Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3169
View
34
Reply

Cerita LENAA dan talak 3 nya.

[Copy link]

Author: AudraAmane    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-6-2021 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kisah yang mahu saya ceritakan adalah kisah benar yg berlaku beberapa tahun lepas. Saya tak pandai menulis, tapi saya akan cuba.

Dunia ini kecil jadi nama watak saya tukar supaya tiada siapa tahu siapa sebenarnya Leena di dunia nyata.

Kisah Leena ini sangat berat. Ia menganggu emosi saya selama ini. Saya tulis di sini supaya lebih ringan beban yang saya tanggung. Juga saya harap dapat di ambil  sebagai iktibar.

Saya tidak ada masa terluang yang banyak, tapi saya akan cuba tulis sebanyak yang mampu untuk setiap posting. Minta bersabar dengan saya.
Dan jika salah sila tunjuk ajar.

Sudah bersedia?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Leena adalah junior saya semasa di SBP.

Kami tinggal jauh beribu km. Tapi ada whatsapp, LINE, ect,  memang selalu saya ber komunasi  dengan Leena. Hari hari. Sudah jadi routine.

Saya memang sangat selesa dengan Leena. Dia kawan yang baik. Sangat sangat baik. Kalau di tenung dekat dekat.. Orang nya tak la sangat cantik. Tapi, lama lama memang bole terpikat dengan her personality. Orangnya ayu dan  lembut. Suka buat jenaka spontan. Kalau dengan dia mmg hati riang sentiada dgn jenaka. Dan, Leena mmg tak lokek masa dan duit. Dia sanggup bersusah payah untuk kawan kawan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
AudraAmane replied at 12-6-2021 08:06 PM
Leena adalah junior saya semasa di SBP.

Kami tinggal jauh beribu km. Tapi ada whatsapp, LINE, ec ...

Anak Leena seorang lelaki seorang perempuan. Suami Leena tinggal jauh nun di negara arab sana.

Hidup Leena senang dari segi wang ringgit. Sebab itu Leena pemurah masa dan duit dengan kawan kawan. She is a lady of leisure.  Suami sanggup kerja jauh untuk kesenangan keluarga.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
AudraAmane replied at 12-6-2021 08:10 PM
Anak Leena seorang lelaki seorang perempuan. Suami Leena tinggal jauh nun di negara arab sana.

...

Saya sambung kemudia bila ada masa terluang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-6-2021 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
AudraAmane replied at 12-6-2021 08:10 PM
Anak Leena seorang lelaki seorang perempuan. Suami Leena tinggal jauh nun di negara arab sana.

...

Saya sambung kemudia bila ada masa terluang
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sabar menunggu sambungan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa citer la lg..
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 04:50 PM | Show all posts
Apa dah jadi dengan Leena?
Dah lena ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2021 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cepat sambung...dok trnanti2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 04:44 PM | Show all posts
BZ sungguh TT ni nampaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahhh sekerat jalan la plk..bru seronok baca..takper lah sabar jek tggu tt update..btw kt forum nie tk ada notification ker?klau ada senang kn..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2021 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry sorry. Hari isnin memang sebok kena pinjam  tangan octopus.

Kemudian, password pula tak ingat.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
AudraAmane replied at 14-6-2021 08:43 PM
Sorry sorry. Hari isnin memang sebok kena pinjam  tangan octopus.

Kemudian, password pula tak in ...

Tak tau kenapa Leena tak mau dok Riyadh dengan laki dia. Tapi kadang kadang ada juga Leena pergi sana, especially bila dia cakap nak kena renew taubat depan kaabah. Haaaa sikit sikit kita bagi tau siapa kah perempuan nama Leena ni.

Laki Leena pula dua bulan sekali balik Malaysia. Tengok anak anak dan tengok apa tak tau la. Of course la tengok bini dia kan.

Leena ni memang semulajadi manja. Manjaaa sangat dengan boifrens dia. Tapi  bila laki tak nampak pula bermanja manja.
Leena pergi dating boifren dia.

Mula I rapat balik dengan Leena, masa tu boifren dia nama Zuzu. Tak tau Zuzu ni handsome ke tidak. Zuzu duda kerja cabin crew.

Leena admire Zuzu sejak high school lagi. Bila dah berjumpa balik masa reunion mula la Leena rasa hangat di dada, bila Leena confessed, Zuzu sambut confession.
Tapi Zuzu ni kawan kawan derang cakap buaya, tak tau sambutan cinta Leena tu ikhlas atau mau ngap saja.



Leena ni licik.
Apa saja dia buat mesti siap dengan alibi.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-6-2021 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
AudraAmane replied at 14-6-2021 08:57 PM
Tak tau kenapa Leena tak mau dok Riyadh dengan laki dia. Tapi kadang kadang ada juga Leena pergi s ...

Ok. Leena memang licik.
Apa saja activiti mestu ada alibi.
U know.. bila pakai iphone, laki pula IT expert,  Email ke ape ke Semua memang bole di pantau dari jauh.
Tapi Leena memang licik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suspender betul cerita LEENA ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2021 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
You..cerita u nie mmg legit kan??
Seram yer bila i baca isteri main kayu tiga dengan suami..suami main kayu tiga dengan bini..siap boleh sex dgn laki/bini org nie..

