PM | Show all posts
kaya sempudal ni asik g US..kerja apa ye
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tipu je. Makcik I pakai tudung labuh duk sana, xde apa pon. Cuma ada yg tanya nape pakai tudung mcm tu je la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Ajet ajet jer dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 02:37 PM | Show all posts
Acik zarina nak sembang dgn acik2 dok kampung boleh la ya. Adoi. Over sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:01 PM | Show all posts
memang ada je yg racist kau pergilah negara mana sekalipun...
yg racist ni mmg akan bolayan kau sajork...
so lantakkan sajork...
iols tak penah sampai US lagi tapi Australia iols penah pegi sekali sajork...
so far ok jah layanan orang sana siap tegur lagi dari mana segala bagai...

and citer2 US pun dah banyak watak moslem berhijab...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha
Bila aku baca statement makcik ni automatically perkataan 'MEMBONGAK' terlintas dalam kepala seterusnya keluar dari mulut
Zarina oiii, ko jangan ingat rakyat Malaysia sengkek sangat sampai tak ada yang lain pi melancong ke negara Uncle Sam nun
Jangan lupa ramai student2 dari Malaysia di sana
Sebelum Covid menyerang kebanyakan negara di dunia, parents aku kerap aje ke sana untuk menziarahi cucu2 depa
Aman2 aje My Mom bertudung litup di sana yang mana boleh aje ke sana ke mari tanpa sebarang gangguan
Agak-agaklah makcik oiii kalau nak mengebang
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 11-6-2021 01:24 PM
Depa memang suka menegur sambey jalan2 bro. Kat memana cenggitu, but depa never expected a reply,  ...


France byk race kat situ, Islam pun berlambak kt sana tmbah2 lg black people sbb tu rasanya kat sana tak racist. Agaknye budaya kt US cmtu kot, mmg Iols suka sgt2. Ye la kan, mana ade negara friendly habis cmtu. Tak pernah ye iols g memana org tego sana sini kt jalan kecuali kt US. Even kt Malaysia pun smua mendongak je hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
GegarVaganja replied at 10-6-2021 05:26 PM
Setakat Ganja travel, Australian la paling friendly uolls. Tapi sebab Ganja jantan kan. So xpasti  ...

Aku gi perth sajo. Ok je orang2 sana tegur. Locals pun sopan je, tak de laaa nak jegil bijik mata ke apa. Dalam lif siap greet. Kat restoran pun aman2 je makan lepak2. Kat tpt shopping pun welcome welcome.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 11-6-2021 03:18 PM
Aku gi perth sajo. Ok je orang2 sana tegur. Locals pun sopan je, tak de laaa nak jegil bijik mata  ...

Kalau cakap budi bahasa budaya kita, Ganja rasa kata-kata tu lebih bersesuaian untuk Australian. Diorang punya baik nak tolong tu, kalah okeh dengan sesama Muslim ni kat Malaysia. Tudia, sampai macam tu ya Ganja angkat kafir quraisy kat Aussie ni.

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
theotherfriend replied at 11-6-2021 07:57 AM
Chuols cantik tu...

Kah.. Kah.. Kah iols pn tikus bendang gak uols...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa sumbangan beliau the last 5 years dlm dunia seni??
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:34 PM | Show all posts
Edited by cassriena at 13-6-2021 10:57 AM

ckp je la nk tudung terbang...x yah nak bajet acah2 sgt.  iols pg merata xde sapa pon peduli pasal tudung. lg 10 years ago masa kat Times Square nobody cares and stare.
Kat Ny, cab driver siap bg discount sbb yg bawak tu Pakistan penah keje Msia.

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila plak dia ni p US?
Nak bagitau p US sbb tu citer pasal tudung?
Sendu la sis
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
So mat Saleh yang pakai purdah semua tu negara mana diorang duduk?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh ke percaya katakatamu hanya mimpi disiang hari senarai panjang selamat sudah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat lagu langit ketujuh
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 06:22 PM | Show all posts
I pergi US dulu ok je pakai tudung, dah la time tu lps peristiwa 9/11...mmg rasa cuak jugak.  Tapi bila dah kt sana ok je...xde kena jeling ke, dpt layanan x ok ke...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list