Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
15283
View
359
Reply

"Bonda Pun Seorang Wanita" - Prof Muhaya Dah Minta Maaf Isu 'Buat Bodoh-bodoh'

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 11-6-2021 02:59 PM | Show all posts
ctkusiam replied at 11-6-2021 02:49 PM
Hahahah tudung pun dia jual kan mahal juga rasanyer.. tah apa pesyen tah.. memang tk berkenan pun. ...

ada member aku ni agak follower tegar la si muhaya ni
mmg package beli baju semua walopon rege tel aviv

pastu parade kat kitaorang tanya lawa tak
aku macam tak sampai hati nak cakap
"ko nampak tua 10 tahun pakai design macam tu"
tapi aku kata "ok" je la kang sentap pulak dah bayo mahai
aku komen cenggitu kannn...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:01 PM | Show all posts
tukul replied at 11-6-2021 02:54 PM
Betul.. professional fee tu kita xleh pertikai..itu ilmu kepakaran dia...
Tp bab jual telekung ba ...

actually dia ni memola ok je dulu kan

bila dah start meniaga tu krik krik krik
skang nampak dah macam peak dah mengarutnya
siap suh tgk video maaf kat YT bagai
eh kuasa aku nak sedekah view kat kau.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:03 PM | Show all posts
not my bonda, lol
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:14 PM | Show all posts
akubest replied at 11-6-2021 03:01 PM
actually dia ni memola ok je dulu kan

bila dah start meniaga tu krik krik krik

ntahla wei sbb masa memola die tgh naik, die kan masih lg doktor mata tu, ada poremer citer pengalaman mak die jumpa prof m ni. konon nak lasik mata la nk hilangkan rabun. prof m ni pi cakap kt mak die yg mak die tu mesti ada dosa lama tu pasal Allah tarik balik nikmat penglihatan tu. pastu boom kene bayar brape ratus ntah utk konsultasi kali pertama, ubat ape pun tak kasik. down terus mak die. nih aku ingat sbb ramai jugak peminat prof m kt porem dah sheols memula nak naik kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:18 PM | Show all posts
annehuda replied at 11-6-2021 03:14 PM
ntahla wei sbb masa memola die tgh naik, die kan masih lg doktor mata tu, ada poremer citer pengal ...

terus aku downnn pasai coretan ko ni

abestu yg sejenis kecacatan mata sedari kecik tu
dosa sapa pulak??? haishhhhhh

patut dia tu besyukur
pasai dosa2 orang la dia masyukkkkkkk tau
(sbb pasai dosa mata rabun..whatthe )
cissssss!!!!

aku cukup anti org pengira dosa pahala org ni tau
siap tau balasan lagi...

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
isbritneybich replied at 11-6-2021 10:23 AM
influencers yang kantoi ni selalu la nak cakap klip lama, disunting jadi pendek. um yeah, kalau disu ...

Aku pun nak cakap benda yang sama. Sama je alasan diorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
MontanaHannah replied at 10-6-2021 11:29 PM
Aku yakin sangat bahawa aku pasti ke syurga Ferdaus.

Jangan kata merangkak .

hahaha.  Kelas hanah
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 11-6-2021 12:29 PM
Hehe banyak kali juga dgr org ckp dia judge mcm tu. Dia leh judge org tu solat ke tak, etc

Sama macam ex boss aku. Boleh judge orang baca quran lepas solat ke tak. Kata banyak ilmu, jangan la judge orang macam tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 10-6-2021 11:02 PM
Tak payah lah nak bonda bonda tu! Ko bonda bonda dengan anak beranak dah lah!

Kan geli geleman aku ...depa ni pn kehulu ke hilir bondaaaa kan mak org
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:53 PM | Show all posts
bonda-bondalah sangat, nampak sangat dia minta untuk diangkat setaraf stok2 ayahanda nenda gitu. Nampak narsis sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
renko replied at 11-6-2021 09:56 AM
dah tau kau pmpn
yang cakap mcm org xde otak apahal
yang penjilat2 dia kat fb 40x  takde otak

Yaa.. nk expect org faham dia? Dia la yg kena cakna penafsiran audience dia. Tersirat lah tersuratlah. Apo??  Upload kt youtube for all to see. Hadap lah consequences dia.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
yang penting bukan bonda aku
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi yang letak harga yahudi ni selalunya memang yang jenis2 bimbo. Either pura2 bimbo atau memang modus operandi dia. Tengok aje si Vivy tu, selalu tunjuk bimbo tapi tudung dia tetiba zass seribu ringgit. Si bimbo dan mata duitan berpisah tiada.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nenekglamer replied at 10-6-2021 11:20 PM
Bonda who? Dok diam je lah buat2 bodoh or bodoh2 je. Xyah sibuk nk jadi pakar motivasi. You doktor m ...

Penah baca luahan org kat iium pasal toxic positivity tak silap org tu tuju kat dia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 11-6-2021 02:57 PM
Sajala nak tepek.. Food for thought



Garpu Tala tu apa plak td org kata syiah bagai yeke.
Terbayang garpu kat dapur tu ja
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 11-6-2021 04:50 PM
Garpu Tala tu apa plak td org kata syiah bagai yeke.
Terbayang garpu kat dapur tu ja

Ntahla dik suchi.. Kaka pon xbpe paham. Tp kaka suka point mamat ni ckp.. Sejak bila islam ajar perempuan kena gedik2 bodo2 nk dptkn jodoh..

Jadi tegas n malu ada laaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:53 PM | Show all posts
imransulaiman replied at 10-6-2021 11:02 PM
Tak payah lah nak bonda bonda tu! Ko bonda bonda dengan anak beranak dah lah!

Sama macam sorang tu yg mengaku abahkau bahkau abahkau
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 11-6-2021 03:01 PM
actually dia ni memola ok je dulu kan

bila dah start meniaga tu krik krik krik

Dia ni sejak ada talib tu makin menjadi2.. Nk ade 7am club la prof muhaya circle laa..sume bbayar n doktrinated Choiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Wahai nenek tuwe..  Adekah engkau saddarr yang engkau tu dah kerepot merepot?  Ape perlunye ko buad kontroversi camni..  Nak kasi orang adap tetek lendut kau ke??  
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
akubest replied at 11-6-2021 02:59 PM
ada member aku ni agak follower tegar la si muhaya ni
mmg package beli baju semua walopon rege te ...

Its not the fesyen...its how you carry the fesyen....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list