Sbb tu i dr zaman bujang tak percaya langsung PJJ nie..tak kisah la..rumahtangga pjj ker cinta pjj ker..how come partner put too much trust on their relationship pdhal sume manusia ada lust..lgi2 klau lma sgt terpisah..btol ke diaorg mmg boleh "tahan"??..takkan tak sunyi??yg dpn mata pergi kerja 8-5 pun boleh curang apakan lagi jauh merantau..

Sorry tt just my 2 cents jek..

Tak sabar nk baca smbungn tt..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Yup. Cerita benar.
Malaysia is a very scary world.
Penuh dengan penunggang agama dan penzina.

Jangan offended bagi yang tak kena mengena dengan cerita ini, sebab expected I will be bluntly honest. I will tell the truth, plain and simple. I will not try to say it gently or in a caring way, in case it could hurt someone's feelings, it will just come right out and I will say it.
Jadi, yang bukan penunggang agama dan berzina, jangan offended.

Leena ni selalu pergi kelas agama.
Pergi mengaji.
Hantar anak anak pun sekolah imternational agama.
Umpama dia lah wanita melayu islam terakhir.
Mulut tak lepas dari bercerita pasal agama.
Penuh dengan gaya islamik.

Tapi kalau la kamu semua berada di tempat saya.
Tahu segala muslihat manusia seperti Leena, hati bagai di robek into milion pieces.
Kepercayaan akan menipis pada manusia yang berimej islamik. Sebab makin tak tahu mana satu wayang mana satu realiti.

Tahun 2012. Permulaan drama Leena.
Semenjak terjumpa kembali Zuzu, Leena wants to keep him around. Leena tak ready untuk kehilangan. Leena rasa kehadiran Zuzu cheers her life up. She feels lively. She feels loved and she feels needed.

Dekat semua orang, Leena bagitau laki dia tak pedulikan dia. It might be true, I dont know for sure but what am sure off that her husband is earning good money for the family, to make her happy.

Ada kesempatan je masa anak pergi sekolah, Leena mesti nak pergi dating dengan Zuzu. Zuzu ni playing hard to get, acting cool. Lagi la Leena gerammm.

Zuzu asyik minta checking hotel, sleeping together. Ti keep Zuzu around, Leena says yes. But Leena kata its only to keep him around.

Pada masa yang sama, Leena attracted to Ali. Kawan batch Leena dan Zuzu juga. Ali ni kerjaya bagus, pangkat tinggi, sentiada sebok dwngan kerja.

Leena likes Ali. Tapi Leena lebih cintakan Zuzu.
Leena minta tolong Ali, konon mengadu bahawa Zuzu ni menggangu dia, minta tolong tengok tengok kan dia sebab laki jauh.

Nampak tak? Cara Leena nak ikat Ali pula. Tak mau kat Ali tapi tak mau losing Ali. She has to be the center of everything.

Leena adalah manusia lemah yang perlukan lelaki.
Supaya di kasihi supaya di sayangi supaya di lindungi.

Hahaha ini la maksud perof M***** kot.
Perempuan kena jadi bodoh bodoh.

Permainan Leena ; dia berlakon seperti manusia lemah padahal dia lah manusia paling strong ive ever known.
She managed to manage all if her games, managed to gone through all emotions roller coaster and managed to believe herself of all her lies.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by AudraAmane at 15-6-2021 12:40 PM

Mid 2013. Ada beberapa hari Leena diam tak contact I.

One day over the phone. Leena bagitau. She had raped by Zuzu. Leena Cerita tunggang langgang so I could t get clear picture of what actually happened.

They promised to see each other and over night at hotel located in puchong. In the room they started smooching and all half way Leena wants to stop tapi Zuzu tak bole masuk gear reverse. Leena kata she was crying sambil minta Zuzu bergenti tapi Zuzu tak peduli.

Zuzu hantar Leena balik rumah the next morning. Petang tu Leena kata dia takut, so Zuzu jumpa Leena bawa Leena pergi pharmacy beli morning pills.

Ada sometimes when Leena talked about it, she said she was raped in the car, habis semua seluar dia koyak rabak. I was like.. aikkk haritu dalam bilik hotel?haaa lupa la tu cerita yang sebelum ni, dah tertukar kena raped dalam kereta pula.
Hmm i guess these raping events happened many times kot. So called raped event.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-6-2021 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Remember when i said, Leena sgt licik?
Setiap aktiviti mesti ada alibi.

Leena ni ajk Alumni.
Jadi dia gunakan alasan kena keluar meeting Alumni.

Malam konon Leena kena raped. Her kids were staying over at her brothers house sebab Leena ada Alumni meeting . Konon meeting lama dah lewat tak berani drive balik sendiri.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-6-2021 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengah dating dekat Klang, masa tu dah trngah malam.Leena dengan Zuzu tengah makan. Allah nak tunjuk, anak saudara laki Leena makan tempat yang sama, examining them from far corner.

Besok kecoh la, cerita Leena dating sampai ke Riyadh pengetahuna laki dia. Kakak ipar, mak mertua semua dah bising.

Laki Leena tuduh Ali ialah lelaki yang Leena berdating berscandal dengan.

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list