Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15284
View
359
Reply

"Bonda Pun Seorang Wanita" - Prof Muhaya Dah Minta Maaf Isu 'Buat Bodoh-bodoh'

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_chipmunk replied at 11-6-2021 11:46 AM
Yakin tidak pernah minta dicontohi? Sebagai penyampai motivasi bila dan masuk ruang awam mestilah  ...

Dalam menyampaikan risalah yg bersangkut apa jua...yg akhirnya membuka hati yg mendengar adalah sang PENCIPTA...bila kita sampai khen ilmu kernaNYA hanya dariNYA jua keberkatan yg diharapkan...

Kau dulu ada belajar agama tak?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah bonda next time pilih lah ayat2 betul
Masa bagi motibasi
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:14 PM | Show all posts
tahun ni 2 kali terguna metafora ye...2 kali terkejut netizen dan pakar2 kena tegur...kena audit diri tu bonda....
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tukul replied at 11-6-2021 12:14 PM
tahun ni 2 kali terguna metafora ye...2 kali terkejut netizen dan pakar2 kena tegur...kena audit dir ...

Ye, dah tiba masa bonda bersihkan hati & reset minda. Lagi baik reset career, jadi la pakar mata je
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 10:20 AM
dah lama suker kaum sejenis?

Lama juga. I like anyone who is beautiful regardless gender or race.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 11-6-2021 09:05 AM
Tu sbb aku x nak wat lasik ngan dia selain rega kayangan walaupun kekdah dia lain relexsmile katan ...

Hehe banyak kali juga dgr org ckp dia judge mcm tu. Dia leh judge org tu solat ke tak, etc
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
isbritneybich replied at 11-6-2021 09:23 AM
influencers yang kantoi ni selalu la nak cakap klip lama, disunting jadi pendek. um yeah, kalau disu ...

Khenzs. Siapa la nk dgr sampai sejam dia membebel. Xde pekdah. Kalau de amalina tu ok la tambah pengetahuan tentang kesihatan.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 11-6-2021 07:15 AM
Dia ni prof mana yach?? Wat malu jahh..

Xdenya prof pon. Takat ngajar kejap masa dia kerja hukm. Dia ketua dept mata sebelum lompat ke prince court sbb offer tinggi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
azimodin replied at 11-6-2021 10:07 AM
Iouls dengar ceramah dia yang lama2. Banyak pengaruh dari "The Secret" yg berpaksikan manifestatio ...

I don't listen to her at all tp dia senior my mom kat sekolah so kdg tu bila timbul isu, my mom buka ceritalah. Gang alumni punya gosip. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
BurungBiru replied at 11-6-2021 10:21 AM
apa nk heran dgn muhaya ni..dulu pernah jugak dia buat hal cakap perempuan yang malang adalah peremp ...

And her smiles seem so fake, kan?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Malas nak tengok sebab panjang. Tapi cut scene 56 saat tu sama ke dengan full video, atau 56saat tu cut paste here and there?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:07 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 11:23 AM
Kalau aku yg kau maksudkhen merepek, yg kau sentap sampai mengadu pehal?

tak keww hamjadah chow ...

manak, pi kaco org lain.. tak payah reply
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:08 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-6-2021 12:36 PM
I don't listen to her at all tp dia senior my mom kat sekolah so kdg tu bila timbul isu, my mom bu ...

spill teh psl citer deme lerr... apa lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:09 PM | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-6-2021 12:33 PM
Xdenya prof pon. Takat ngajar kejap masa dia kerja hukm. Dia ketua dept mata sebelum lompat ke pri ...

kalau dia takde affliation dgn memaner uni, awat masih pakai title prof?
takat Dr jahh patutnya...
ke la ni dia jadi prof ngajar kat uni swasta?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:24 PM | Show all posts
Dah lama ke dia bahasakan diri dia bonda?
Ke baru sebab kes ni?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
NonaNaga replied at 11-6-2021 10:05 AM
Tu sbb aku x nak wat lasik ngan dia selain rega kayangan walaupun kekdah dia lain relexsmile katan ...

Pandai dia guna modus operandi p ramlee dlm nujum pak belalang yah.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:43 PM | Show all posts
mawardia replied at 10-6-2021 11:14 PM
Korang tau, aku ada sorang kawan ni, pentaksub Muhaya dengan EL. Dia terus ghost kan aku bila aku pa ...

kaka sejak mature belajar satu benda, taksub pada yang maha esa cukup. selain daripada tu one day akan tikam, dan akan poison kita. just play safe.

manusia akan kerumun kt kita bila senang. bila susah akan dipijak hina. yang maha esa never do that. doa, tahajjud insya allah jalan akan terbuka setiap kesulitan. sbb tu kaka tengok ada orang kena uji bertalu talu tapi almost no impact kepada kehidupan dia sentiasa da jalan keluar seolah olah ada shield dipayungi daripada kesulitan kehidupan. Allah is great.

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:44 PM | Show all posts
stingerchillax replied at 11-6-2021 11:50 AM
Dalam menyampaikan risalah yg bersangkut apa jua...yg akhirnya membuka hati yg mendengar adalah sa ...

Belajar tapi takdalah agama mengajar orang untuk fanatik dengan individu kan. Opss sorry hati berkeladak
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 11-6-2021 02:02 PM

Ntah knapa kaka jadi skeptical isu ni mcm sengaja dibuat nk bg cheap marketing

Sbb snapshot 49saat tu dorg gk yg buat n viral kan.. Hujung2 nk salahkan netizen konon xdgr talk almost 1hour tu..

Cara tbaru nk tarik crowd ke Prof Muhaya Circle yg ala2 titan package dr miki mos gemok penipu tu kealahaiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 10-6-2021 11:02 PM
Tak payah lah nak bonda bonda tu! Ko bonda bonda dengan anak beranak dah lah!

Kannn.. Geli naw dgr.. Berbonda segala.. Sebut je la nama n gelaran biasa apadehal..

Kang kata bodoh kang petri yoyo tu kuar definasi penggunaan word bodoh plak..

Walhal ank beranak ko setakat hanya pakai EMAK. Dgn soninlaws chindian ko ibu.. Kohkoh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list